Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaTamByćI Widziec

Byłam na ceremoni slubnej pary ksionżencej i

Polecane posty

Gość JaTamByćI Widziec

siedziałam koło Bekchamów i Eltona Dżeja Geja. Widziałam jak Przed wejsciem do do katedry Łiliam matce Kejt smerał w majteczkach , Następnie gdzie para ksionżeńca udała się na podpis, tam oczywiście kamer nie było, zrobili szybki numerek, w między zcasie parafki mazgrolneli pompójonc tak siebie i wyszli cali szczęśliwi uradowani, nie co zadyszani. Ksienzniczka Kejt nie mogła tak spokojnie usiedzieć , była wcionrz rozproieniona bo miała wibratora na baterie włorzonego w... a Łiliam co róż po kryjomu sterował i nat zorował natężenie jej sczzęscia i uniesień. To się działo rze choochooo

Gość wiem co widziałam i to prawda
a ja wczoraj widziałam, jak Kate obciągała Tuskowi

Gość akurat , jasne
Taaa jasne , napewno tam byłas, ,, ahaa, a po drugie skąd mogłas wiedziec czy ona miala wibrator czy nie, i nawet przecioeż Wiliam nie mógł trzymac rąk w kieszeni to jak miał sterowac ?? jak kamer nie było to ty tez przeciez nie moglas byc obecna przy podpisie wiec mysle że zmyslasz, a z tą matka Kate to jestem pewna że tez zmyślasz bo zbyt wiele osób było i by się wydało , wiec ci nie wierze

Gość gdr56
nam wolne dali dzis w robocie zeby mozna bło isc obejrzec, fajnie.. matko co jabym daął zeby mi sie cos takiego trafiło,a ak dymanie do konca zycia na zmywaku:(

Gość nazwiska źle napisane
bujdyy, nie wierze, a tym bardziej ze siedzialas koło takich celebrytów?? nigdy w zyciu. Naucz sie pisac ich poprawnie nazwiska pierw a później pisz

Gość faktycznie tak wdychała i
no też się dziwiłem co ta laska cały czas tak wdycha i się unosi, a tu masz, dzieki za odpowiedź hahaahaa :D

Gość mnóstwo błędow ort.
Ty masz dyslekcje czy dysortografie???Naucz sie pisac osle, do szkoły, a nie takie byki walic że głowa boli

Gość dagagaiaga
HAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH Jak "Kejt " to przeczyta to masz gwarantowany rozpad małęństwa :)

Gość 746744
a nie wudupcył tez cie???

Gość to jest provo
prowo

Gość no juz.......l.
predzej mi tu katus wyrosnie , napewno.......

Gość 678678
no juz uwierzyułęm, fajknie było????