Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogodajnaanitka

Podkład kryjący do nóg, pianka lub spray

Polecane posty

Gość nogodajnaanitka

Hey kobiety mam pytanie czy znacie jakiś fajny podkład spray lub piankę opalająca by nogi wyglądały ładnie opalone i miały zakryte rozstępy i cellulit? ;D A i nie chodzi mi o samoopalacz bo nienawidzę go potem zmywać ;p Błagam o radę ;D http://bi.gazeta.pl/im/9/6721/z6721239X.jpg przykład nóg

Gość nogodajnaanitka
a masz foto jak wyglądają w nich twoje nogi? i nie kleją i nie rozmazują się? ;)

Gość barbarastraiszend
jenny uzywalas ich? kiedys chcialam je kupic ale naczytalam sie tylu negatywnych opini (np. ze sie zmywa gdy kapnie woda, slaby lub nienaturalny efekt) ze sie wstrzymalam. jak moglabys powiedziec co o nich sadzisz

Gość przecież samoopalacza się nie
zmywa! Sam schodzi.... A co to cellulitu - tego się nie zakryje. Te rajstopy w sprayu to fajna rzecz - daje efekt opalenizny, ale własnie przy myciu schodzi i w dodatku brudzi ciuchy.

wiesz ja nie uzywałam na codzień tylko od świeta ale jedyny minus to że jak ubrałam białą spódniczkę to poplamił ale dało się wypać w vanishu .Fajnie brązowi nogi ,jak masz jakieś drobne niedoskonałosci mysle ,że zaturszuje nie wiem jak z celluitem bo nie mam.Nie wiem czy mam foto bym musiala poszperac

Gość nogodajnaanitka
oh była bym wdzięczna bardzo ;)