Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwiczek i spolka

Niedlugo nie bede prawiczkiem. Zaczne brac

Polecane posty

Gość prwiczek i spolka

sterydy by byc umiesnionym, mam w dupie watrobe, najwyzej wykituje, i tam ma zycie do dupy. One powoduja tez wzrost agresji,bede bardziej meski jak te dresy ktore bluzgaja i bija bezbronnych a i tak maja powodzenie. Zamowilem juz kilka ampulek de......wiecej nie powiem bo skasuje modek topik

Gość prwiczek i spolka
nie bedziecie trzymać kciuków?

Gość prwiczek i spolka
chociaz jeden :classic_cool:

Gość Ja czegos nie rozumiem
Moj facet nie chce cwiczyc skupia sie tylko na wzroście mięśnia piwnego skoro brak seksu tak mobilizuje do cwiczen to bedzie mial posuche len jeden

czemu niektórzy myślą ze jak będą bardziej napakowani i ''wredni'' to będą mieć powodzenie?...moze i bedziesz miał powodzenie ale u pustych dziewczyn które nie nadaja sie do związku...no chyba ze tego chcesz :O

A ja nie chce zeby byl umiesniony tylko zeby pozbyl sie opony z brzucha juz 3 lata prosze szantazuje i nic.

Gość racjonalistka!!!!!!
ale z Ciebi głupek, jak dla Ciebie to taki problem to czemu nie pójdziesz do prostytutki? dasz jej 200zł i Twój problem zniknie!

Do poli Autor nie chce dziewczyny tylko seksu wiec czy laska bedzie pusta jest bez znaczenia, wazne zeby dala...

Gość prwiczek i spolka
typowe myslenie kobiety...idz do dziwki :O chce sie dobrze czuc sam ze sobą bo teraz jestem ciotą . Zony nie szukam , chce miec imprezowe fajne zycie , potrafie odroznic idiotke z blokowiska od normalnej

a skad wiesz ze sie nadajesz na imprezowicza? bedac prawiczkiem tez mozna byc imprezowym i wyluzowanym...

Gość racjonalistka!!!!!!
potrafisz odróżnić idiotkę z blokowiska od normalnej! I one też to potrafią,dlatego jestes prawiczkiem, bo one odróżniają zwykłą ciotę od faceta z klasą, który nie potrzebuję pakować w mięśnie. Idź do dziwki, u kobiet nie masz szans!!!!

Zeby dobrze sie czuć ze sobą musisz zaakceptować siebie takim jaki jestem. chcesz sie bawić ale bedziesz starszy zapragniesz rodziny i bedziesz mial problem ze znalezieniem porządnej kobiety, bo takie beda cie miały za tepego mięsniaka. Nie rozumiem jak mozna ryzykować własnym zdrowiem i życiem zeby tylko zaliczyć

Gość prwiczek i spolka
Nie wyobrazam sobie siebie w roli glowy rodziny :O Czulbym sie jak stary dziad, zresztą starosci nie chce dożyc ,to koszmar. I tak zrobią to co postanowilem :)

Teraz nie widzisz, ale nie wiem czego bedziesz pragał za X lat nie mozesz wykluczyć ze wlasnie rodziny. No ale skoro postanowiles i nie zmienisz zdania to krzyżyk na droge.

Gość patologiczny
De... to Deca-durabolin ? :classic_cool: mam to samo w domu,ale boje sie zastrzyku :classic_cool:

Gość prwiczek i spolka
dopakowałem, teraz jestem zajebistym koksem i rucham każdą szmate jaką chce, polecam sterydy wszystkim prawiczkom

Gość prwiczek i spolka
plum

Gość robieRAP.

Gość prwiczek i spolka
up