Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda,piekna, powabna zona

mam ochote na romans

Polecane posty

Gość ijatezchce
do siebie Ciebie nie zaposze ja do Ciebie tez nie bardzo pozostaje hotel, w wawie jest ich troche, tylko zadne tam jakies obskorne !!! umawiamy sie i albo zaiskrzy albo nie, A TY?

Gość mloda,piekna, powabna zona
Krakus jeden przeciez mi nie chodzilo o to jak wygladasz tylko zebys napisal cos o sobienp co lubisz, jak spedzasz wolny czas itp. Ja jestem takiego zdania, ze wyglad w sumie nie jest az tak wazny wazne czy cos zaiskrzy i czy facet ma to cos w sobie co przyciaga. Wiec sie nie obruszaj. Moze powiem co lubie u faceta. Najbardziej podobaja mi sie brunieci ostatecznie szatyni, ciemne oczy, wzrost bez znaczenia, ale lubie jak facet jest szczuply nie jakis napakowany, czy anorektyk :) taki normalny. W sumie i tak wazne dla mnie jest to czy nadajemy na tych samych falach, jak juz pisalam mnie nie interesuje tylko sex, bardziej to polaczenie sexu i "przyjazni" taki staly mily ukladzik iczywiscie dyskretny bez wchodzenia sobie w zycie prywatne. To tyle z mojej strony Milego weekendu dla wszystkich i super super nowych znajomosci :D

Gość ijatezchce
no coz to nie jestesmy sobie pisani :) zycze powodzenia i daj znac moze popatrze :)

Gość a ja nie wiem przecież
ijatezchce-dowaliłas z tym hotelem,to ty nie wiesz,ze facetów z kafe nie stac na takie luksusy.ma byc tanio a najlepiej calkowicie za darmo!!!

Wiesz wg mnie to kwestia wychowania mnie uczyli że to facet powinien płacić i staram się tak robić wyobraź sobie że jesteśmy np w pubie kelner daje rachunek a my wyciągamy drobne i każdy płaci za swoje piwo hm dziwne nie sądzisz

:D hmmm nie wiem mi sie hotel z niczym milym nie kojarzy. Kojarzy mi sie z wyjazdami sluzbowymi i nudnymi wieczorami jak to bywa w hotelach. No chyba, ze jestem w Kraku to moglabym nocowac nawet pod mostem :D albo w podrzednym hoteliku. Ale to jedyne miasto w Polsce gdzie czuje sie soba i jestem tam naprawde szczesliwa :D Krakowianki i KRakowianie co jest w tym miescie, ze jak raz sie tak zajrzy to pozniej strasznie ciagnie by wracac, wracac i wracac :D ? hmm jakies zaczarowane czy co? :D

A wiesz coś w tym jest ja do krak dość często zaglądam mieszkam nie aż tak daleko więc jeżdżę się tam odstresówac Na zamku albo w rogu o albo w piwnicy super sprawa masz gust

Ja to czesto chodze sobie na rynek tam siadam i przygladam sie ludziom, wszyscy tam tacy szczesliwi. A ja zawsze znajduje roziwazanie na swoje problemy wlasnie na rynku... a i zawsze bywam w knajpko-restauracji "pod sloncem" podoba mi sie wnetrze lokalu, takie klimatyczne az nie che sie wychodzic. Chyba troche przegielam, to nie topik o walorach Krakowa tylko dla romansujacych :D EE tam Krakowiaki bede zadowoleni jak dzieki mnie kilka osob skusi sie na wyjazd do Kraka. :D P.S. To miasto idealne dla dyskretnych znajomosci, oczywiscie pod warunkiem, ze sie tam nie mieszka :D

NO no nasz romantyczną duszę muszę przyznać często tam jesteś? Może znajdę cię gdzieś na rynku? E tam i tak tu sami zostaliśmy

jest łatwiej bo zawsze można po prostu wyłączyć komp. Ją szukam wciąż takiego na prawdę przyjaciela bo dotychczas poznaje ludzi typu sep zawsze czegoś chcą ale wciąż uważam że w sieci też są normalni ludzie tacy jak np ty

Gość poszukiwany
Topik śwież y i ciagle żywy wiec i ja sie dopisze do listy. Szukam przyjacólki, osoby z kora mozna by ciekawie spądzic czas oderwac sie od rzeczywistosci, na chwile zapomniec o świecie. Zalezy mi by to byla znajomość raczej przyjacielska która od czasu do czasu można by "położyć" do łóżka. Padło tu haslo poludnie i Kraków, wiec to moje strony. Szczeglonie autorka przykula moja uwage, wiec zapraszam do korespondencji. wiecej szczegółów na email maszwiadomosc@onet.pl

Masz rację ale nie zbyt wiele wszyscy tylko gadają o rzeczach o których czasem nie mają pojęcia krytykują postępowanie innych lub szukają łatwych kobiet

Masz rację ale nie zbyt wiele wszyscy tylko gadają o rzeczach o których czasem nie mają pojęcia krytykują postępowanie innych lub szukają łatwych kobiet

oj bo w neci kazdy mysli, ze jest anonimowy a tak naprawde zawwsze istnieje taka mozliwosc by sprawdzic kto kim jest. Moze nie jest to prose ale do zrealizowania. Dlatego ja sie nie przejmuje docinkami i pisze swoje, najlepiej takim osobom schodzic z drogi i nie wdawac sie w dyskusje i tyle :D