Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frajerzyna

"HOMOFOBY" i "HOMOSIE" są siebie warci

Polecane posty

Gość Frajerzyna

Jak można być takim pojebem, żeby nakręcać wspólną niechęć? OK, mówmy stop prawom do zawierania związków i co za tym idzie prawom do adopcji, ale po co "homofoby" tępią WSZYSTKICH "homosiów"?

Pomijając roszczeniową postawę gejów i domaganie sie ciągłej tolerancji (choć sami są bardzo nietolerancyjni)... nie rozumiem niechęci facetów hetero do homo. Przecież skoro facet jest homo i wiąże się z drugim homo to tym samym potencjalna liczba konkurentów o względy samic się zmniejsza. to chyba tylko na plus? A te argumenty o tym, że "boję się, że mnie za doope będzie chciał złapać" itp. Nie martwcie się, pewnie większość homo splunąć by na was nie chciała o zawieszeniu oka nie wspominając. Wydaje mi się też, że facet pewny swojej orientacji nie reaguje z taką agresją na orientację przeciwną. To pisałem ja - hetero, któremu nie przeszkadzają geje. Mam ich właściwie gdzieś i nie przeszkadzałoby mi mieć gejów wśród kumpli.

Gość Tobakowa
no ja nie rozumiem takiej agresji do gejów i lesbijek. mam kolegę który na widok dwóch gejów trzymających się za ręce powiedział, że by takim to wpierdolił. to zwykłe buractwo, chamstwo, dresiarstwo? nikt normalny nie przejmuje się związkami innych ludzi. w końcu związek to związek, sprawa 2 osób.

Gość Frajerzyna
Tak, jeden przypadek, i to dziwny. W biały dzień jeden zgwałcił drugiego. Facet to nie baba, może się przed drugim obronić. To chyba jakiś eks gwałciciela, który go zdradził, i teraz ten gej się na nim zemścił.

Tobakowa tylko nie dresiarstwo! Wypraszam sobie! Jestem dresem i nic do homo nie mam :D

Gość Frajerzyna
Bouzer i Tobakowa, ja właśnie dziwię się skąd się bierze agresja do wszystkich gejów. Ok, nie lubię przegiętych ciot. Nie lubię jak egoistyczni geje robią sobie dzieci, a to że dzieciak na starcie nie ma już mamusia i tatusia w jednej rodzince to dla nich pikuś. Ale żeby dowalać wszystkim? Założę się, że jakby nikt gejów i lesbijek nie prześladował z samego tytułu ich orientacji, a oni by się z nią nie obnosili, to by wszyscy żyli w zgodzie. Nie lubię przesady w żadnej odsłonie.

Gość Jadwiżanka
mój kolega widząc gejów zawsze się oglada i mówi "dlaczego taki ładny chlopak jest z takim wieśniakiem"

Przegięci geje też mnie denerwują, tzn. są dla mnei jacyś tacy... hmm obleśni. :o Choć podejrzewam, że nie jeden gej jest bardziej męski od hetero. Wystarczy przejrzeć fotełe tutejszych prawiczków :classic_cool:.

Chyba się z ciekawości wybiorę do klubu dla gejów. Są w Warszawie takie? Jakieś ciekawe? Hetero tam wpuszczają, czy jakaś selekcja jest? Jak przyjdę łysy w dresie to mnie wpuszczą? :classic_cool:, i za postem Jadwiżanki - nikt mnie tam nie zgwałci? ;) :classic_cool:

Gość Jadwiżanka
kobiety nikt w klubie gejowskim nie zgwałci także sienie bój ;)

Gość Stearman
pójdź. nie ma selekcji, ale będą się dziwili. mam znajomych ze środowiska gay/les bo sam jestem biseksualistą. dziwią się jak do klubu dla les przychodzi kobieta w spódnicy i na obcasach. :-)) ale wpuszczają.. tylko lesbijki w środku nie chcą do niej zagadywać zbytnio, bo wolą babochłopki od takich kobiecych :classic_cool: