Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja w dupie mam zdanie ludzi!

Dałam synowi na imie...

Polecane posty

Dastin :classic_cool: Ksiądz na chrzcie i chyba sam nie wierzył jak to czytał :classic_cool: a miny ludzi - jak koty srające na pustyni :classic_cool: I w dupie mam co o tym sądzą, niech dawają swoim dzieciom na imie Rychu, Zbychu albo Miro ale ja nie mam zamiaru. 🖐️

Gość lejdimakbeeet
:classic_cool:

Podnieciłaś sie że sie przejęzyczłam? Gratuluje :classic_cool: 🖐️

Gość mi cvlof
Ale spaliłaś.....powinno być "Dżastin":classic_cool:

Gość róża22
rece opadają..

to jest prowo PŚP..nie sprawdzone und nie potwierdzone,ale mój piętnasty zmysł tak przeczuwa :classic_cool:

Kim jest PŚP ? :classic_cool:

Gość Ja też Dastin
Też mam na imie Dastin, nigdy nie miałem do czynienia z kpinami z tego pwoodu a mam juz przeszło 20 lat.

Oczywiście że piekniejszy ryj ma DASTIN HOFFMAN!!! a nie jakiś tam Dżastin :classic_cool:

No po drugie łysa pało jakbyś nie wiedziałą to polski odpowiednik imienia Justin to jest JUSTYN inteligentko :classic_cool: Pewnie studiowałaś filologie angielską :classic_cool:

O w pupe!!! Fakt!!! Spaliłam.Przegrałam:O:O

Ja też się podnieciłam tym "przejęzyczeniem":D A imię wprost z upadłego PGR-u Gratuluję.

Dziekuej serdecznie za te słowa, wzruszyłaś mnie do cna :classic_cool: a pewnie imie twe Danusia :classic_cool:

Gość z szaconkiem proszę do pana HM
Dastin, numeryczna 4.... 4. Masz w sobie dużo energii, jesteś, szybki, ruchliwy, łatwo popadasz w zmienne nastroje. Masz ciągoty do cygańskiego stylu życia, potrzebujesz swobody, przestrzeni. Jeśli naprawdę to i tylko to Ci odpowiada, nie staraj się udawać, że jest inaczej- będziesz razić sztucznością i nie zyskasz zaufania otoczenia, które będzie wyczuwało fałsz w Twoim postępowaniu. Nie znaczy to jednak, że zbyt żywiołowe folgowanie swoim skłonnosciom i zachciankom będzie dla Ciebie korzystne. Gdy korzystasz ze swojej energii, szukasz możliwosci działania z rozmachem, biorąc jednak pod uwagę realia- wówczas odnosisz sukces i zyskujesz aprobatę otoczenia (nie licząc ludzi zawistnych). Z reguły jesteś uważany za osobę interesującą, nawet nieprzeciętną, jesteś ceniony jako partner w dyskusjach. Pasuje ci taki numerologiczna ocena, Dastina?

Gość mc clof
Justyn to nie polskie imię-od tego zacznijmy inteligentko....to imię pochodzenia rzymskiego.A Dastin to twym zdaniem "polski"odpowiednik Dustina???Pogratulować.....Kierownik stanu cywilnego to mnusiał chyba pić razem z tobą,że się zgodził na to aby dziecko tak pokrzywdzić na starcie:classic_cool:

Pokrzywdzona to chyba ty jesteś przez los ze cie obdarzyl okrutną facjatą :classic_cool:

A zacznijmy od tego że ja nie pytam jakiego pochodzenia jest imie Justyn tylko stwierdzam że w Polsce używa się wersji JUSTYN, moja dorga osobo rodziny zapewne inteligenckiej :classic_cool: 🖐️

Gość mickey trickey
A może Dussty?:D Dastin Stardusstin:D:D

Gość Szymuś
Najbardziej w dupie, to masz swojego syna. Widać, koty srające na pustyni, dla Ciebie ważniejsze.

A w ogóle co ja sie wam tłumacz? chuj z wami co sądzicie o tym :classic_cool: 🖐️ Pewnie same Elżunie tu siedzą albo Jany :classic_cool:

Rozumiem że osoby które twierdzą że przez imie bedzie wyśmiewany znają to z autopsji? Cóż, przykro mi bardzo ze los was tak dosiwadczył :classic_cool: 🖐️

Gość mc clof
W istocie tu Ci przyznam rację.Justyn to wersja polska tego imienia...historycznie to zapewne pochodzi od Justyniana ale pisząc o użyciu w Polsce tego imienia faktycznie należy wziąć pod uwagę Justyn...masz rację ale czy Dastin to "polski Dustin"??

Nie wiem czy Polski ale Urzędnik nie miał zadnych przeciwwskazań :classic_cool: No a na pewno bardziej polski od Dżesiczek i Michellek :classic_cool:

Gość eeeeejjjjj nooooo
dajcie jej spokój!! Na nazwisko ma pewnie Hoffman, to tak pasowało, nie?? W końcu już to gdzieś usłyszała...;)

A w ogóle to wszystkich inteligentów odsyłam do lektury. Istnieje imie Dunstan które to widnieje w polskim kalendarzu, imieniny 19 maja, a od tego imienia zdrobnieniem jest Dastin, wiec mozecie mnie w dupe pocalowac bo takie imie istnieje. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dunstan

Gość Sara Ślywczak
A co sądzicie o imieniu Laurens??Mnie się wydaję ono takie inne...mało wieśniackie a wam??