Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 iujhkkljlk

B777 kochaj sie ze mna!!

Polecane posty

Go艣膰 zdesperowana zona domowaa
zaraz sie porycze 馃槶 beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 4desperado
a ja nie mam szczescia do bogatych panien....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksi膮dz_grzegorz
uspok贸jcie si臋 dzieci Bo偶e i troche szacunku do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhrhe34e4
koniec rozmowy df d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d df f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f ffffffff f f f f f f f f ff f f f f f ff f f f f f f f f f ff f f f f f f f ff f ff f f f

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhrhe34e4
koniec rozmowy df d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d df f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f ffffffff f f f f f f f f ff f f f f f ff f f f f f f f f f ff f f f f f f f ff f ff f f f f f f f fffffff f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f fffffffffff f f f f f fff f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f f f f f f ff

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
Od dawna czytam te zryte forum i 艣miej臋 si臋 z tych ludzi .. Napisa艂em na nim oko艂o 20 post贸w, ale powiem Ci, 偶e nie warto robi膰 sobie czarnego nika : ). Ludzie przesiaduj膮cy tutaj 艣cigaj膮 si臋 w zdobywaniu popularno艣ci .. stania si臋 kim艣 fajnym. Spieprzaj st膮d p贸ki mo偶esz .. nie wiem czy nie lepsza b臋dzie dla Ciebie Tibia w wolnych chwilach na dy偶urce w robocie. Ja tam np. gram na kurniku, gdy jestem w robocie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhrhe34e4
hua hua? d d d d d d d d dd ddddddddddddddddd dd d dddd dddddd ddd d dd d d d dd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowana zona domowaa
ja innego zycia nie znam niz kafe :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
Jest r贸偶nica, gra w szachy rozwija logik臋. Te forum rozwija tylko upo艣ledzenie psychiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
Ja gram w szachy, bo lubi臋, a nauczy艂em si臋 przypadkiem. Kiedy艣 gra艂em w dru偶ynie hokejowej i w przerwach podczas treningu, gdy byli艣my podzieleni na 4 zespo艂y to reszta os贸b siada艂a i gra艂a w szachy roz艂o偶one kawa艂ek dalej. Tak si臋 zacz臋艂o, p贸藕niej nawet pojecha艂em na turniej, ale to by艂o dobre 6 lat temu. Teraz grywam w pi艂eczk臋, a szachy zosta艂y : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej system
a co ty jeste艣 taki pouk艂adany??:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
Chcesz Kogo艣 pozna膰 ? To wyjd藕 na ulic臋 .. Ci sami przypadkowi ludzie, ale chocia偶 wiesz, 偶e prawdziwi, a nie sztuczni udaj膮cy kogo艣 innego.

Udost臋pnij ten post

system jest tutaj nowy wiec sie dostraja :P ja jak nie mam co robic to krzyzowki rozwiazuje. a zeby nie bylo kafe tez ma swoja dobra strone - nie pozwala zapomniec mi o plynnym wsylawianiu sie w jezyku polskim. bo nie korzystam na codzien..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
hehe to zaczynaj膮c od j臋zyka, poprawi臋 Ci臋. Pisze si臋 " co dzie艅 " : ) A krzy偶贸wki to bardzo fajna rzecz, zawsze je robi臋 na kibelku, a w sumie to rozwi膮zuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien na sloncu niech zgadne
jestes facetem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona wie
to ju偶 jest taki deficyt atrakcyjnych facet贸w, 偶e zachwycacie si臋 jakim艣 typem 偶艂opi膮cym piwo? prooooosz臋 Was! mia艂am kiedy艣 w膮tpliw膮 przyjemno艣膰 zamieni膰 par臋 s艂贸w z tym osobnikiem na forum, rozbawi艂y mnie jego pseudointelektualne gadki, ka偶dy zdrowo my艣l膮cy rozm贸wca zorientuje si臋 jaki poziom prezentuje ten pan, pomimo czynionych pr贸b ukrycia og贸lnej og艂ady intelektualnej. najbardziej 偶enuj膮ce s膮 jego eksperckie wypowiedzi na tematy, o kt贸rych nie ma zielonego poj臋cia. Panie zachwycaj膮 si臋 jego atrakcyjno艣ci膮, a on przyjmuje che艂pliwie komplementy, po czym 艣mieje si臋 z g艂upoty kobiet w innych w膮tkach. narcyz do pot臋gi n-tej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien_na_sloncu
Tak, jestem facetem, a poza tym wydaje mi si臋, 偶e przesadzacie je偶eli chodzi o t膮 jego atrakcyjno艣膰. Musz臋 doda膰, 偶e te偶 mam zaszczyt by膰 mundurowym, hehe. Tyle, 偶e w mniej wyr贸偶niaj膮cej si臋 firmie, bo jestem policjantem : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien na sloncu niech zgadne
no tak wlasnie myslalalm po tym co napisales ;) bo tylko faceci maja zwyczaj przesiadywac dlugo w wc :D

Udost臋pnij ten post