Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem, że głupie

JAK ZŁAMAC KLĄTWE ???

Polecane posty

Gość wiem, że głupie

Mam wrażenie, że ktoś rzucił na mnie klątwe lub po prostu źle mi życzy, może się myle a jeśli nie, to czy wiecie jak tąką klątwe złamac? tak na wszelki wypadek. Od dwóch lat nic mi się nie udaje, wszystko za co się biore kończy się katastrofą, choc mam dobre chęci nic nie wychodzi, im bardziej sie staram tym gorszy rezultat. Czuje, że coś nade mną ciąży, odnosze wrażenie, że po prostu ktoś mi źle życzy (podejrzewam pewną osobę). Wiem, to glupie ale moze ktoś wie, jak zerwac ten zły urok?

Gość Girlanda
Poproś o pomoc księdza egzorcystę.

Gość wiem, że głupie
no przecież napisalam, że to trochę głupie no ale lepiej dmuchac na zimne niż gorącym się sparzyc. prosze jednak o jakies poważne porady.

Gość Girlanda
Ale ja nie żartuję. To nie jest głupie. To jest poważne. Czesm tak bywa, że ktoś kogoś przeklnie, nawet w myślach. Lub ktoś komuś źle życzy i wtedy zły duch ma dostęp do tej osoby i też różne nieszczęścia mogą sie przytrafiać. Ja nie żartowałam. Pogadaj z egzorcystą. Powiedz mu o wszystkim. Jak uzna, że to może być jakieś przekleństwo czy jak to nazwałaś-klątwa, to wtedy może podjąć jakieś działania, modlitwy.

Gość bubuuu
poszukaj w google..czarcie zebro...sama zamierzam to kupic i moze to jednak dziala.

Gość Girlanda
Takie rzeczy odwracają klątwe tylko na chwilę. To tak jakby zło działało samo na siebie. Nie szukaj żadnego czarciego zebra. Najlepiej iść do egzorcysty.

Gość wiem, że głupie
a moze powinnam pojsc do spowiedzi, 2 lata juz nie bylam, moze wystarczy jakas modlitwa z mojej strony...do egzorcysty nie będe szla z takim nie udokumentowanym podejrzeniem...a moze ja jestem opętana, czasem mam wrazenie, ze wyczuwam wokół siebie zlo, ktore zaczyna ze mnie wyplywac po czym zaczyna sie coś dziac innym osobom z mojego otoczenia, najdziwniejsze jest to, ze mysle wtedy intensywnie o czyms zlym (i nie potrafie przestac - chocwcale tego nie chce) i to zaczyna sie dziac.

Gość proponuję wizytę
u psychiatry. moim zdaniem masz początki schizofrenii.

Gość hejhej autorko
Mi spowiedz pomogla !!! kilka lat nie bylam...teraz sie modle i wszystko sie uklada................. pozdrowienia.

Gość wejsc poprzez czas
zlamiesz granice czasu odczynisz klatwe

Gość hejhej autorko
Na spowiedzi wspomnij o swoich uczuciach...zobaczysz jaka to bedzie ulga.:)

Gość wejsc poprzez czas?
czas nie ma granicy popaprancu

Gość wejsc poprzez czas?
hejhej autorko ty zyjesz jeszcze w xx wieku obudz sie z letargu

Gość wejsc poprzez czas?
uczucia i wiara to rodzaj uspienia nie zauwazalnego osobnikowi nim owladnietego