Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikaaaaaaaa27

bylam dzis na rozmowe w sprawie pracy

Polecane posty

Gość ikaaaaaaaa27

mam dola na maksa. dostalabym dzis prace moich marzen gdy nie fakt ze musze w stasrej pracy tyrac do 30 czerwca, a ta praca jest od 1 czerwca:((((((((((((((((((((((((((((( chyba sie schlam

Gość ikaaaaaaaa27
wawka nie moge niestety

Nie możesz wylecieć ze starej z choćby dyscyplinarką skroro tak zależy ci na tej nowej?

Gość eklekrl;rklw;erkwl;e
Niewolnictwo zostało zniesione .

Gość ikaaaaaaaa27
obowiazuje mnie 3 miesieczny okres wypowiedzenia, poza tym w mojej firmie jako jedyna zajmuje sie ksiegowoscia wiec nie puszcza mnie wczesniej wciaz szukaja kogos na moje miejsce

Gość ikaaaaaaaa27
mój kieronik od kiedy zlozylam wymowienie ma na mnie alergie wiec o dogadaniu sie nie ma mowy

No to nie przychodź powiedz ze odchodzisz i narka ;]

Gość nie pal mostow
dobrze ci radze

Gość ikaaaaaaaa27
to nie jest proste napisalam wypowiedzenie z 3 mc okresem wtedy robilam to w wielkim szale nie mialam pracy nie wiedzialam kiedy znajde trafila sie praca , fajna ale jesli zlozylam juz wypowiedzenie w ktorym napisalam ze 3 miesiecznym okresem wypowiedzenia moge odejsc natychmiastowo?

a jakiś zaległy urlop? przecież siłą cię nie zatrzymają, chyba że zerwanie kontraktu grozi poważnymi konsekwencjami, ewentualnie zagraj nieczytso

Gość ikaaaaaaaa27
wiecie ja praktycznie rzucilam kier. wypowiedzeniem w twarz po tym jak mi kazal zawyzac sprawozdanie finansowe bo jak powiedzial ze chce dobrze wypasc, sugerowal ze oczekuje ode mnie ze bede wystawiala faktury za uslugi ktorych nie bylo, zaluje ze nienagralam jego "polecen" bo wiem ze w razie czego jego slowo bedzie przeciw mojemu wiec siedze cicho

dyrektore nie znam się, może chodziło mi o PIP, nie kombinuję więc nie wiem gdzie bym pytała, w każdym razie na pewno jest jakaś instytucja, która jej doradzi w sprawie prawa pracy i możliwości w takiej sytuacji 🖐️ nie dziwne, że cię tu nie lubią :O

Gość lil_
hehe- zresztą - naprawdę sądzisz, że pani Krysia z recepcji ma o tym pojęcie o kogo Ci chodzi pisząc pani Krysia?

Gość ikaaaaaaaa27
masz racje nie mam jaj jestem kobieta od urodzenia, i nie jestem fakturzystka tylko ksiegowa choc niewidze nic uwłaczającego w byciu fakturzystka

Gość Jadwiżanka
bez sensu. olejesz pracodawce bo znalazłaś lepszego, a jakbyś sie czuła jakby ciebie zwolniono na zbity pysk bez wypowiedzenia itp...

Gość ikaaaaaaaa27
wiesz troche sie mu nalezy moze zaczal by szanowac dobrych pracownikow bo to zwykly cham ale obawiam sie ze moglby mi zaszkodzic

Gość ikaaaaaaaa27
problem w tym ze jedyne dowody jakie mam to jego slowo przeciwko mojemu