Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata........tata

problem z synem....

Polecane posty

Gość beata........tata

mój syn ma teraz maturę i zdaje hist. i wos bo juz dawno uzgodniłam ze idzie na prawo- wiadomo prestiż, wysokie zarobki i klasa... jednak ten ostatnio stwierdził ze nie idzie na prawo tylko wybiera sie na wieczorowa weterynarię, nie rozumiem go, nic mu nie da ten kierunek, zmarnuje tyle lat aby byc byle kim... jestem załamana po pracy ma tyle możliwości a po takim czymś to może zatrudnić się u jakiegoś rolnika za 50 zł miesięcznie, zawsze chwaliłam się synem za jego osiągnięcia w nauce a teraz wstyd mi będzie ze mój syn niczego w życiu nie osiągnie ... co zrobić aby nie popełnił tego błędu

Gość lakaturellla
powiedz mu ze nie dasz mu pieniędzy na te studia

Gość ...,,,,....
Myślę, że to prowo ale i tak odpowiem. Mój brat po skończonej weterynarii pracuje w niemieckiej firmie, produkującej leki weterynaryjne. Jest jej przedstawicielem w Polsce. Zarabia ok. 10 tys. miesięcznie, nie licząc premii. Nieważne, jaki kierunek się skończy, tylko co dalej się z tym robi. Prawników obecnie na pęczki. Dostać się na aplikację i do Krajowej Szkoły Sądownictwa bardzo trudno. Bo ukończenie tylko studiów magisterskich z prawa to dopiero początek. Jest taki dowcip: Po studiach prawniczych można pracować wszędzie. W Tesco, w Biedronce...

Jak mnie to kiedyś wkurwiało jak się rodzice wpierdalali w to gdzie chce sie uczyć... to jest jegi życie nie Twoje niech idzie gdzie chce..

Gość chyba prowo, bo weterynaria
jest o wiele lepsza niz prawo, z tym,ze to jedne z najtrudniejszych studiow i chyba nie wieczorowe

Gość facet567
Prawnik to człowiek bez serca, musi bronić zbrodniarza który zasługuje na dożywocie. Ludzie z sumieniem tego nie robią!