Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osmieszylam sie !!!!

Dziś w pracy się ośmieszyłam !! Chyba szef mnie wyleje :(

Polecane posty

Gość osmieszylam sie !!!!

Nakłamałam w CV kiedy mnie przyjmowali ,że znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym. Nie sprawdzali nigdy czy na serio umiem. Dziś przyjechało do nas dwóch panów z Finlandii, ich języka prawie nikt nie zna więc wiadomo ,że mówili po angielsku no i wysłali mnie... Miałam ich oprowadzić po naszej firmie , opowiedzieć co i jak . Szef( nie zna nic w jezykach obcych) i jedna babka z marketingu ze mną . Boze :( To był koszmar , język mi się plątał , co drugie zdanie pokazywałam na migi , mina szefa? Masakra ,cały czerwony ,zły , poszedl po informatyka który u nas pracuje i on dokończył,pozniej w ogóle się do mnie nie odzywal. Minęlismy się w windzie kiedy wychodziłam,powiedział żebym była w poniedziałek o 8. Zawsze chodzę na 9 , boję się ze mnie wywali :(

Gość bo pewnie tak będzie
.

Gość Wspolczuje :( moze do pon mu
przejdzie... dlugo tam pracujesz?

Gość dtyj
pewnie masz sie zglosic po swiadectwo pracy

Gość cxxssss
1.) albo cie wywali 2.) albo pojedzie po pensji 3.) albo dostaniesz niezly opierdol i cie zdegraduje na nizsze stanowisko 4.) seks za prace ,ostatnio byl o tym temat w rozmowach w toku

Gość Jak nakłamałaś
to masz za swoje. Wcale mi Cię nie żal, bo i nie ma zadnych powodów do współczucia Tobie. Oszukałaś, ktoś inny lepszy nie dostał tego stanowiska, bo dostałaś je Ty - kłamczucha. A teraz sama się ośmieszyłaś - super, doskonała nauczka. Może wreszcie od dziś nauczysz się pisac w CV prawdę.

Gość Wspolczuje :( moze do pon mu
Od roku? To dobrze ;) Mysle, ze czeka Cie opierdol, a nie wylanie. Ja na Twoim miejscu powiedzialabym, ze bardzo zalezalo mi na pracy i troche podkoloryzowalam, bo zreszta wydawalo mi sie,ze lepiej znam angielski, ale wtedy sie wyjatkowo zdenerwowalam. Ze przepraszam i obiecuje ze sie poprawie, zapisze na jakis kurs etc. Moze nawet dzis bym wyslala maila z przeprosinami

Gość wwwwwwwwww.............
przeproś - powiedz, że się denewrwowałaś i że mówili dziwnym akcentem którego ciężko było zrozumieć i że więcej się nie powtórzy, że się zapiszesz na kurs angielskiego doszkalający itd itd ;) ;) sama pisałaś, że szef też ani słowa po eng wiec co... skoro przez rok było ok, byłas dobrym pracownikiem i jakoś nikt sie nie czepiał to nic ci nie bedzie najwyzej troche cie opierdoli :P