Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było o niej w angielskiej tv

Kate jest po prostu cwana !

Polecane posty

Jak wieszała sobie na ścianach jego zdjęcia i chwaliła się ,że kiedyś będzie jego żoną jeszcze za szkolnych czasów. Później z mamuśka obmyśliły plan i poszła do St Andrews na studia żeby poznać Williama, nie muszę chyba opowiadać co było dalej, jak się narzucała na każdym kroku żeby tylko ją zauważył i w końcu przeleciał 🖐️ sprawdzone i potwierdzone, to jest prawda ,wypowiadali się ludzie z jej bliskiego otoczenia , sprytna lisica dorwała swojego księcia

Gość freakylikeme
oczywista oczywistość 🖐️

i hwala jej za to...zycze im wiele szczescia i radosci.....a zazdrosnicy niech dalej zazdroszcza...

a czego tu zazdrościć ? nie lubię po prostu takich zakłamanych osób

Gość pytanieokartepamieci
Matka żartowała może. A teraz jest jej wstyd BO TAK I JUŻ. i tyle. Ale z pracy jej nikt nie wyleje. To najważniejsze. Co jest w życiu ważniejszego. I wiecie - na 20stce miała skonczyć. 10 lat pózniej ślub - ło matko. Nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła. i wiecie - wszystko Ok, ale to jest KRÓL. I co teraz? Teraz może się okazać, że to wszystko nic nie znaczy i ... szkoda było na niego czasu. Bo tak i już :(

Gość Priest
czyli rozumiem, mamuska ja zrobila z mysla, ze ona posiadzie kiedys ksienciunia z bajki, a cale jej zycie bylo podporzadkowane ksieciowi, czyli robila wszystko aby ksiaze z nia byl. Lepszej bajki nei slyszalem:)

zazdroscic?..urody, klasy, stanowiska i tronu w przyszlosci, oraz tego, ze Ona przejdzie do historiia niektorzy NIE...

No coś tam takiego by to było wiecie, ale gdyby to była prawda to wiecie byłaby dumna z córeczki. A w sumie? Gdzie ona jest? ma zdjęcia ślubne? Jak była ubrana ONA. I tyle. I wiecie cofnijcie się bo DIANA jej się nie da. To jest historia. Już ona jej to wytłumaczy oraz to, że ma się wynosić z pałacu BO TAK I JUŻ. Bo ona zaszła z anoreksją i bulimią, a ona? ŚLUB Z BAJKI? To za księcia i tyle. No to za księcia. Ale to jest KRÓL. I tyle. To nie jest to samo. A Harry też i też któraś po pysku jak nie arystokratka. Bo takie życie :(

wierz czy nie, tak mówili , jak całe życie? zainwestowała w nią ,posłała do prestiżowej szkoły, tak czy siak by na tym nie straciła, z księciem czy bez

Wiecie to są rzeczy od Boga, że Diana urodziła dwóch KRÓLÓW. Zobaczycie co będzie dalej. To jest matka dwóch królow i królowa w takim razie. Ona im się wszystkim cofnęła. RAZ - ale już nie i tyle. Bo złe zrobiła no ale żeby 20 latka rodzinę ustawiała? No nie oczekujcie za dużo. Jeszcze miała urodzić i wszystko. Bez przesady i tyle :( No a wy róbcie sobie co chcecie - jedno jest pewne. CUDÓW NIE MA. No chyba, że... coż. ŻE coś tam. Dosłownie :(

daj spokoj juz z ta cwana lisica,jak cie az tak skreca z zazdrosci to nie ogladaj:(

:D skręcałoby mnie gdybym miała 12 lat marzyło o roli księżniczki

Kamlia też jej nie da rady bo nie urodziła królow. I tyle. Czyli co? Może być królową? A od kogo jest władza? OD BOGA. No to co - kto będzie dobrze rządzil? A Karol powiecie - też może rządzić, ale co on wyprawia. Na razie rządzi Kamila powie Diana. JAK ZWYKLE. Bo jest podła i koniec. A on? On powinien być ogrodnikiem i jeszcze by coś z niego zrozumiała, a tak? Jaki on ma zawód? KRÓL? To jest jej zawód KRÓLOWA i go pobije bo królowa jest ważniejsza, a ona stoi o syna ZA ROZWÓD bo wszystko przez rozwód mu powie. Powie, że przez jej niemoralność - moment - wszystko było wiadomo co miało być, a ON BYŁ MORALNY. I wiecie na niego bo tak i już. Bo reszty nie znacie. A ojcem to do dziś jest zerowym. I niech se dzieci policzy. Jeszcze mu trochę życia zostało to niech se je policzy, a od niej sie odpieprzy - i od jej dzieci wiecie. I tyle można o nim powiedzieć i to wszystko.

Gość dalej czytaj i oglądaj
te bajki. niektórzy ludzie są ograniczeni

Gość Kate jest śliczna
a skąd dowiedziała się ze do tej uczelni będzie chodził książe William skoro rodzina królewska wszystko trzyma w tajemnicy?

no widac ze cie nie skreca:D heheheh ktory to juz temat o cwanej lisicy??:D nie osmieszj sie kobieto:(

Gość nic a nic
nie kumam co pisze... PYTANIEOKARTE PAMIECI ... belkot jakis !

cwana lisica podłapałam z innej wypowiedzi :P a ten filmik.. hmm widać ,że z tamtej kipi zazdrość :P

Gość do pytanieokartepamieci
zrozumieć cię nie idzie masakra :O

dla niej jest złym ojcem. Dla mnie też ale to nie moje dzieci to raz, a dwa - ja nie mam dzieci to nie powinnam się wypowiadać w tej kwestii i tyle. Ale Diana że lepiej by sama dzieci wychowała, ale KASA wiecie jakie te dzieci są. I tyle. Tylko kasa - zawsze by było, że poszła a tam TAKA KASA. I tyle. No i to wiecie trzeba się urodzić normalnie, niczego nie żałować, a tak? A królowa Anglii - rodzina by jej tego nigdy nie wybaczyła przecież że wyjechała a tu królowa Anglii.

