Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak informatyk...

Jak poznać dziewczynę na stałe ?

Polecane posty

Gość chlopak informatyk...

Jak poznam jakąś fajną to się zacinam. Nie wiem o co chodzi... Albo nie wiem o czym rozmawiać. Błędy komunikacji... Próbowałem różne wersje oprogramowania wgrywać... Różne sterowniki... Czasem w ogóle system rzuca wyjątkami i komunikatami o błędach, zrywa połączenie... Ostatnio poznałem fajną pannę, wszystko działało na Randka 2011, wersja beta, sterowniki standardowe. Bzyknąłem się z nią (sterowniki Sex 1.2). Wszystko poszło gładko. Dodatkowo zainstalowałem wcześniej rozszerzenie Oral 1.1 (napisana w Javie, nie jest najszybsza,ale jest prosta w użyciu i intuicyjna), i zrobiłem jej taka mintkę że aż dostała orgazmu. Raport z orgazmu zapisał się do pliku HTML. Niestety dziewczyna okazała się niestabilna emocjonalnie (uruchamiałem Randka 2011 w trybie safe mode - ale to nic nie pomogło). Kiedyś jeszcze poznawało się dziewczyny w trybie tekstowym... Teraz każda dziewczyna zjada dużo zasobów, wymaga wielu dodatków, kiedyś wystarczył DOS i podstawowy sterownik (jeszcze pisany w C i assemblerze). Teraz połączenia sieciowe, telefoniczne, komórkowe, GPS, wielozadaniowość, wielowątkowość, seks grupowy, perwersje (potrzeba instalacji dodatkowych rozszerzeń, bibliotek, wtyczek, frameworków) ? Kiedyś kontakty do potencjalnych dziewczyn przechowywałem w pliku tekstowym a później w programie napisanym w Pascalu. Dzisiaj to potężna baza typu SQL, z importem danych z n-k, fb... Wszystko się zmienia.... Ktoś ma jakąś koncepcje na poznanie fajnej dziewczyny ? Na dłużej, na stałe ? (instalacja full) :)

Gość iiiinformatyczka
C:\> cd inst_dz C:\inst_dz\ setup.exe Trwa instalowanie dziewczyny... proszę czekać! Zainstalowano! cd.. cd dziewczyna dziewczyna.exe /sex /full /nosilent

Gość iiiinformatyczka
Nowa wersja Randka 2011 posiada : - szybsze działanie - wyszukiwanie dziewczyn w "realu" jak i na Czacie (wymagana Java) oraz na różnych portalach - automatyczne wykrywanie retuszowanych zdjęć - wbudowane perwersje (np. pissing, dominacja) - możliwość instalacji dodatkowych wtyczek - mechanizmy aktualizacji - mniejsze zużycie pamięci - możliwość generowania raportów z randek do HTML lub XML - moduł kosztorysowania randek - pełna integracja ze sterownikami różnych samochodów (opcja seksu w aucie) - kompatybilność z dziewczynami w różnych wersjach i różnym wieku - opcjonalnie możliwość poznawania dziewczyn w języku angielskim (do poziomu językowego B2) ... i wiele innych. Dodatkowo aplikacja posiada instalator. :)

Gość iiiinformatyczka
Dodatkowo pakiet posiada emulator który ułatwia komunikację z dziewczynami w różnym wieku i z różnych grup społecznych. Słownictwo jest automatycznie dostosowywane do wieku/grupy dziewczyny. Inna baza słów i kontekstów gramatycznych jest wczytywana przy poznawaniu galerianki a inna np. przy dojrzałej kobiecie. Oczywiście można konfigurować interfejs użytkownika.

Gość jubos
Prawikom wymiana podzespołów i nowy dysk.

Gość hahahahahhahaha
niezle xD

Gość brt
XD :) :D :D :D obledny temat! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Gość Przegrany student informatyk
Ja już dawno odpuściłem. Studiuję informatykę (ostatni rok), zabieram się do pisania pracy dyplomowej i można powiedzieć, że przed komputerem garbię się non stop! Mam 196 cm wzrostu i już dorobiłem się silnego skrzywienie kręgosłupa między łopatkami... Do tego bolą mnie kolana i ogólnie stawy. Zaczynam obawiać się, że skończę na wózku :( Wpadam w błedne koło, bo jak pomyslę, jaki żałosny i brzydki jestem to mam ochotę całkowicie zniknać w cyfrowym świecie :(

Gość stereotypowy informatyk to
jest prawie zawsze prawikiem, jest chudy, blady, brzydki, ma pryszcze albo mysi zarost nad górną wargą, nosi okulary, ma tłuste, przydługie kudły, garbi się i ma krzywe nogi i wystający brzuch, cuchnie + do tego jest nie do wytrzymania z charakteru

Ja już mam swoje nawyki, wiem, że nie nadaję się do życia. Potrafię grać jak w transie do 5 nad ranem a potem spać do południa jak zabity... Albo wydać całą kasę jaką mam na joypady. Jedyne co czytam to w sumie gazetka konsolowa PSX Extreme, tak naprawdę to nie mam za bardz o czym gadać poza grami i komputerami. To już na starcie skreśla każdego takiego jak ja i jest to naprawdę bardzo dla mnie przykre :(

Gość brt
przegrany masz slaba psychike ot co ponad 190 cm wzrostu, marzenie! plus dobra praca w przyszlosci czlowieku, a ty narzekasz wez sie za siebie

Ale wplątalem się w pajęczyne przyzwyczajeń i chorych nawyków! Dlatego tylko 3 razy miałem dziewczynę, i to wszystko w czasach liceum, czyli jakies 8 lat teamu. Od tego czasu kompletnie mnie odrealniło. Czuję, że żyję tylko wirtualnie.

Gość brt
no to popacuj nad soba, zcznij zyc realnie wiem, ze jest duzo do zrobienia, ale w koncu chodzi o twoje zycie poza tym miales juz dziewczyne, wiesz jak to jest, niektorzy nie mieli takich doswiadczen

Gość brt
bo jeszcze ci odbije (serio pisze). bo jak sie zyje za bardzo wirtualnie to tak sie zdarza

Gość też informatyczka
faceci informatycy to egoiści dla których liczy się tylko "ja" :O

te wszystkie rzeczy wcale nie sa takie oczywiste. mysle, ze ni ema konketnych rad i jakiejs rady cud, ktora pmoze kazdemu facetowi. kazdy musi probowac roznych rzeczy w zaleznosci od kobiety. ja np najbardziej lubie jakies zabawne metody hehe. wyczytalem ostatnio smieszne teksty nie wszystkie sa super, ale np ten o terrorystach rzuca na kolana hehe. mozecie obczaic na www.jak-poznac-dziewczyne.pl tak poza tym, prawda jest taka, ze niektorzy z nas to straszne dupy, a nie faceci i tylko uzalamy sie nad soba, ze mamy pecha, a tak naprawde nic ze soba nie robimy.... jednak wierze iz kazdy znajdzie swoja panne! Pozdro