Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzeniówka z dynkiem

to fałszywy mit, że faceci nie chcą matek z dzieckiem

Polecane posty

Gość jarzeniówka z dynkiem

widzę to w ostatnich dniach. na placach zabaw jak jest szczupła, ładna, zadbana młoda matka, to niejeden przechodzący obok placu facet rzuca zachłannym okiem (nie dlatego że jest pedofilem i interesują go dzieci) i pewnie już wyobraża siebie w związku z taką panią. Oraz liczy w głębi duszy że młoda mama nie ma faceta, a jest sama. A gdyby wokół nie było babińca innych matek, babć i ich dzieci/wnuków to pewnie zagadałby. :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Urocze MILFy każdy by chciał zapiać. Ale nikt nie chce się wciągać w związek na stałe z taką. Kto by chciał wychowywać nieswojego bachora? :O

Gość kazdy frajerze ....
kto naprawde pokocha

Gość dfsbs
rozwódka łatwa jak prostytutka.

Gość Czlowiek_z_bliznami
żałosny śmierdzielu z 13:50--- wal sie na ryj.

Gość z szaconkiem proszę do pana
faceci chcą matek z dziećmi, zrobionymi przez siebie. Z przychówkiem to jest mile widziana krowo, lub kobyła przez rolnika, albo hodowcę zwierząt domowych.

Gość dfsbs
rozwodka z dzieciakiem szuka na sile faceta, ostatnio mialem takie trzy. szuka tatusia, obiecujesz idiotce zlote gory i jebiesz ja jak dziwke w bajzelku i to w kazda dzióre, jak nie pasi to straszysz odejciem :) a ona ma dosc rozstan. latew ruchani , kop w dupe i nastepna. jedyny minus to zazwyczaj cyce jak flaki.] - wiadomo dzieciakow robota.

Gość Czlowiek_z_bliznami
dfsbs z takimi co powpadały na słitaśnych impresskach właśnie tak należy robić ;)

Młode mamuśki są gorące, jeśli są zgrabne i zadbane, ale nie chciałbym niańczyć cudzego dziecka ;) Popatrzeć i na numer z młodą mamusią ochotę mam :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Chociaż ja miałem okazję się dokładnie przyjrzeć młodziutkim mamusiom, co wpadły gdzieś na wiejskim disko i szczerze mówiąc czułem do nich lekką odrazę. Jak już to pierdzieliłbym takie mamuśki po 35- 40 lat, nie młodociane matki po 19 i 20.

Gość kluako
no właśnie, większość tylko chętnie patrzy i w głowie im seks bez zobowiązań

Gość IMO13801
I skończyło się "mitowanie". :D

Gość fwfwerf
Faktem jest że od kiedy wychodzę z maleńką córeczką na plac zabaw, to mam branie. Sądzę jednak że mężczyznom wydaje się że taka "znudzona" mamusia a ze zobowiązaniami będzie niezłym materiałem na kochankę. Ot, i tyle. Spodziewać się że jak się facet ogląda, to myśli o związku... Hehehe, to dość nieżyciowe.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Aaaa powiem wam że miałem długo pewną koleżankę. Przez pewien czas się przyjaźniliśmy i zastanawiałem się czy sięto nie przerodzi w coś poważniejszego. Byliśmy w tym samym wieku. Olała mnie, nasze relacje i zaczęła bawić z o kilka lat od niej starszym wieśniakiem. Rok temu, tzn w wieku 17 lat urodziła dziecko tego kolesia. Obecenie jest samiuśka, wszyscy z rodzicami włącznie się jej wyrzekli. Próbuje się do mnie odzywać na ulicy, pewnie nie ma z kim pogadać. Zbywam ją w fantastycznym stylu :D Niczym dr House. Dokonała złego wyboru teraz niech się pierrdoli.

Gość jasne, że chcą
tylko przelecieć bo w seksie dziecko nie przeszkadza ale związek? samotne matki nie szukają miłości tylko jelenia

Gość Czlowiek_z_bliznami
A takich totalnie zrytych jeleni to nie ma. Noo chyba że impotenci albo bezpłodni by na coś takiego poszli :D

Gość don kichot z manci
albo desperaci szukajacy dizury do ruchania:)

Gość Czlowiek_z_bliznami
tyle że taka jest już rozepchana :D no i te rozstępy, ew blizna po cesarce.... chvj z nimi :P

Gość IMO13801
Zawsze jakiś łoś się trafi!

Gość Czlowiek_z_bliznami
młode matki są fujjjj

Gość don kichot z manci
e tam rozpechana.Fajne sa ,dadza dobrze dupki zeby zatrzymac;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jedna z drugą da doopy na imprezie w wieku 16 lat, potem rodzą siętacy wykolejeńcy co ani do kopalni ani do uczelni. Potem dorastają, uważają się za ludzi ulicy i domagają się szacunku. To sąobywatele gorszej kategorii.

Gość rozwodka latwa jak prostytutka
DOKLADNIE DAJA DUPSKA JAKCH Chcesz i w co chcesz abys zostal. dobre na ruchanko ale nic wiecej, jebiesz idziesz i robisz swoje.

Gość don kichot z manci
Dlatego chyba zaczne sie rozgladac za samotnymi mamusiami:)

Gość Czlowiek_z_bliznami
W mojej okolicy jest jedna. Ta którą opisałem powyżej. Na 10000000% by mi dała ale ja nie chcę bo się nią brzydzę to raz, a dwa że mam do niej urazę za to że zamiast mnie wolała dwudzistokilkuletniego wieśka.

Gość IMO13801
Blizna - Ty masz także 17 lat?

Gość don kichot z manci
po mlodym wiesku nie warto moczyc,cos na pindel mozna zlapac.

Gość Czlowiek_z_bliznami
nie, mam 18.

jesteście obleśni i myslicie o dupie nawet jak rozmawiacie z własnym ojcem. Ja mam spore powodzenie, ale u mężczyzn trochę starszych, po przejściach, którym marzy się spokojne rodzinne życie i dlatego oni rozglądają się za samotnymi matkami i szanują je. Obleśne prawiki też ślinią się na mój widok, ale szczęśliwie oni nie maja odwagi podejść.