Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwuska

boje sie pierwszego razu...

Polecane posty

mam 17lat. z moim chlopakiem jestem juz pół roku, jednak nie wspołzylismy jeszcze .między nami bylo dotykanie intymnych czesci cial i palcowka on na razie nie naciska mowi ze bez mojej zgody nic nie zrobi ale sądze że długo on nie wytrzyma bez seksu . ja chcialabym mu dogodzic w tych sprawach ale boje się bólu. co mam zrobic??

Gość 0545909
dziecko- bierzesz sie za seks, a widac ze jestes nieprzygotowana na to emocjonalnie. nie masz teorii pewnie zadnej i chcesz mu sie oddac bo sie boisz, ze odejdzie. seks, powinien ten moment sam przyjsc, nie czekac , nie umawiac sie na konkret, samo przyjdzie, ale rozmawiac mozna. boisz sie, nie dziwie sie, z takim podejsciem. co chcesz uslyszec? mile rady? pol roku? co ty wiesz o tym czlowieku? co ty wiesz w tym wieku o slowie milosc? ehhhh

Gość Aleksandea
ale ty jestes glupia. 1. JAKBY KOCHAL TO BY CZEKAL I CZEKAL 2. NIKT CI NIE POWIE CZY BOLI CZY NIE BO TO INDYWIDUALNA SPRAWA ! 3. OBYS DOSTALA KOPA W TYLEK to sie obudzisz i zobaczysz ze to nie jest milosc

Gość o lol...jestes dzieckiem
nie wiesz co to seks o antykoncepcji nie wspomne ;)

Gość Aleksandea
Ps. zajrzyj za 5 lat na to forum, na 100% z nim nie bedziesz i moze bedziesz z wielka rana i rozczarowaniem lub z kims wartosciowym. zegnam.

Gość o lol...jestes dzieckiem
"mam 17lat" a nie 12?

Gość <pani załamka>
dziecko, tylko to mi sie cisnie-choc mam 17 siostre i jest o wiele dojrzalsza-ale wybacz, dziecko-ty jestes niedojrzala, zmanipulowana i chyba zakompleksiona skoro chcesz to robic nie z czystej milosci, uczucia tylko z zasranego lęku. głupia.nauka się zajmij a nie seksem.

Gość Sandra_Maria
Wiem z doświadczenia, że jeżeli nie jest się w pełni gotową na 1 raz i jest się zestresowaną to nic dobrego z tego nie będzie. Ja też miałam 17 lat i po 1 razie poczułam wstręt do tamtego chłopaka. Drugi raz już nie dałam mu się dotknąć, a związek szybko się rozpadł. Przez 2 lata miałam traumę i lęk przed seksem, nie żartuję.

Gość nareszcie!
sandramaria-rozsądna odpowiedz, ale pewnie nie przemowisz panience do mozgu :) starałaś sie :)

Przede wszystkim stres może zepsuć pierwsze zbliżenie, musicie razem się na to zdecydować i być tego pewni. Pamiętaj też, że nie możecie się zniechęcać jeśli pierwszy raz nie będzie do końca udany, z czasem nabiera się wprawy i doświadczenia.

Gość SmakoszVaginyD-512
.....Naprawde nie ma sie co bać ,to jak z jazdą na rowerze ,czasami boli,ale na ogół jest fajnie ;] ....Uważaj tylko żeby nie pchał cie zagłęboko.Pozdrawiam

Gość i tak już po
Sylwia - jesteś jeszcze niedojrzała emocjonalnie na seks, daruj sobie to teraz.