Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytaniedzisdzis

jak Diana wychodziła za mąż to...

Polecane posty

Gość mampytaniedzisdzis

cały Londyn jebał ze śmiechu, nie? I napisali, że to 20 letnia dziewica i mogła być. Zwłaszcza dla Kościoła Anglikańskiego, a teraz? Co tu napisać? Najlepiej nic. I tyle. I ten kościół anglikański ma rację. Sama bym musiała być anglikanką wiecie bo by mnie sprzątnęli po tych anarchistach i tyle. No bo 2 królowe, ktore się wykluczają to wojna. Diana stoi o Maryję no i to jest wojna. Nie jest królową mi powiedzą. Dla siebie jest i tyle. Ja też stoję o Maryję. Przyszliby po mnie i ochrzcili. Tacy są. Bo nie mogę być katoliczką. Na szczęście w ogóle mnie tam nie ciągnie. Od Maryji rodowód bym miała tylko i w Polsce miejsca maryjne. I tyle. Miałabym chrzest i tyle. CHRZEST POLSKI. A Najsw. Sakrament? A po co to komu. Ale pisze wiecie - kto spożywa moje Ciało i pije moją Krew ma życie wieczne. I wiecie co ja zrobiłam w grudniu 2010 - poszłam do protestanów i z TAKĄ MYŚLĄ, że to jest ciało i krew Chrystusa przyjęłam ten Najsw. Sakrament tam pod 2 postaciami. I co z tego wynikło? Coś musi wyniknąć z tego. Przecież to pisze w Ewangelii czyli coś źle będzie. Protestanci górą będą? A czemu ludzie w to nie wierzą. To leczyło chyba na początku, co? Wiecie coś o tym?

Gość vcvcvvc
mozesz wolniej ? :classic_cool:

Gość lilaluuuu
Wyczuwam fankę Bachledy :)

Gość a ja owcę
:-)

Gość trza było nie pic ...
koorwa nachla sie to to a potem pierdoli głodne kawałki :O

Gość izabelllllllllllllllllllllllll
czyżby Ci się wpierdoliło do głowy po dziesięć tematów na raz i chciałaś je wszystkie przelać w jednym poście? powiem Ci coś: nie da tak rady:D

Gość a ja cie lubie owieczko
pisz dalej :-)

Gość mampytaniedzisdzis
I wiecie tytuł jest taki KSIĘŻNA WALII. No i co? Bo królową nie była jej powiedzą. Ale od Boga jest i tyle jej zrobią wszyscy. A Kamila nie i tyle. I widzicie po co ona im była tam tej rodzinie królewskiej. I wiecie niestety oni też są nią skompromitowani a teraz zobaczą co będzie w gazetach wiecie bo 20 lat to miała tą dziewicą być bo tak pasowało wiecie i teraz oni chyba wiekiem pójdą - jak młode to ślubu nie dadzą i tyle. A w ogóle to chyba oni będą wyrażać zgodę na ślub też bo są obrażeni na pewno że nawet nikt nie zapytał ich czy ten ślub może się odbyć. Czyli co - ten ślub jest nieważny tak w sumie. Zmiana wiary Wiliama i ślub nieważny patrzcie. A wiara Kate? Czarna magia. I wiecie ten kościół anglikański no ale ten nasz w Polsce. NO TO SAMO. Czarna magia górą :(

Gość fanka bachledy i owca
to to samo ze tez jeszcze jej sie chce ktos w ogole to czyta, bo ja jak zobacze ten styl, od razu omijam latwo poznac - charakterystyczne jest to "I tyle"

Gość mampytaniedzisdzis
Oni będa mieszac w parlamencie czy ten ślub był ważny. Wiecie oni będą się pozbywać dalej tych Spencerów bo powiedzą że oni rządzą Anglią. Nie królowa tylko oni. I wiecie - no to jak moralni to do królowej mieli iść, a oni po parlamencie się włlóczą. ciekawe czemu? :( Bo tacy genialni tam są sami. Jak w Polsce wiecie - same geniusze... a czyści? Jak kwiaty Lilii... i tyle :(

Gość A co na to twój lekarz ???
wie,że pisujesz felietony na kafe ??? uuu nie dobrze nie dobrze

Gość ta wicie rozumicie itd itp
..."Jak w Polsce wiecie - same geniusze... a czyści? J..." a teraz siusiu paciorek i spierdalaj do łóżka !:O

Gość mampytaniedzisdzis
mój lekarz sam mi zalecił pisanie na kafe. ale cóż to ten same lekarz doktór konował co michaela leczył tak że mu twarz przemalował. ale mnie nie przemalują. mogę sobie paznokcie zmywacze zmazać i wdychać aceton. ale to temu eltonowi acetonem wali z paszczy bo cukrzycę. więc chore bedą jego dzieci to sobie musiał adoptować. i tyle :(

dajcie jej spokoj. fajnie pisze. uszanujcie Ja i ze sa ludzie ktorzy lubia to czytac.

Gość rodowody
Co to są te rodowody?? Możesz mi powiedzieć??

Gość rodowody
masz jakiś blog? podałabyś adres??

no daj adres na bloga owieczko. bo przynajmniej czlowiek zaczyna myslec i filozofowac. a nie ciagle jedne i te same bzdury na kafeterii i chamstwo..

Gość mampytaniedzisdzis
Wybronię się w Niemczech anglikanizmem. Że byłam w tym kościele bo myślę o tym żeby przejść na protestantyzm i tyle. Bo taka jest prawda. A w Anglii nie pasuje mi katolicyzm tylko anglikanizm i tyle. Bo tak. Bo tak pasuje a reszta nie. I tak się moja matka zajechała bo stała o Maryję jako katoliczka i dostała w ryja, dlatego z rodowodem ona MUSI byc Anglikanką i tyle. BO TAK SOBIE ŻYCZYŁA JEJ MATKA, żeby była protestantką i miała rację 100%. Nic by jej się nie stało tak. Nie dość, że dziecko księdza katolickiego od razu spieprzone życie, to jeszcze następny dzieciaty są wykończył. NIgdy nie bedzie katoliczką. A ja? Zalezy - jak się będa czepiać to spadam. No co - rodowody mam. Co się bedę rzucać? Co ja mam z tych katolików? Za mąż nie bo za biedna. No to jest dobre żeby mężem rządzić nie powiem. Ale to trzeba mieć kasę powie mi Pan Jezus tak czy siak, a ile ja jej mam. No ale jak tu mną rządzić niby można, ale w sumie... niemożliwe. Nie dziś. Jak będę mieć dużo grzechów. Dziś mam mało grzechów to sie mną nie da rządzić. :(

Dziewczyno ty idz do psychiatry bo śmierdzi na odległość stanem zwanym mania. Wiesz co to jest? Lepiej sprawdź to bo bedzie zle. Poważnie.

Gość mampytaniedzisdzis
No i widzicie - małzenstwo po co? Tłuc sie z mężem. Bo ani pracy ani niczego. Dzieci - a praca? No i zostaje walenie się z tym mężem w życiu po prostu tak czy siak. Bo po co mi to małzenstwo w ogóle. Ale taka jst Polska - spokoju Ci nie dadzą. A blog. O czym ten blog? Bez sensu :( Już mam jeden i człowiek umarł przez niego. Z szacunku do ludzkiej tragedii koniec. I wiecie mam też szacunek do śmierci ludzkiej, do siebie. Spencer się nie nazywam. No jestem poważna stoję po stronie kościoła anglikańskiego - wyrzucić Spencerów i tyle. I patrzcie - jedyny błąd, że włóczą się po paralamencie. Czemu nie do królowej? Tak wierzy królowa. W ogóle wam powiedzą. Czy ona w ogóle w Boga wierzy? Czy może jest ateistką? I tyle ich obchodzi bo tak i już :(

rachman odpierdol sie od niej. ty lepiej idz i zezryj swoje tabletki dobra?

Gość mampytaniedzisdzis
Mieli iść do królowej i powiedzieć po co ich zaprosiła. Każdy wie że Diana nie była dziewicą jak szła do ślubu. I tyle :( A oni? Po parlamencie. Ciekawe po co? Unię ogrywają wam powiedzą. I tyle :(

Gość o matko zadzwoń do królowej
i powiedz ,że jest stara torba i ze jej całe to kurestwo to pic na wode i dobra a nam daj spokój

Gość mampytaniedzisdzis
Oni nie ogrywają Uni tylko chca królową wyrzucić. Bo tak by tych Spencerów wyrzucili I MAJĄ RACJĘ. Przykro mi. Jak ten parlament ma się poprawić gdy takie szuje tam siedzą. I tylko biznes i bzines. I widzicie królowej nie da sie obalić. Ale ten kościół anglikański jest głupi. Nic go nie obchodzi tylko dziewictwo. I w tym momencie dostają w ryja bo królowa może o nich stać - czy Kate jest dziewicą czy się jej pytali. Oni chyba powinni się pytać wiecie każdej panny młodej, a jak nie to ślub jest nieważny. A oni się NIE PYTAJĄ wiecie. No i co teraz? Co wy na to?

Gość rodowody
nie podasz? szkoda :( Zapewniam cię że ten ktoś nie umarł od twojego bloga :( :( Podaj :)

Gość tak do twojej wiadomości
w mediach podawali ,że kati została pierwszą księżną NIE DZIEWICĄ i idz już spać pijaczko jedna !

Nie klnij bo nie pisze złośliwie. Widze zachowanie chorobowe wiec zwróciłem dziewczynie uwage by sie zastanowiła i tyle. Mam troche doświadczenia i widze duże podobieństwo do mani. Wiec weź sie odczep. Sie cieszysz z tego co pisze a moze potrzebuje dziewczyna pomocy. Chce skorzysta z uwagi nie to nie. Jej sprawa. Nie ubliżyłem jej wiec sie uwal

Gość mampytaniedzisdzis
Ach i dlatego na pewno oni sa dopuszczeni wiecie - bo trzeba żyć moralnie żeby dostać ślub kościelny. I wiecie w Polsce papierek , a tam jest przysięga i obrączka i to jest nieważne wiecie. I chyba przez to ten Wiliam nie umiał tej obrączki włożyć. I co teraz? Ważny ślub to 2 katoliki w sumie. I tyle :( A co to za małzeństwo jak jest nieważne. Pomyślcie. I teraz warto temu Wiliamowi stać o katolicyzm? Bo kościół anglikański wie, że jak kłamią to ślub jest nieważny i tyle i takie małzeństwo jest do kitu. I czemu się rozwiedli Spencery? A wiecie - po co im udzielili ślubu kościelnego? A po co tam poleźli? A z czego mieli żyć? Ło matko i to takie coś... :(