danullka 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem ze stanami zapalnymi pochwy. Byłam u ginekologa, który stwierdził, że stosowanie dwa razy dziennie płynu do higieny intymnej o ph 5,5 powinno pomóc. Używam już płynu przez dwa tygodnie. Nie przechodzi. A na kolejną wizytę do ginekologa muszę czekać ponad dwa tygodnie :( Czy wiecie co mogłoby mi pomóc? Może jakieś kremy, kapsułki?? Choć to ostateczność, bo nie chciałabym się faszerować lekami. Pozdrawiam, Marzena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwka8888 Napisano Kwiecień 29, 2011 tez miałam zapalenie, wiem co to znaczy mi lekarz odrazu przepisal na recepte jakies tabletki dopochwowe, rzekomo miało pomoc, jeszcze się pogorszylo, bylam nastepnym razem i powiedział, ze chyba jednak dla mnie ten lek jest za silny, zebym odstawila na tydzień, zobaczyla co się dzieje i znowu do niego przyszla. w tym czasie rozmawiałam z kolezanka na ten temat, mowila mi ze widziala reklamę lacibiosu femina, ze to ma podobno pomoc w uregulowaniu mikroflory no i biore je ponad tydzień i rzeczywiscie, zaczerwienienia jakby się zmiejszyly, już nie odczuwam pieczenia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justaska Napisano Kwiecień 29, 2011 Ja chyba na te sprawy używałam już wszystkiego Biore tabletki antykoncepcyjne i problemy z flora bakteryjna nie sa mi obce i pomogl mi ten lacibios weszłam kiedyś na jakies inne forum i jedna z dziewczyn mi polecila powiem szczerze JAK RĘKĄ ODJĄŁ!! :) dobre sa te tabletki o tyle, ze nie trzeba kombinować i kuracje można przeprowadzac w każdej chwili a pamiętam jak jeszcze dwa lata temu przeprowadzałam kuracje z czymś innym więcej kombinowania niż pożytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka98 Napisano Kwiecień 29, 2011 Ale czy Ty łykasz probiotyk z kazda tabletka anty ? Czy po prostu robisz sobie taka kuracje raz w miesiącu-tak zapobiegawczo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach