Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującaaaa

poczta polska i przesyłka priorytetowa

Polecane posty

Gość oczekującaaaa

Czekam na bardzo ważną paczkę (jest to paczka mniej wiecej wielkosci dwóch dłoni) i z tego co wiem została wysłana w środę rano z innego miasta.Dziś jest piątek i jeszcze jej nie ma.Czy powinnam isc na pocztę i zapytać się o nią? Czy to nic nie da?

chcesz, to możesz iść. Ale z dośw. wiem, że poczta działa jak działa. Przesyłki priorytetowe wloką się często tak jak te zwykłe. Dlatego ja zawsze, jak mam możliwość, korzystam z usług kurierskich. Przesyłka jest następnego dnia.

nic nie da :O z pocztą nie wygrasz to raz, a dwa ze musi minąć dwa tygodnie opóźnienia żeby móc złożyć reklamację. jeśli paczka idzie priorytetem z niedaleka to poniedziałek wtorek powinna być :classic_cool:

Gość oczekującaaaa
;/

poczta polska to instytucja, która powinna zniknąć z tego świata. Nie wytrzymuje konkurencji z firmami kurierskimi. Ale tym nikt się nie przejmuje, bo to taki relikt prl-u.

Gość 1karolina1
Może i niedługo zniknie, kto tam wie teraz rusza interentowy odpowiednik poczty http://pinpost.pl/ będzie można nadawac przesyłki bez wychodzenia z domu, więc zapowiada się pięknie, ale myślicie, że w rzeczywistości to wypali?

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Temat już trochę stary, ale na przyszłość na stronie poczty polskiej można sprawdzić gdzie się obecnie paczka znajduje, tylko trzeba znać numer nadania.