Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2324

polecam wszystkim

Polecane posty

Gość misia2324
Gość misia2324
Bouzer nie chcesz to nie rejestruj sie ale nie przeszkadzaj mi tu to dla ludzi którzy chca przyoszczędzić sobie albo nawet dorobić!!!!!!

Gość Szymuś
To już nie łatwiej zostać Ci dziwką, ja te tutaj, szukające rozgrzeszenia córy Koryntu ?

misia przestań pyerdolić. Dobrze wiesz, że tak naprawdę jakiekolwiek korzyści czerpiesz z tego ty i tylko ty przez klikanie w linki z tzw RefID. Swoją drogą - wzięłabyś się do pracy, nawet do rozdawania ulotek i uczciwie zarobiła na kartę za piątaka do swojego popa zamiast śmiecić spamem na forum.

"bouzer, nie bądź taka" Heidelberre Weisse Schokolade - jestem samcem :classic_cool:

Gość misia2324
hehe no jasne ze ja mam pare pkt za to że ktoś wejdzie przecież wkońcu polecam.... a co do karty to niestety jak już biorę to za 100zł a nie za 5zł

Gość misia2324
co ty dość często mam doładowanie wystarczy że poświęce po 20 min dziennie i na koniec miesiąca zamiat kupować kartę mam za free a czasem jak mi się chce trochę więcej posiedzieć przy kompie to nawet dwa razy w miesiącu za100zł

Gość misia2324
up

Gość nie pal mostow
misia juz pobleraczek dawal za darmo wpiszcie w google pobieraczek i nie klikajcie w zadne gowna