Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelllllllllllllllllllllllll

siostra Kate Middletone ma na imię Pippa:)

Polecane posty

Gość oooooooooooooaaaaaaaaauuuuuuu
Ta Elżbieta Pierwsza wiecie była w ciązy i poroniła. Z tym chyba lordem wiecie jakimś. To i tak było bez sensu no ale pomyślało by się co dalej i tyle. Ale jak poroniła to doszła do wniosku, że musi rządzić i tak dalej. Bla bla bla. A w Rzymie to wiedzieli i mieli ją gdzieś bo uważali, że za matkę oberwała bo po co poszła na szafot. A ona nie wiedziała co ma zrobić i zrobiła coś najgorszego na świecie ZABRAŁA ANGLIKANOM MARYJĘ. I wiecie tak nie są potępiani. Bo nie mają MATKI. Bo wzięła królową bo co to za królowa jak żreć co nie ma. Dziękuje bardzo i tyle. I wzięła. A jakby nie wzięła jak im by było dobrze. Ale wzięła i do pieca nie pójdą. Bo teraz do tego dojdą wiecie że LOGICZNIE Maryja jest największą świętą ŚWIĘTĄ słuchajcie na logikę i co ta głupia małpa ją zabrała bo się połapią w królowej i że przez to wszystko. I pytanie tylko do królowej czy przypadkiem nie stoi o Maryję? Nie a o co - i królowa wymyśli że o grzech pierworodny i żeby co jeść było. No i popatrzcie to samo co Elżbieta Pierwsza i że to tak po niej to może być. Niesamowite w sumie i tyle. No i tak stoi i musi zarabiać dlatego martwi sie tą intercyzą i wiecie tak zacznie POPrAWIAĆ stosunki z kościołem anglikanskim, ze da Kate w razie co pół miliona żeby rodziny nie rozwalić. Taka tam rodzina i wiecie po co dawają te śluby. A resztę da na kościół anglikański i żeby jej wybaczyli Dianę no ale co miała robić? Cały parlament na nią, a wtedy jeszcze nie zarabiali a teraz się poprawili już. A bo to nie wiadomo co robić w tym życiu. O co jej chodzi będa myśleli? Co jest? Królowa i kościół anglikański. A chyba będzie jej chodziło, żeby Spencerów wyrzucić bo w sumie kto ma grzebać rodzinę królewską. Pasuje że Spencery. Nie. Jak się ich pozbyć. I PO TO JEJ JEST kościół anglikański, a wszyscy myślą, że przyznała rację Dianie. A prawda? I tyle :(

Widzicie - oni mieli po Dianie grzebać rodziną królewską i się powoli z biznesu wynieść ALBO jeszcze lepiej by się mieli wiecie bo co - grabarze rodziny królewskiej - to przecież lepsze niż parlament 10 razy. I tak mieli stać od razu po Dianie i hotele by im pasowały. ALE PO CO? Lepiej być niemoralnym na parlament. Takie ciołki. Może sobie to przemyślą. I tyle :(

Ja mam w domu to samo - lepiej być niemoralnym niż moralnym. Takie zera niestety - ja tak nigdy nie myślałam i tyle :( A żrą dzięki mnie. Boże - takie zera i jeszcze im muszę pomagać. Ta Diana to sie chyba tylko mną pociesza. Bo sie w ogóle urodziłam. Jak i ona. Dosłownie. 3 dziecko - myślała, że ją poroni. Nie. No to czcigodna i w dupie bo inaczej do diabła chyba. Ile tych dzieci? Jedno dziecko i koniec. Tak pasowało. Tacy niemoralni. I tyle. A ja? Ale ja mam ksiażki zaliczone na zawsze. I dlatego sie wałom nie dam. Bo mogę stać o książki W NiESKOŃCZONOŚĆ i tak mam USA. Z książek. a reszta mnie nie obchodzi. A najbardziej głupie Spencery. A inne rzeczy też. I tyle :(

Wiecie bo ja jestem moralna i jedno nieszczęście z tego mi powiedzą. No ale ja jestem ANGIELKĄ! Przez to pracy nie mam niczego. PRZEZ DUCHY. Naprawdę. Co wy sobie nie myślicie? I też mam w głowie to dziewictwo i Elżbietę Pierwszą. Ja nie rozumiem PO CO mam być niemoralna. Po co? Bez sensu to jest dla mnie. I tyle. A jak ja się męczę w tej Polsce to wy pojęcia nie macie. Jedynie, że nie skończyłam z anoreksją i bulimią i tyle :( Przykro mi :( I wiecie tyle mnie obchodzi cała niemoralność. Człowiek coś musi robić w życiu to jest najważniejsze. A od niemoralności można dostać guza mózgu - zapytajcie się Anne Boleyn. Taka prawda. I wiecie ten Amerykanin - on o niemoralność stał bo tego nie rozumiał i dostał choroby umysłowej bo go diabeł straszyć zaczął z tego. I tyle zrobił madrego. I dlatego wszystkim DZIWKOM z uczelni wpierdzieli bo się nim wybroniły wiecie, a on? Miał mieć po prostu pracę i miały to rozumieć, a tak? On po prostu zwariował od niemoralności i tyle. Bo nie był ochrzczony. Byłby ochrzczony i by nie zwariował. I niech się wszyscy pieprzą dalej powie a wyjdą na tym tak jak wyjdą i tyle. I na tej ziemi i dalej. Bo wszystko przez niemoralność. No ale wiecie - sam tam był? No ale rodzina. Rodzina - a one miały lepsze? No jeden powód, ale ten powód... i też całe USA oleje i koniec. A dyrektora wyrzuci i tyle. Za opinię. Bo po co mu ona? I żeby sam się zwolnił bo to jest USA a nie Polska i koniec. I że mu się nie da bo po studiach i koniec. No ale dzięki komu te studia. Ale on nikogo nie gwałcił i koniec. :(

czyli widzicie tak pasuje, że ten lord tę Elżbietę Pierwsza zgwałcił i dlatego zaszła. Nie powinna i wiecie klęska - co dalej? Bo się nie chciała poddać. Ale poroniła. I póżniej nie stała o nic. Bo bez rodziny i się nie chciała puszczać. Ale jaką ona miała rodzinę? A ślub? Co on se nie myślał. A w Rzymie nie rozumieli niczego. I tak wiecie w Anglii jest gwałt. To jeszcze jest na policji. Ale na przykład morderstwo - nie. I jeszcze samobójstwo - też nie. I tyle. Bo ona była córką króla i królowej wiecie. Tak o sobie myślała. A tu się dowiedziała że ona jest bękartem i zapomniała się puszczać jak matka. DLatego zrobili ja dziewicą i mieli rację. A w sumie nikt tego nie rozumiał. A normalna też nie była bo zaszła i żeby w Rzymie było cicho to sie zrobiło, że jest dziewicą i tyle. A w sumie - normalna osoba. Gdzie ona ma grób mi powiedzcie? Na owalu wam powie. Miała nie chcieć być piratem i to by sie nie stało. Bo chciała rządzić, ale mówiła, że będzie piratem chyba bo co to po Boleyn i Henrym. I koniec był marny. A czemu go nie ścięła? Bo była tym bękartem i koniec. Albo ścięła tego lorda? Nie wiadomo :(

Bo wiecie czemu ona leży na smietniku w tej Anglii? Bo nie wyszła za mąż i jak z nią wyglądali. Ale wiecie gdyby Hiszpan był mądrzejszy to by było wszystko inaczej. Oni ja pogrzebali gdzie? ja sobie do tego dojdę wiecie i ona ich smoli i tyle. A że Maryja święta to ją mieli upoomnieć i DO DZIŚ TO SAMO wiecie. i tyle :(. A matka - chyba mieli matki i to jakie. I tyle. Bo teraz w Anglii matka sie będzie liczyła. Nie wiadomo czemu. Ze Diana była dobrą matka będą myśleli ludzie. Czy tak jest? Nie wiem. Ale tak będzie. No i bez sensu. Całe USA ich zeżre. Ale na razie mogą być bo o Kate nikt nie stoi i jest plotka, że że dzieci sie zrzekła to nie dostanie ani grosza. No bo tak jakby w Anglii nikogo na prawnika nie było stac. Królowa jest oburzona, reszty lepiej nie koemtować. I żeby Obama im wybaczył bo się naprawdę nie ma co całością kompromitować a jeśli chce wiedzieć to zgodziła się na to tylko dlatego, że Diana zaszła. I sobie ich zaproszą przy innej okazji i porozmawiają o wielu rzeczach ale na poważnie ale nie takie bzdury. I wiecie dlatego Harego nie ma na zdjeciach. Ale jest Pipa. Co sądzą o Pipie. Co ona powinna robić? A ten mały? I że nie jest łatwo być rodziną królewską i tyle :(

Wiecie ta Elżbieta Pierwsza to chyba ma grób ma ale zwłoki? Nie wiadomo. Coś tam jest nie tak i że mieli ją pochować na bezludnej wyspie. NIE WIADOMO. Na koniec życia bez potmostwa, rodziny, chora. Straszyłaby. A tak? Nie straszyła chyba. Acha - żeby ich nie olała to ją wyrzucili i coś tam, nie mogła straszyć - za życia straszyła jej powiedzą. I tyle. I całą historię PRZEZ TO mają dzięki niej. I wiadomo że każdy straszył, no każdy ale nie Elżbieta Pierwsza i ich oleje i koniec. No to zostaje im Diana bo kto. Bo tak. Bo ich oleje i może i koniec. I to jest piękne, że ich oleje wiecie. Bo tak i już.

Wiecie - wcale nie musiała wychodzić za Hiszpana. A sie bała przez ojca bo jakby dzieci nie miała to by ojca krytykowali, a tego ojca też się ona bała. Ale tyle pasowało, że wiecie. Rozwód jej pasował. Z 2-3 rozwody jej pasowały. Ale Hiszpania nie. I to się zgadza w historii wiecie. Bo było wszędzie co sie tak tej Hiszpani ta wariatka stawia i tak z nimi nie wygra. I ...wygrała. Czyli co? Tak miało być i tyle. Hiszpani nienawidziła. Ale męża mogła mieć jakiegoś nieznaczącego skądś tam i by pasowało, nie? Po prostu z dworu ale nie angielskiego. I nie chcieli się jej zgodzić bo nie i już. Bo by było, że dzieci nie ma. No wiecie tam wsyzstko już było na nie. To nie i tyle. A przecież normalnie mogła żyć - tyle ile. I dlatego teraz królowa rządzi. NIEMIECKA. I z nich ta Elżbieta Pierwsza leje. Takie Hiszpany że aż Niemcy nimi rządzą i niech jej się dadzą wyspać i jej nie trują tyłka. Bo nigdy się wyspać nie umiała i z tego była sławna. A z innych rzeczy nie. I zawsze było - wyspała się to albo znowu nie. I taka to jest ta Anglia ... i tyle :(

No nie najazd by był Hiszpani na Anglię. Za to, że królowa nie ma dzieci. I tyle. Bo by zaraz latali, żeby oni tam rządzili. No to tym bardziej miała mieć męża. Z irlandii chyba chcieli. Nie. I miała racje. Nie z irlandii i koniec. I tak sie zaczęło. Ze Szkocji - nie. Nie pasowało do ojca. I tyle. Bo tak stała o ojca bo nienajgorszy w sumie. No ale... tyle z tego. Może i miała słuchać służby. Nie chciała. Co miała robić? Nie wiadomo. Po lordzie nie chciała już nikogo i tyle. I to lord angielski a dalej? I tyle. A póżniej chyba tej Szkocji załowała. A i tak będą po niej rządzić myślała i wszystko się zawali myślała. No ale po coś trzeba żyć. I się nie zawaliło do dziś. I czemu?

Powiedzcie - czy ten Rzym był normalny? A Włoch? też jej mogli Włocha przysłać. Tylko władza. I wiecie - stójcie tu sobie o papieża. O którego. Ten teraz - jedynie że moralny. Zaczęło się od świetego Piotra - poczytajcie sobie Ewangelię. Zejdz mi z oczu szatanie. I tak ludzie zaczęli stać o królową. A Maryja w anglikanizmie miała zostać ŚWIĘTĄ. I to był ich jedyny błąd wiecie. Bo tak to co - w sumie po Elżbiecie Pierwszej i tyle. I wiecie czasem nawet mogą opętywać duchy ludzi i nie są potępieni. A czasem nie ma ratunku i tyle. I ona opętywała chyba wiecie ale nie po niej. Żeby sie ta Anglia rozleciała ale nic z tego. tak pilnowali, że ją na śmietnik wyrzucili i tyle. Żeby nie mogła straszyć . Bo tak sie jej bali i koniec. Bo tylko przez nią nie po niej. Grób to ma, ale co z ciałem? Cicho :(

nie po nich - tak miało być. No nic to tyle wieści. Na razie.

Wiecie i ona WRESZCIE Z ULGĄ może ich opuścić. I to na zawsze. Starczy tego dobrego. Mają Dianę zamiast niej. Też dziewica. Pisało w gazetach. I tyle. A gwałt się zapyta kościoła anglikańskiego? i że i tak nie mają racji. Bo wiecie oni sami się zorganizowali w ten kościół anglikański bo tak pasowało i już. To jest bardzo ciężkie do wytłumaczenia - po prostu nikt nie chciał Rzymu i koniec. I że i ona miała być mądrzejsza no ale żarcie jest dzięki niej do dziś a oni też. Bo przecież kto wymyślił dziewicę nie ona. I tak padli w Rzymie. Przez dziewicę. To wszystko jest z Anglii - Kościół kiedyś aż taki dziewiczy nie był i tyle. Byli ale nie tak jak pózniej - to jest stamtąd co się stało. A dowód? Dogmat o Niepokalanym Poczęciu i objawienie maryjne w Lourdes, że jest Niepokalanym Poczęciem. I wszystko zależy od tego żeby było mało grzechów. Ale co to znaczy? To już kościół anglikański nie wie. Uważają, że dziewica ma mało grzechów przez to stoją o dziewicę. A kościół miał mieć na to dogmat o niepokalanym poczęciu i wtedy by im dali radę z tą dziewicą. A dali? Nic nie dali. I co tam działa na tę dziewicę z Anglii. Tylko to NIepokalane Poczęcie. Nic więcej. I wiecie - chodziło o mało grzechów, a z czasem zrobiła się dziura na dole - no sorry tak to wygląda. A to przecież chodziło o dogmaty wiary. No i wiecie - całość żałosna dziś. A zostawili Maryję świętą i mają kontynent. A tak? Nie mają kontynentu. przez co. I cały Rzym przez nich ogłupiał i wszystko. I stąd co druga modlitwa do Maryji dziewicy jest. A to dopiero 6 przykazanie i tyle. I co? Jak oni teraz chcą mieć tę maryję. Mogą sobie zrobić jakiś zjazd i ogłosić Maryję świętą kościoła anglikańskiego. I co? Dadzą radę RZYMOWI? Katolikom. Nie Rzymowi - tam tylko o władzę chodzi. Nie dadzą. Bo się spóżnili. 500 lat temu i mogą Rzym najechać. I dlatego nie lubili Elzbiety bo nie chciała Rzymu najechać a tak pasowało bo DZIEWICĄ daliby im radę a tak nie. Ale przecież im tłumaczyła o co chodzi wiecie. I że tego Rzymu nie chciała najechać to właśnie tak skończyła jej powiedzą - na śmietniku na pewno. No i tyle. Taka jest Anglia jest i tyle :(

No i zobaczcie nie mają racji? TAK póżno dogmat o Niepokalanym Poczęciu wiecie co to jest? SKANDAL. Bo kościół jest od Maryji i mieli sie trzymać rozgrzeszenia wiecie. I dlatego było objawienie maryjne bo Anglia cały kontynent wykończyła swoją dziewicą. A tak? Zaczną myśleć, że są gwałty i na przykład przesadzili z tą dziewicą. Trochę się załamią, popiją i tyle. Czym tu ten Rzym wykończyć i koniec. A np. dogmat o Niepokalanym Poczęciu w roku np. 500 naszej ery. Patrzcie na sam koniec ten dogmat. A wiecie wcześniej i WSZYSTKO INACZEJ. A przecież to jest ważne rola Maryji, ale całe wieki był Bóg w 3 osobach i to tak Maryja odpadła. A wiecie na początku to jak sobie poczytacie to jak oni śmieli tę Maryję tak potraktować? Chyba było wszystko od razu źle z wniebowzięciem wiecie. WNIEBOWZIĘCIE - aaa wiem. Bo Pan Jezus został wzięty do Nieba na oczach ludzi, a Maryja nie. Ale nie było ciała. Czyli zmartwychwstała. To było drugie zmartwychwstanie jakby. I to mieli sobie Apostoły przemyśleć, że ona z tym ciałem została wzięta, ale wiecie - bo ludzie będą mieli do nich pretensje o to, że zaraz o tę Maryję nie stali bo z tego wynikało stać w kościele o Maryję bardziej niż o Boga. No sami powiedzcie. Ale co - to były czasy gdyby było wielobóstwo i stąd się wzięła trójca święta wiecie - jako najważniejszy dogmat , a najważniejszym dogmatem Kościoła jest właśnie Niepokalane Poczęcie. Bo wiecie to jest ważne i tyle. I tak w to nikt nie uwierzy i koniec. W KOŚCIELE katolickim i tyle. To jest pierwszy dogmat w sumie, że Maryja została niepokalanie poczęta i tak mógł być kościół i tyle. No niby Najsw. Sakrament a odpuszczenie grzechów to gdzie? Nie wolno go z grzechami przyjmować a skąd to odpuszczenie grzechów? Z NIEPOKALANEGO POCZĘCIA bo przecież Bóg nie miał grzechów. Mam nadzieję, ze w miarę z sensem to piszę ale co tak jest. A Anglicy zrobili Z TEGO dziewicę. Jedynie ze źle nazwali o co im chodziło i tyle. I koniec :( A to im tego i tak nikt dziś nie wytłumaczy. Chyba , że jakiś ksiądz polski bo kto?

