Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfeuiu678

Jak uwolnić się z erotyki :(

Polecane posty

Gość sfeuiu678

Mam problem i to cholerny problem.Jestem uzależniony od erotyki, masturbacji, pięknych kobiet.Rozleciał się przez to mój związek, zraniłem moją dziewczynę bardzo mocno.Obecnie jestem sam i mam wszystkiego dość bo ja non stop myślę o seksie i o tym jak by tu poznać jakąś panienkę na szybki seks.Wszystko kręci się dookoła dziewczyn, kurwa mam totalnie dość.Psycholog mi nie pomógł niestety a do psychiatry się nie wybieram.Czy ktoś uwolnił się z tego ? jest w ogóle szansa ?

Gość sfeuiu678
Nie jestem nastolatkiem, mam 26 lat.

Gość z szaconkiem proszę do pana
tylko w modlitwie do Wielkiego Penisa znajdziesz ukojenie, albo do Wielkiej Dziewiczej Pisdy.

Gość kfjcskdnkcnsdkcns
to sie nazywa sexocholizm na zach sa specjalne kliniki ale nie wiem jak w polsce

Gość omennomennieomen
1.mozesz zostac gwałcicielem-jestes na bardzo dobrej drodze 2. mozesz sie zachowac jak facet , ogarnac pomoc i postawic sobie cele. Przegrywasz z pokusami, słaby jestes-to trzeba zmienic.

Gość vizz989876
jesli robisz sobie jaja, nie czytaj dalej mojego koma. masz problem i jak wyzej, moze sie to zle skonczyc. szkoda ciebie i ewentualnej laski, lub choroby jaka zlapiesz. won do lekarza, to powazna sprawa