Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waze86

Jestem gruba jak swinia ! Nie schudne chyba nigdy

Polecane posty

Gość olejecie te paczki
Kurde, nie gadajcie przynajmniej ze cos robicie. Ltd ma troche racji, moze by wreszcie ruszyc dupe i np pobiegac? Albo na poczatek marsz aby sie przyzwyczaic? To tak zamiast siedzenie i uzalanie sie nad soba? To chyba nic nie kosztuje? Ja mam 172 i waze 62 kg i jestem zdolowana, chce sie wziac za siebie...

Gość Ale fakt faktem odchudzanie
duzo kosztuje. Najtanszy bialy makaron + sos z paczki + 2 ogorki kiszone = obiad na dwa dni, cos ok. 2zl/dzien gotowane mieso, ale zdrowe + pomidor lub ogorek + taka ilosc salaty zeby zastapic zjadane do tej pory ziemniaki, ryz = ok. 10zł/ dzien

Gość Ale fakt faktem odchudzanie
Ja do tej pory wydawalam 400zl na jedzenie, razem z deserkami, ale najtansze. Od kiedy zdrowo sie zywie (a jem o polowe mniej!!!) wydaje 800-1000

Gość kasamutra
A ja jem to samo co zawsze (z tym, że bardzo mało słodyczy, bo zwyczajnie ich nie lubię), tyle, że mniejsze porcje (nie takie dziecinne, ale mniejsze niż przedtem) i zamiast łyżeczki (tak robiłam przedtem) sypię do kaw i herbat pół łyżeczki cukru. Nie ćwiczę, bo nie mam kiedy. I chudnie mi się. Niedużo, tak około kilograma miesięcznie, ale nazbierało się już tych kilogramów ok. 5. Jeszcze ze 2 kilo i będzie ok. A porcji zjadanych i tak nie zwiększę, bo te, jakie zjadam teraz pasują mi. :)

Gość a ja mam Hashimoto
tzn.problem z tarczycą i za nic nie moge schudnąc.Chodzę na siłkę trzymam diete ,A waga ciągle do góry:-( Gdy bym była zdrowa to pewnie nosiła bym roz.34 przy moim stylu życia a tak narazie 46 a za rok pewnie 50.Masakra .Zazdroszczę Wam laski ze jesteście zdrowe a otyłe tylko z lenistwa.

Gość gość
170cm, waga 90 kg....a wy narzekacie

Gość gość
jak chcesz schudnac to nie mysl o tym, tylko staraj sie byc zajeta by nie myslec o jedzeniu, jak I bardziej altywna spacert Itp I samo Ci sie schudnie. Najgorsze co, to myslec o doecie I schudnieciu bo tym samym myslisz I jedzieniu I zachciewa sie jesc.