Bo wiecie ten Hitler to tak - świat przesadził, ale tej Anglii powinien wjebać. I Wjebał. Ale co? Nie przegrali, nie? Czemu? I tego nie rozumieją wiecie. I wiecie gdyby dogmat o Niepokalanym Poczęciu był do 100 roku naszej ery to TERAZ Chiny mogłyby Anglię napaść bo tak im pasuje, ale się boją bo Hitler nie dał im rady. Wiecie napadną Anglię i mają cały kontynent. Wszyscy muszą im ustąpić a tak? A oni trzymają się monarchii, że też tak mieli mieć i by wyglądali z tą komuną a tak? Nikt tej komuny nie chce. Ale o to chodziło - dużo władców. Oni też mają krolową i tak dalej. No Japonia - Japonia cesarz bogiem. I tak sie będa dogadywac. Bo komuna ruska i tego nie chcą bo to wiedzą, ze Lenin miał sie poddać. No ale nie przekonuje ich to wszystko. Taki mały Zachód chciał rzadzić Rosją. No i jest impas. Oni nie umieją a miliard ludzi a oni - takie nic małe. I tyle. No ale to też coś znaczy i jest cicho i tyle. I tylko Libia i koniec :(

I wiecie zawsze sobie PRZEZ Ten dogmat o Niepokalanym Poczęciu piperzyć, ze mogłabym BYĆ teoretycznie jak dla mnie biskupem nawet w kościele anglikańskim. Bo kasy nie mam, ale mam zasady i wiem o co chodzi, że Maryję mają zrobić swiętą. Też bym sobie pochodziła po parlamencie i tak dalej. Zobaczyła kto to grzebie ten parlament tu idzie książę Wiliam tu Harry tu król tu królowa. Tu idzie Kate w nowej bluzce i tyle. A tak? Co mi zostaje? Na razie nic. Nic szczególnego :(

Wiecie kiedy Zachód by mógł Rosję Z SUKCESEM najechać? Gdyby OD RAZU był dogmat o niepokalanym poczęciu najważniejszy. I tyle. A zatwierdzony do roku 500 naszej ery. I wtedy po roku 1000 przy fikaniu Rosja pokonana. A tak? NIe do obalenia i tyle. Bo stoją o MAryję. Kto jeszcze? prosto to odgadnąć. I tyle.

Njlepiej ten dogmat w roku 50 naszej ery miał byc zatwierdzony - honorowo i uroczyście, że Maryja była bez grzechu poczęta. To jest najważniejsze. I tyle. Ale 500 rok już by Bóg im Rosję dał. A tak? Nie dał i koniec. I nie da bo W OGÓLE NIE STOJĄ O MARYJĘ. A w sumie? Czy mają rację? Nie wiem. Sami sobie odpowiedzcie i tyle.

I wiecie - rodowody maryjne z Polski. Zawsze kościół anglikanski powie SKANDAL i tyle. No ale nie dali rady - ten dogmat to jest to. Ale cóz... już jest i tyle. I to 200 latek i tyle. A reszta? Ale stali o rozgrzeszenie rządząc, nie? :( I do dziś są żenujący. No ale Polska stoi o Maryję - tyle pielgrzymek. Angole nie mają szans a w sumie - gdzie te rodowody się powinny zacząć maryjne? TAM i tyle :( Bo tak stoją o dziewicę. No ale wiecie znowu Bóg im powie - co to wymyśliliście i koniec :(