Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele

stawka za nianie na wesele

Polecane posty

Gość wesele

mam okazję pojechać na wesele dwujęzyczne, gdzie będę miała pod opieką ok 10 dzieci. Wesele jest wyjazdowe i z poprawinami,, zatem 2 dni. Dzieci będą w wieku ok 1-9 lat. Jaką kwotę powinnam zaoferować? Wyżywienie i nocleg będę miała zapewnione. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość ja tez nie mam bratniej
tzn gdzie jedziesz?

Gość wiesz cooo...
Ja to miałam dwoje dzieci pod opieką, odbierałam je z wesela o 22, taksówką opłaconą jechaliśmy do domu i byłam z nimi do 5 rano, po czym opłacono mi jeszcze taksówkę do mojego domu - za opiekę dostałam 150 zeta. Więc nie wiem, ale z taką ilością dzieci i to dwa dni to musieliby mi duuuużo zapłacić, żebym się zgodziła :P Ale ja jestem bardzo doświadczoną nianią i mam wykształcenie pedagogiczne ;)

Gość gtghqghw4h4
1000zł za wyjazd i dwa języki to odpowiednia stawka.

Gość wesele
jadę ok 100 km od domu, wesele będzie w Polsce. Ja też mam jako niania doświadczenie 4 letnie już, mimo że wykształcenia pedagogicznego nie mam. Znam jedną parę z wesela i to oni mnie polecili, teraz zastanawiam się nad kwotą odpowiednią - tak, by zarobić, ale też nie zniechęcić cenowo ;P

Gość pamietaj naczelną zasadę
biznesu, duży obrót mała marża! Jak wywalisz stawkę, to nawet jak cię wezmą, to tylko raz i koniec, jak dasz umiarkowana, to będziesz miała full roboty, bo zawsze ktoś cie poleci! Ja bym dała między 300 a 500 zł - zależy od tego jaka to ma być opieka, czy np. rodzice sami położą młodsze dzieci spać, a ty masz ich tylko pilnować, czy wszystko należy do ciebie, no i ile jest tych młodszych dzieci...bo takie 9 latki to raczej wielkiej opieki nie wymagają.