Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina87865

jest tu jakiś lekarz? OBIAWY DZIWNE NIKT NIE WIE CO TO:(

Polecane posty

Gość marcelina87865

wiec tak: zaczelo się się od tego ze kilka miesiecy temu zrobilam badanie moczu i wyszlo mi zle miałam białko w moczu, szczawiany wapnia, bakterie itp wszytko praktycznie było żle była tez krew w moczu itp dostalam antybiotyki bralam je chyba 10 dni potem znowu zrobilam badanie i wszytko bylo ok tylko bylo jeszcze wiecej szczawianow wapnia i nadal bialko w moczu, a bakteri juz nie bylo.. potem juz dałam spokoj bo nie chcialam kolejnych antybiotyków brac wiec bralam jakies ziolowe proszki od moczu i troche bylo lepiej ale mniejsza z tym.. Od dawna mam ciągle nie mily zapach w ustach, myje zęby kilka razy dziennie po kazdym jedzeniu bo mam taki kwas ze nie moge wytrzymac i myje ale to pomaga na jakas godzine potem mam znowu sucho i wsyztko się klei .. i smierdzi.. dodam ze codziennie rano jak myje zęby musze tak ,, wypluć to co mi na gardle zalega'' jest to taka wydzielina gęsta i to ona smierdzi.. dodam ze od miesiaca mam straszne zawroty głowy i bóle i zaburzenia widzenia i trace równowage.. kiedys myslalam ze to nerwowe ale chyba nie... chodze po lekarzach i kazdy mnie zbywa daja glupie antybiotyki które nic nie dają ... nie wiem co robic jest coraz gorzej czasami siedze na lekcji i tak mi się kreci w glowie ze nie jestem w stanie czytac na głos ( chodze na studia językowe ) i zacinam się bo wszytko mi się rozlewa jak czytam i w buzi zasycha ze musze przelykac sline.. tragedia:(

Gość lipikarra
Moze masz uplawy i stad bialko w moczu. Odwiedż ginekologa. Bialko w moczu jest niepokojące, natomiast szczawiany to nic takiego. Co do zapachu z ust-w 90% przypadków pochodzi z nieleczonych zebów. Pozdrawiam

Gość nnmmm,
zatoki - tez daja przykry zapach z ust - albo zrób wymazy i będziesz wiedziec co to

Gość zrób wymazy
Odwiedź stomatologa czy to nie kwestia zębów, ginekologa czy nie masz problemów tam. Laryngologa czy to nie kwestia zatok. WYmaz z gardła też wskazany. USG jamy brzusznej czy nie masz kamieni na nerkach.

Gość d-dwa
Jak masz białko w moczu to znaczy, że trzeba uzupełniać te braki jedząc więcej potraw z mięsa. Inaczej będziesz się czuła bardzo osłabiona, a organizmowi brak budulca. Miałaś jakis problem z żołądkiem i przewodem pokarmowym, ale antybiotyki wybiły bakterie i teraz musisz jakoś przywrócić florę bakteryjną w jelitach, bo ta zgaga Cię zamęczy.

Gość sara3535
Zrobiłabym badania w kierunku DNA Moczanowa, a najlepiej idż poszukaj lekarza z prawdziwego zdarzenia. Masz niepokojące objawy ale lekarzom nie chce dochodzić się do tego co Ci dolega. Zrob z tym porządek bo jesteś młoda i powinnaś cieszyć się zdrowiem a nie zadręczać chorobą. Powodzenia.

Gość masz kiepskiego lekarza
po pierwsze białko w moczu sugeruje problem z nerkami po drugie zapach z ust to może być kwasica czyli też efekt niedomagania nerek, ewentualnie tak jak ktoś zasugerował objaw chorych zatok czy grzybicy ukł pokarmowego grzybica mogła się przyplątać po leczeniu antybiotykiem mozesz też mieć nadkwasność, przy nadkwaśności też jest nieprzyjemny zapach z ust

Gość ale po co wam kontakt z lekarz
No bo zawsze mówie po co chodzic do lekarza skoro lekarze wogóle nie lecza,sa tylko dystrybutorami firm farmaceutycznych masz kiepskiego lekarza

Gość dobra a teraz troche bardziej
moj ojciec mial to samo.wykryli niewydolnosc nerek.byl dializowany a od 5 lat jest po przeszczepie nerki.

Gość khymkhymkhym
No nie... faktycznie albo masz kiepskiego lekarza albo wyniki nie sa tragiczne. Jaki jest poziom bialka w moczu? Przeciez to sygnal, ze z calym organizmem jest zle, bialko jest podstawowym budulcem komorek i jesli to nie sa sladowe ilosci, to radze Ci zamowic wizyte u nefrologa lub dobrego uruloga, bo moze to poczatki bialkomoczu, zespolu nerczycowego.