Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Priest

Dziewczyna zerwała mimo ze bylo jej dobrze ze mna

Polecane posty

Gość Priest

WItajcie Ostatnie niecale pół roku byłem z dziewczyną, bardzo się w sobie zabujaliśmy, miłość biła od nas dwojga. Ale co piekne nie trwa wiecznie jak to sie mowi. Pewnego dnia a tak dokladnie kilka dni temu miala isc do kolezanki na babski wieczorek a wieczorem dowiedzialem sie od niej ze byla w parku chodzila po miescie i podjela decyzje zeby zerwac ze mna. Poczulem sie jakbym dostal bejsbolem. Powod zapytacie...? Kocha mnie ale zle sie z tym czuje bo mysli czasem o bylym jak jest ze mna wkoncu byla z nim 6 lat. I postanowila ze chce byc sama nie wie jaki czas az zapomnie. bo jak jest ze mna oszukuje mnie i siebie myslac o bylym. Ile to potrwa nie wie nikt. Starac sie? dac sobie spokoj? to naprawde super dziewczyna bylem z nia szczesliwy ona ze mna tez i takie cos sobie ubzdurala. probuje cos pisac na gg do niej albo na komorke ale mowi ze nie chce zebym pisal musi odpoczac, pomyslec, zapomniec o bylym. co robic?

"bardzo się w sobie zabujaliśmy, miłość biła od nas dwojga" chyba jednak do konca tak nie było, skoro: "jak jest ze mną oszukuje mnie i siebie myśląc o byłym"

Gość mikaddooo
znasz pauline? XD

Gość Priest
Nie znam pauliny. Według niej zle sie z tym czuje myslac o kim innym. I nie chce mnie ranic

Gość Gzyyyyyyyy
Ale z Ciebie idiota. Nie wpadłeś na to, że może fakty były trochę inne? Jak każdy facet egoistycznie twierdziłeś, że skoro Tobie jest dobrze to jej pewnie też. Gdyby była taka zakochana, to by Cię w dupę nie kopnęła. Na marginesie. Stwierdzenie: "bardzo się w sobie zabujaliśmy" świadczy o Twoimi poziomie, który jest pewnie bardzo niski. No chyba, że chodzisz do gimnazjum/liceum, to spoko. Dorośli ludzie się kochają, a nie bujają.

Gość mikaddooo
Taaa bajeczki... wez sobie ją odpuść widocznie nie wie co traci .Daj szanse komuś lepszemu :)

Gość Priest
W oczy mowila mi ze jest szczesliwa, i dobrze jej. tylko ta jedna sprawa ją dreczy i mowi ze potrzebuje czasu zanim sie z kims zwiaze na dluzej. czekac czy odpuscic waszym zdaniem?

Gość Priest
troszku wiecej lat

Gość blebleble...
chyba własnie sie do niej byly odezwał ...

Gość Gzyyyyyyyy
Pewnie myślała, że przy Tobie zapomni o byłym. Nie łudź się. Teraz pewnie pisze przepełnione erotyzmem, ociekające seksem sms-y z byłym. Ewentualnie on pieprzy ją brutalnie w tyłek. Ewentualnie zajadają chipsy śmiejąc się z z największej łajzy jaką spotkali w swoim przedoskonałym wspólnym życiu, czyli z Ciebie.

Gość Priest
Ona ma 27 ja 33 lata

Gość Priest
nie mam 33 ktos sie potszyl a bylego nie cierpi za to co jej robil, przez niego nawet poronila. tylko ze wciaz o nim pamieta

Gość jaki masz wzrost
"potszył" :D:D:D

Gość Priestoooo
Poczekaj kilka dni, daj na wstrzymanie, zobacz jak sytuacja sie rozwinie. jesli bedzie zle to daj sobie spokój