Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yu546hj

Poznałem super dziewczynę tylko..

Polecane posty

Gość yu546hj

Cholera sprawa jest o tyle ciężka że już nie wiem co dalej zrobić, może coś doradzicie.Poznałem bardzo fajną dziewczynę, znamy się już jakiś czas ponad pół roku będzie i drażni mnie w niej jedno.Jest dewotką i to zaczyna mnie już lekko żenować.Praktycznie ciągle gada o pielgrzymkach, mszy świętej, parafiach i tak dalej, no totalnie masakra.Dziewczyna jest bardzo spokojna i cicha mysz ale swoje za skórą też ma.Dookoła same plastiki wytapetowane i z gównem w głowie a Ona jest inna, spokojna, ma cel i wartości w życiu których przestrzega i to mi bardzo imponuje.Przeraża mnie w niej tylko ta świętość, czasem na prawdę mam tego już dość.Mam wrażenie jak by dziewczyna miała klapki na oczach bo tak gada o tym kościele jak by to była najcudowniejsza rzecz na świecie.

Gość yu546hj
A najgorsze jest to,że jebanie dopiero po ślubie.:o W grę nie wchodzi nawet macanka ani oral. :o

Gość yu546hj
Chciałem jej zapronować wycieczkę do Bułgarii , ale stwierdziła że woli gdzieś do Medjugore a w bulgarii nie ma miejsc świętych więc odpada

Gość przejdzie jej
jest zafascynowana tą "dobrą" stroną kośioła. znałam taką, teraz jest już niewierzaca w ogóle

Gość JANIE-LOKAJ HRABII
BARDZO MĄDRĄ MASZ DZIEWCZYNĘ I SIĘ CIESZ

Albo akceptuj albo... Tego nie zmienisz raczej. Jesli sama nie wyluzuje to ty nie probuj bo sie pogniewa

Gość yu546hj
Chciałbym ją przenicać moim stalowym moździerzem.:o

Gość ciesz się że masz dziewczynę
a nie jak offerma, loser, fhg i reszta kafe prawików :O