Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek1111

Niewiadomo kto ma racje : ciąża (PILNE)

Polecane posty

Gość Bartek1111

Mam pytanie otóż czy moja dziewczyna jest w ciazy ? Uprawialiśmy w ostatni wtorek peting i spuściłem się jej na biodro , szybko wstaliśmy i wytarliśmy wszystko chusteczkami a następnie ona poszła do łazienki gdzie umyła ręce z mydłem , również użyła tego mydła do umycia biodra. Zanim spłukała użyła jeszcze płynu który znajdował się na biodrze do umycia z wierzchu pochwy warg sromowych , po czym wszystko zmyla wodą . Ona się boi ze jest w ciąży a ja jestem przekonany ze to nie możliwe żeby zaszła przez to w ciąże , kto z nas ma racje ?

Wiesz nie uspokoję cię do końca, nie jestem lekarzem.... Ale na zdrowy rozsądek to nie jest możliwe:) W sumie i tak już dużo minęło, już nie da się zażyć tabletki PO, więc czekajcie...Ale mi się wydaje że będzie dobrze:)

Gość Bartek111
Dzieki za odpowiedz , tez tak mi się wydaje ze to nie jest możliwe , jutro kupimy test ciążowy i się przekonamy , jednak chciałbym mieć jeszcze parę opinii na ten temat

Gość krokodylica najs
hahahahaha hahahahhahaha ;p nie jest w ciąży na 1000000000000000000000000000000000000000% ach to biodro;p

Gość krokodylica najs
nie wydawaj kasy na test .

Gość Bartek1111
Nie wydawal bym kasy gdyby nie to ze chce miec juz spokoj , bo moja dziewczyna wkurza mnie swoim podejsciem ze jest w ciazy, i ma na tym punkcie schizy ( ogolnie juz sobie wmawia ze wszystko co ja spotyka to objaw ciazy )

Gość krokodylica najs
to nie dobrze , lepiej niech logicznie pomyśli :) w ciąże nie jest łatwo zajsć .jak zaczniecie uprawiać sex to ona w psychiatryku skonczy .

Krokodylica najs, masz racje:) W ciążę bardzo nie łatwo zajść:) ja chcę a mi nie wychodzi:) i to nie z biodra...

Gość lady_margarett
oczywiście że nie jest w ciązy. we mnie facet wlewa tyle swojego nasienia ile może od pół roku a w ciązy jakoś nie jestem

Nie jest, uspokój dziewczynę. Oj nie będziesz miał z nią lekko, czy ona nie potrafi racjonalnie myśleć?

Gość się wszystko zwulgaryzowało
jak ja byłam w waszym wieku (ok15 lat jak sądzę) określenie "spuścić się" było mega wulgarne. no chyba, że traktuesz dziewczynę jak dziwkę. a co do ciąży - nie ma szansy.

Gość Bartek1111
Nie traktuje jej jak dziwki , nie wiedziałem akurat w tamtym momencie czym zastąpić to słowo ;) Ogolnie sprawa jest taka ze za tydzień powinien zacząć jej się okres i wtedy się uspokoi, lecz obawiam się ze przez ten jej ciągły stres i strach okres się opóźni co zaowocuje jeszcze większym stresem i ten okres tak się będzie opóźniał... Rozmawiałem z nią na ten temat ale nic jej nie przekonuje.Po prostu panicznie boi się ciąży.

Więc lepiej nie zaczynajcie pełnego współżycia, bo wtedy to będziesz się z nią miał... :P

Gość miro6785675r6
SPUSCIC SIE MOZNA NA KUR*E A WYTRYSK MASZ Z KOBIETA, SWIETNIE TRAKTUJESZ TE SWOJA PANNE, NIE MA CO, MENTALNOSC BUDY Z PIWEM.

Gość IZABELLEv098
co to za okreslenie-spuscilem sie na biodro. jakby moj facet tak poiwedzial to bym sie obrazila za brak szacunku do tych spraw. twoja panna- niedojrzala emocjonalnie. tak to jest jak chcica dopada a zero teorii, czlowieku wejdz na strone Ponton edukatorzy sexulani i czytaj czytaj a nie zabawy wam w tych pustych, niedojrzalych łbach..co do ciazy- 1000000000000000000% niemozliwe

Gość z bolaca glowa
chuj Was obchodzi jakich słów używają w swoim związku, ja uwielbiam jak mąż do mnie mówi, że zaraz mnie zrucha, a na co dzień ani ja ani on praktycznie nie przeklinamy jeden lubi rosół, inny pomidorową, nie wasza sprawa, nie wtrącajcie sie

Gość vivio.
no jak masz z domu takie doswiadczenie, taka autopsja, to niech cie tam rucha jak akrobata, my tu chcemy ratowac mlode pokolenie, ja rozumiem, malzenstwo lub dlugoletni zwiazek, ale tu mlodzi i juz maja byc takie slowa?

Gość z bolaca glowa
oczywiscie wiesz lepiej jakie mam doswiadczenia z domu :) pewnie jeszcze uwazasz sie za lepsza/ego :) powodzenia w zyciu :) a mlodego pokolenia nie uratujesz, szacunku nie wyraza sie w slowach dotyczacych seksu, zwlaszcza jesli w trakcie tego seksu sa uzywane

Gość czarosarenka
dzieciaki zapoznajcie się najpierw z teorią na temat ciąży, cykli, seksu! cholera, jeśli tak panicznie boi się ciąży to może lepiej zaczekać z seksem? a jeśli nie chcecie czekać, niech bierze tabletki. jakiś problem? nie jest to droga inwestycja a okres bedzie miala regularny i bez schiz o ciążę. co do opisanej sytuacji..... nie, nie można w ten sposób zajść w ciążę. żeby uprzedzić kolejne pytania: -przez wytrysk na brzuch/nogę/rękę/głowę czy cokolwiek was kręci: nie można zajść w ciążę -przez seks oralny nie można zajść w ciążę -przez korzystanie z tego samego ręcznika nie można zajść w ciążę -przez całowanie nie można zajść w ciążę mam nadzieje, że pomogłam:p

Gość czarosarenka
ach i jeszcze jedno: nie wiadomo ! oddzielnie się pisze, ludzie nauczcie się gramatyki

Gość Bartek1111
To, że przez seks oralny nie można zajść w ciążę to już wiemy bo moja dziewczyna parę miesięcy temu jak doszedłem w jej ustach miała schizy i ciążę urojoną:-O dopiero jak dostała okres to się uspokoiła

Gość Bartek111
Ok koniec tematu , kocham was internauci :D

Gość ChlopekRoztropek
ani przez oralny, uprzedzajac pytanie, przez analny tez nie, przez petting tez nie. Dzieci nie biora sie z powietrza. KWestia odpowiedniego zabezpieczenia. Prezerwatywa daje wysoka skutecznosc, jesli jest prawidlowo zalozona, a jak by sie zdarzylo ze peknie to istnieje antykoncepocja awaryjna