Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklkk

Czy po zrosnieciu pękniecia przy porodzie blizna będzie miała zgrubienie ???????

Polecane posty

Gość jklkk

Zgrubienie wyczuwalne pod dotykiem? jak pogoiły sie wasze pękniecia jeśli moge zapytac o ta intymna kwestię.

Gość anetkapyta
Ja mam zgrubienie ale mnie i mojemu mezowi wcale to nie przeszkadza :)

Gość zachwycona_25_
Dziewczyny jaki ja mam z tym schiz - tzn z pęknięciem. Niedługo będę rodzić i zaraz po obawie o Maleństwo właśnie pęknięte krocze dobija mnie najbardziej... a raczej to, że mnie źle zszyją :( Niestety u nas zdarzają się takie przypadki, a później ból... a o udanym i bezbolesnym sexie można pomarzyć. Wiem - nakręcam się, ale jakoś siedzi mi to w głowie.

Gość będzie zgrubienie i blizna
jedne wolą cienką bladą bliznę wzdłuż linii majtek inne kroczu kto co lubi :D osobiście wolałabym miec nietknięta pochwę a już na pewno nie popękaną od dziecka czy wkładania rąk przez położne/lekarzy:o

Gość Pewien facet33
Ale wy dziwne jestescie,chcecie dzieci a boicie sie o wlasne tylki co by zabardzo nie popekac,jak tak sie boicie to wynajmijcie sobie surogatke ktora za was dziecko bedzie nosic i za was urodzi ,zenujace jestescie naprawde i takie plytkie ze szkoda gadac.

Gość jklkk
zadałam takie pytanie bo ja własnie mam zgrubienie po peknieciu ale nie rozpaczam nad tym,nie ubolewam chcialam wiedziec czy tak ma byc a ze peklam i mnie szyli to naprawde mala cena za sliczna zdrowa dzidze :).

Gość ja pękłam na 2 szwy
nie byłam nacinana, pęknięcie było tak z boku trochę od tego miejsca co się nacina zwykle, ale nie mam tam żadnego zgrubienia, jest ok:) Lekarz który mnie zszywał i odbierał poród ma b.dobrą opinię i ja jestem też z niego zadowolona:)