Gość księżniczka kate
witojcie ewrybady!! ja żem upoliła mojego księcia i ja happy now, thanks for your support

Gość asbio
na tym filmiku widać ,że bez profesjonalnej fryzury i makijażu wcale nie jest taka piękna

Wiecie bo oni na nią jak sie mieli wynieść z tego grabarstwa bo teraz tego żałują. Ale ja im pomogę wiecie - niech idą w hotele, a Mideltony kopią, nie? ŚLUBEM się mieli wynieść im powie. I że ich nie lubiła za to, że kopią zmarłych i piją. I z tego dperesji dostała, a oni są wiecznie nietrzeżwi. I wiecie - jak teraz pokombinować, żeby poszli w hotele. A kto ma grzebać. Ale te hotele powinni mieć. Dom mody Diany - może od tego by zacząć? Ale kto? Kate by musiała mieć. I oni chyba tak chcieli ci kreatorzy mody i że ta Diana jest kompletnie spieprzona. Przez Wiliama powiedzą. No to by musiał coś zrobić z tym. Albo ten drugi bo co? Królowa? Wiecie - Dom mody księżnej Diany powinnien być OD RAZU ale nawet teraz by pasowało. Może jak wnuczek się urodzi? Cały czas pasuje. Nawet wiecie nie musiałby ten Wiliam o to stać tylko Kate, ale jej nie będą chcieli bo historia sztuki im niepotrzebna i że im świnią i tyle. Ta siostra Kate ale filolog. I co z tą Dianą - choć tyle. No i tak będą kombinują - może coś wymyślą? No bo Mac queen. Gdyby tragicznie skonczył, a tak? Oni stawiają na Dianę. No ale jak z takimi ciołami i tyle :(

Gość ania ania ania33
do autorki-skoro jestes tak dobrze pinformowana to powinnas tez wiedziec ze Kate to bardzo silna osobowosc i nie da sobie w kasze dmuchac przed slubem stawiala duzo warunkow i dopiela swego podobno jest bardzo uparta i zna swoja wartosc wiec jesli byloby tak jak piszesz pewnie nie bylaby buntownicza a raczej bardzo podporzadkowana Williamowi a podobno jest odwrotnie tez wiem sporo na ten temat i nie masz racji moze ejstes zazdrosna :) mysle ze wiele osob jest zazdrosnych bo to piekna wyksztalcona dziewczyna a teraz na dodatek ksiezna :) ja zycze im wszystkiego naj naj a swojego ukochanego ksiecia juz mam i kocham na zaboj :)

W sumie wiecie pasuje jakiemuś kolekcjonerowi? Arabom? Trzebaby pomyśleć komu pasuje TERAZ ten dom mody i tyle. Nie wiem. Komuś na pewno. I źle są że od razu tak nie było, a na pewno za życia i tyle. I wiecie, żeby coś z modą to by musieli wydać teraz książeczkę KREACJE LADY DIANY i żeby widzieć jakie miała kiecki i jak wyglądała i z tego otworzyć jakiś dom mody sobie. Książką. Bo słyszeć o nich ta Diana nie chce. Za ten pogrzeb. Bo tak to wiecie byłaby ta moda. Ale taki pogrzeb - i wszystko przez rodzinę wiecie. I nie ma tego domu mody i tyle :(

Gość nic a nic
Pytanieokarte pamiecie - ->> Blagam nie pisz juz nic... BELKOCZESZ JAK BYS SIE W GLOWE UDERZYLA... plis

Gość do pytanieokartepamieci
idź się lecz... no chyba że już się leczysz i dziś "dzień z internetem" w psychiatryku macie :O

nawet na onecie piszą http://zyciegwiazd.onet.pl/1642667,1,trudna_milosc,artykul.html Książę William i Kate Middleton / fot. AFP Kate Middleton zakochała się w księciu Williamie już w szkole średniej, kiedy ten gościł ze swoją drużyną w jej szkole w Marlborough na międzyszkolnych rozgrywkach. Nie spotkali się wtedy, a młodzieniec nawet nie wiedział o istnieniu dziewczyny, która zaraz po wyjeździe Williama powiesiła sobie nad łóżkiem jego plakat z nagim torsem. Jej serce zostało skradzione, a wkrótce cała szkoła śmiała się, że Kate nosi się z zamiarem poślubienia przystojnego księcia. Co oczywiście graniczyło z cudem, gdyż dziewczyna nie była ani arystokratką, ani bywalczynią królewskich salonów. Była jednak inteligentna i bardzo wytrwała w dążeniu do celu. Uczyła się świetnie, mimo astmy i egzemy aktywnie uprawiała tenis, hokej na trawie, pływanie czy biegi przełajowe. Uczucie do Williama nie mijało i stawało się coraz silniejsze.

Gość oko na looka
no i co że jest cwana? mało takich? ja znam mnóstwo. A podejrzewam, że większość kobiet przy nim by cwaniakowało, sama nie wiem jak bym się przy księciu zachowywała.