Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzeniówka z dynkiem

to fałszywy mit, że faceci nie chcą matek z dzieckiem

Polecane posty

Gość staznik jeansu
no masz!!! nastepny kawior. skad wiesz jaka jest relacja miedzy mna a matka nie moich dzieci i jaka jest moja z dziecmi mojej kobiety

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ej poczytajcie ze zrozumieniem co napisalem. Nie wspominalem o samotnych matkach, ktore byly poniewierane przez mezow, takie choc ich ze wzgledu na dzieci tez bym nie chcial nie krytykuje. Brzydze sie natomiast nastolatkami, ktore wpadly na imprezach

Gość dobre dobre dobre
anikas masz sporo racji w tym co piszesz ale nie do konca

Gość dauedos1485
Co tu duzo gadac potega tkwi w naturze i podswiadomosci, genow nie oszukasz

A moim zdaniem ktoś kto podejmuje się związku z kobietą, która posiada potomstwo jest prawdziwym facetem. Nie jakimś strachulcem. To świadczy tylko o odpowiedzialności tegoż faceta i nieodpowiedzialności tego co zostawił tę osobę z dzieckiem.

Gość straznik jeansu
co robisz?(bo napewno nie robicie).kutasie podszywasz sie na 100 nick-ow.jestes pierddoolniety bo cie jakas jebla w rogi !!! :):):) pewnie jestes alkoholikiem a zarazem zazdrosny. co ty myslisz geyu ze bedzie latac kolo ciebie bo ty tak chcesz.:) :)

Są dwie strony medalu, wszystko zależy od ludzi i sytuacji. Ja bym nikogo nie oceniała. Życie ma wiele barw, a nie tylko białe i czarne...

Gość dobre dobre dobre
anikas teraz to juz pierdolisz frazesy

I to też nie do końca wina tych nastolatków, ja pytam gdzie byli rodzice??? Wdł mnie nastolatek to jeszcze dzieciak.

hahah a popierdole sobie co nie mogę dobre dobre ;)? na szczęście nie jestem w tej nieszczęsnej sytuacji...

Gość Czlowiek_z_bliznami
Straznik nie umiesz logicznego zdania sklecic, z tego co napisales wnioskuje ze twoj stary jest ,,geyem" i cie kocha tylko w nocy. Facet co chce przygarnac mucke z mlodymi to nie jest prawdziwy facet tylko mietka faja. Do matek ktore odeszly z powodu meza tyrana nic nie mam, choc sam bym sie z taka nie zwiazal. Nastoletnie dzieciate imprezowe kurrwy powinni gdzies wyzamykac. To tyle z mojej strony.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Szkoda panstwowych pieniedzy z opieki spolecznej dla takich dzieciatych, imprezowych doopodajek. Powini to eksterminowac, bylby spokoj a i fundusz panstwa by nie cierpial.

Gość dobre dobre dobre
czlowiek wrzuc na luz bo ci zylka peknie. nie emocjonuj sie tak. pewnie ze lepiej miec dzioeci wlasne niz cudze , nikt w to nie watpi. jak sie 18 tak jak ty to wiazac sie z kims to w ogole przesrane ale jak ludzie juz wydorosleja to jest roznie. ja nie skraslam kobiety za to ze ma dziecko tylko za to jaka jest.

Gość dobre dobre dobre
a ten fundusz to nie na laski tylko zeby taki dzieciak mogl przynajmniej raz na dzien troche zupy dostac. widziales kiedys dom dziecka?

Gość Czlowiek_z_bliznami
I dlatego nienawidze impresskowych doopodajek! Wydaja bezczelnie i nieodpowiedzialnie na swiat dzieciaka, ktory nie ma szans na wlasciwa przyszlosc. Fuj koorwa fujj.

Oczywiście że mitem jest iż mężczyźni nie chcą kobiet z dziećmi. Znam osobiście pannę, która ma dwoje dzieci z wpadek z różnymi mężczyznami, obecnie ma kolejnego partnera, który szaleje za nią i opiekuję sie jej córeczkami i to ona porzuca facetów a nie odwrotnie.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ludzi co robia dzieci a potem nie stac ich na zapewnienie im przyszlosci powinni kastrowac i sterylizowac.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Moraira twoja znajoma powinna skonczyc na szubienicy.

Gość Marta....'
wybacz blizno ale jak czytam te wypociny to aż flakami przewraca.. te twoje teorie mają się jak oko do dupy.. na moim osiedlu jest mnóstwo młodych matek ale nie są to imprezowe cichodajki tylko były tam jakieś epizody ze stałym chłopakiem kłótnie gość przestaje być odpowiedzialny. rozumiem że kolesiom którzy machnęli bachora trzeba tatuować na czole jego bagaż z przeszłości

Gość gosciu23423
nikt

no własnie mi to sie kojarzy z tym ze laska zrobiła dziecioka z nieodpowiedzialnym bad boyem a potem szuka normalnego do wychowywania