Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszczekawaler

Zareczyny?

Polecane posty

Gość Jeszczekawaler

Planuje oswiadczyny i pomyslalem zeby zabrac moja dziewczyne w jakies fajne miejsce z tej okazji . Co myslicie o tym ? http://frupi.pl/oferty/online/turystyka 2 dni akurat kolacja w tym jest i chyba romantyczne m iejsce? nie znam sie prosze Panie o pomoc :P

Gość Weronikaaaaaaaaaaa
Ja bym byla zadowolna :) Szkoda ze moj facet nie ma takich pomyslow ..

Gość qazwsc
Spoko opcja na zareczyny tylko radze sie wczesniej upewnic ze bedzie na tak bo jak nie jestes z okolicy to wracac by mi sie nie chcialo :D

Gość Patkawawa
Ja jestem z Warszawy i kojaze nawet ten dwor - bardzo fajne miejsce i cena super jak na takie atrakcje :)

Gość Jeszczekawaler
Ja wlasnie tez jestem z Warszawy dlatego podoba mi sie miejsce bo niedaleko a praca nie pozwala mi na dalekie wyjazdy na dzien dzisiejszy.. Zastanawiam sie tylko czy jak kupie kupon na tym Frupi to czy moze sie zdazyc tak ze zadnych wolnych pasujacych teminow nie bedzie i co wtedy.. ?

Gość Francferdinant
Moze najlepiej tam przedzwonic i sie zapytac.. numer masz podany. Ja bym skorzystal na twoim miejscu wszystko masz kolacje jakeis trusdkawki w czekoladzie dziewczynie powinno sie podobac poza tym jak chce sie chajtac to dla niej nawet osiwadczyny na balkonie beda na reke ;D

Gość Francferdinant
z tego co obczajam to masz tam platny dodatkowo np lot balonem to by byla opcja - najlepiej przedzwon albo napsiz do Frupi jak wyglada sprawa braku wolnych terminow np

Gość Patkawawa
Francferdinant - widac z CIebie romantyk ;)

Gość Jeszczekawaler
Dzieki za pomoc - przedzwonie tam i jak beda miec wolne terminy w maju lub z poczatkiem czerwca to kupie . Oby sie udalo bo nie mam za wiele innych pomyslow

Gość dsf adf adsf
Fajny pomysł, ja też miał bym za 2 tyg zareczyny ale niestety wybranka wolała zostać za granicą i słuchać siustr. Pierścionek zostawiłem jej matce bo nie chciałem go mieć aby mi przypominał o tym co było i jak się skończyło.