Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanwiwi22

Pilne Prosze

Polecane posty

Gość zanwiwi22

Witajcie . Mam pytanie mam 18 lat i ostatnio kochałam się z moim chłopakiem do końca było wszystko okey ale rano jak wstałam strasznie słabo się czułam było mi duszno i zaraz pobiegłam do łazięki i tam jak bym zaraz miała zemdleć i wymiotować w każdym badz w każdym razie zdarzyło mi się to pierwszy raz . Dodam , że powinnam dostać okres 25.04 a dalej go nie ma chodz zdarzyło się , że już mi sie spuzniał ale nigdy nie miałam takiego zasłabniecia czy to możliwe , że jestem w ciąży. Prosze odpowiedzcie mi albo napiszcie coś na ten temat .

Gość princesssvssita
kup test

Ja wiem , że najlepiej test ale nie chce kupywać bo ja chce tego dziecka chce mieć dziecko ale boje się , ze zrobie test i wyjdzie , negatywnie :( Masakra sam nie wiem co robić cały czas o tym myśle a czy jest już ktoś taki na forum kto podobnie miał i okazało się , że jest w ciązy ??

Gość gadulec.
bardzo mi przykro ale mężczyźni nie mają szans zajść w ciążę :o

Gość princesssvssita
HAHAHAHAHA facet w ciąży

ale chodziło mi o kobiety wam facetom az tak dokładnie trzeba pisac jeśli tak to okey . Prosze o odpowiedz czy któraś z was kobitki miała coś podobnego i okazało sie , że jest w ciąży ??

Gość kiwiwiwiwi
zasłabnięcie dzień po stosunku na pewno nie oznacza ciąży, raczej zbadaj czy nie masz problemów ze zdrowiem, może masz anemię albo nie wiem co... i do psychologa idź bo w wieku 18 lat chcieć już mieć dzieci to jest horror, rozwal se życie u jego początków już tak tak