Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly2323

problem z randką

Polecane posty

Gość melly2323

ja i mój chłopak ostatnio przez jakiś czas mielismy bardzo mało czasu dla siebie. od jakiegoś czasu w naszym kalendarzu jest ,,luźniej", więc dzisiaj postanowiliśmy zrobić sobie randkę. wyjść na miasto, wypić wino, spędzić ze sobą noc. wyszliśmy na miasto i gdzies w połowie drogi postanowiliśmy sie cofnąć do pokoju po kurtki(mieszkamy razem). po powrocie zobaczyłam, ze jego komputer jest właczony, zapytałąm wiec z ciekawość dlaczego go nie wyłączy, a on mi na to, ze jest w pewnym momencie gry, w którym nie moze zapisać i jak wrócimy to on gra. no i tu jest problem... grał dzisiaj jakies 2 godziny, grał cały czas kiedy sie uczylismy i niemielismy czasu dla siebie, on zawsze znalazł ,,pół godziny na przerwę na grę."..... wiecie, ja na dzisiaj ubrałam sie wyjątkowo, spędziłam w wannie godzine i kupiłam świeczke i kadzidełko, a to teraz on siedzi sfochowany przed kompem(gra), ze zepusułam randkę, no bo przecież jak to on nie może sobie pograć??!! mi jest po prostu po ludzku smutno...

Gość ssaa
z całym szacunkiem, ale jak twój facet woli jakieś gówniane gry od ciebie to pora go zostawić (albo trochę postraszyć). Sam jestem graczem, ale takich szopek to nigdy nie odstawiłem...

Gość melly2323
ja rozumiem to całe granie, kurde. tylko nie chce mieć randki pod tytułem ,,okej, spędzilismy ze sobą 3 godziny to ja ide grać", albo faceta który po seksie wyskakuje z łóżka do komputera :(((

Gość melly2323
siedzimy teraz jakies 5 metrów od siebie i sie nie odzywamy. wole zostac w domu niż isc na taką randkę.... a szykowałam sie z 1,5 godziny, chciałam, zeby było wyjątkowo...

Gość ssaa
ciężki masz żywot, kobito...

Gość melly2323
jak tak dalej będzie to to zakończe... nie ma co.

Gość ssaa
jak wyjdzie Wiedźmin 2 to dopiero będziesz miała problem:) Ale zawsze możesz się odegrać i oglądnąć jakiś serial tv w odpowiednim momencie...

Gość melly2323
wiesz, mnie siedzenie przed kompem i seriale az tak nie kręcą... ogólnie chyba jestem troche głupia, bo jestem na każde jego zawołanie, kiedy on ma ochote gdzies pójść i coś porobić. nie jest złym facetem, bo jest kochany,ale z grami ma chyba problem... no bo wolec gierke on nocy z kobietą?? jego problem ;pp