Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiale_pytanie

niesmiałe pytanie

Polecane posty

Gość niesmiale_pytanie

Mam pytanie do młodych facetów... Jak szybko dochodzicie? Masturbujac sie i uprawiajac sex. Lekko sie zaczynam martwic, bo jak sie podniece jakims filmikiem na necie potrafie potem w kilkanaście sekund na ręcznym dojść..... :/ Sexu nie uprawiam, nie mam z kim i troche sie martwie, ze jak juz znajde panne, to bedzie porazka. kilka sekund i koniec :/ Jak wy macie? Czy mozliwe jest, ze masturbacja jest szybka, a sex dlugi? Mam troche ponad 20 lat...

to brob to 20 x dziennie i bedziesz dochodzil wolniej, z laska bedzie podobnie, im regularniejszy sex i czestsze zblizenia tym wieksza satysfakcja. ale glowa do gory, z wiekim ten problem zanika, tak w 80% .

Gość GoToHell
jest udowodnione, że jak typek się długo maturbuje, w sensie, pare lat i to dośc intetsywnie, to potem w przyszłości może miec problem z seksem, bo włoży i... dojdzie, a kobieta dopiero co zaczeła się rozgrzewac :p serio, lepiej uważac. Inne- mozesz sam nie zostac zaspokojony. Penis przyzwyczai sie do ręki, ciasnej ręki a potem kobieta Cie już nie zadowoli ponieważ może Ci tam być luzno, nawet jeśli kobieta będzie mieć wąsko. Poszukaj sobie dziewczyny, ale nie po seksualne rozrywki ale do serducha ^^

nie przesadzaj! lepsza lewa reka od beznadziejnej kobiety:/

Gość niesmiale_pytanie
zastanawiam się też, czy jak ew szybko bym sie spuscil przy kobiecie, to czy od razu dam rade podejsc do tego drugi raz....

Gość GoToHell
SPUŚCIĆ to się możesz przy prostytutce, ew. napalonej 16 letniej lolitce, bo przy KOBIECIE ma się wytrysk. OK, jasne juz czemu nie masz panienki, mentalnosc, synu, mentalnosc

Gość vfdbfg
to dlaczego masz nuby od razu konczyc robiac sobie samemu reka? najprostsza i najlepsza wg mnie praktyka to: w momencie gdy czujesz ze jestes blisko przerywasz na chwile.. i robisz tak kilkakrotnie podczas masturbacji. nauczysz sie wtedy z czasem kontrolowac wytrysk i przy panience bedziesz mogl leciec kilka razy dluzej. polecam, sprawdzone i przetestowane.

Gość niesmiale_pytanie
eee przesadzasz kolego, przeciez to tylko słowo... a czynność ta sama.

Gość niesmiale_pytanie
vfdbfg - dzieki, 1 konkretna rada :)

Gość GoToHell
można mówić tak , jak spod budy z piwskiem, można i kulturalniej, jeśli się szanuje kobietę. ja sobie nie wyobrażam mówić , że się na żonę spuściłem. Zbyt ją szanuję. Zresztą ja się nie rucham tylko uprawiam seks, kocham się. A wierz mi nie robię tu kazań bo mam 26 lat ^^ ale nie schodząc z tematu-chyba umiesz opanować się i nie masturbować się tak często? A praktyka, nim wytryśniesz, zwolnij , powstrzymaj, jest chyba i trafna-sprawdz :>

Gość niesmiale_pytanie
nie mowilem, ze sie spuszcze na kobiete, tylko spuszczę się - wytrysnę.... oj, ale mniejsza z tym. postaram się ograniczyć onanzowanie się, a jak będę to robił, to wprowadzam w życie te sztuczki z przerywaniem.

jeśli prawie kończysz, to wycofaj się na moment, zmień pozycję i zacznij od nowa. Dziewczynie spodoba się jakieś urozmaicenie, a Ty nie tryśniesz tak od razu. A poza tym im częściej uprawiasz seks, tym dłużej trwa .

Gość GoToHell
wybacz, jestem przeczulony na chamstwo w tym durnym ,pustym świecie :> a może i aby znaleźć pannę, trzeba się zmienic? zamiast myslec o pannach i onanizowac sie, zadbaj o wyglad, idz na silownie, bywaj tam gdzie panny. I mentalnosc zmien, kindersztuba-madre kobiety to lubią. kwiaty, listy, przepuszczanie w drzwiach. cwicz to a nie onanizm ^^

pytanie za 100 punktow!! GDZIE BYWAJA PANNY!!!! bo ja nie wiem:/ ps....z/w.....i licze na konkretna odpowiedz!

Gość GoToHell
jakie, zalezy. ja moja spotkałem w niby nudnej bibliotece. podsłuchałem jak sprawnie dochodzi swoich praw i pokazuje pazurki *-* często widzę ciekawe panny, niezblazowane w parku, samotnie czytają, spacerują. Zależy tez jakich masz znajomych-jak typy:hej idziemy sie najeb*** to nie masz co szukać w tych kregach ^^ panny są tez na wystawach, w kinie na dobrym, uwaga DOBRYM filmie lub debatach. jest z takimi o czym gadac. Chyba , że masz kolego niższe wymagania- to za przeproszeniem-sama sie napatoczy *_*

hmm....a wydawalo mi sie ze panny mozna znalezc w pracy....widocznie tylko mi sie wydawalo Ale thx za tak pelna odpowiedz!:) A teraz do rzeczy...na wystawach panien nie widuje, rzadko w galeriach, na pokazach samochodowych w nieomal zerowym procencie, do kina i silowni zagladaja sporadycznie, spoterm sie brzydza, bo na to szkoda czasu i brak zapalu, wlasnych zainteresowan tez nie maja...... nie ma tam kobiet/panien gdzie ja bywam.....a sama jestem kobieta:/...ale nie panna....

Gość GoToHell
aaaa...toż to kolezanka ^^ mój kumpel był na wystawie w stolicy i tam poznał ciekawe dziewczyny, ale w sumie, jak cos na sile to nie da rady, szukac na sile tez mozna ale po co?

nie bywam juz w stolycy...nie mam czasu na to...do berlina bonn czy paryza mam znacznie blizej.. ps....nie jestem less:)....jakby co :D...

Gość GoToHell
TAK POMYŚLAŁEM ^^

witaj Perw:) ale na mnie czas....mam cos do zalatwienia👄

Gość dfggdfgrerere
Jako kobieta muszę zaprzeczyć tej opinii: "jeśli prawie kończysz, to wycofaj się na moment, zmień pozycję i zacznij od nowa. Dziewczynie spodoba się jakieś urozmaicenie" Wierz mi, prawie dla żadnej kobiety nie będzie fajne jeśli co pół minuty będziesz przestawał i zmieniał pozycję. Kobieta żeby mieć orgazm potrzebuje skupienia, takiego prawie "bezruchu", a nie przerzucania na wszystkie trony jak szmaciana lala. Z założenia robiłbyś to dla niej, a tak naprawdę tylko byś ją zirytował. Wolałabym żeby szybko się spuścił niż przedłużał w taki sposób.