Heidelberre Weisse Schokolade 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 w historyjce o porażeniu prądem taki komentarz: "nie wiem nawet ile razy mnie elektryczny pastuch trzepnal przy przebieganiu pod nim." to ze strony http://www.yafud.pl/6603/#commentsbox o co chodzi? :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Afonia i pszczoły Napisano Kwiecień 30, 2011 buahahahahahahahahahahaha pastuch mnie rozjebał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiech na salii Napisano Kwiecień 30, 2011 Elektryczny pastuch to poprostu ogrodzenie podlaczone pod prad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nisza 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 Elektryczny pastuch, płot elektryczny, ogrodzenie elektryczne, paralizator rodzaj ogrodzenia, wykorzystywanego na pastwiskach, zabezpieczającego przed wychodzeniem zwierząt hodowlanych poza ogrodzenie, a także zabezpieczających pastwisko przed wchodzeniem na nie z zewnątrz zwierzyny dzikiej. teraz myśl o co chodziło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiech na salii Napisano Kwiecień 30, 2011 Nic w tym smiesznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Afonia i pszczoły Napisano Kwiecień 30, 2011 Może dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heidelberre Weisse Schokolade 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 aaaaa o ogrodzenie hahahha :D nie znałam takiego zwrotu, może dlatego że nie mam potrzeby interesowania się elektrycznymi ogrodzeniami. dzięki hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nisza 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 następnym razem zawsze można użyć google ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heidelberre Weisse Schokolade 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 kafe prawie jak google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nisza 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 można i tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach