Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość In_extenso

Gdzie poznać dziewczynę ?

Polecane posty

Gość In_extenso

Witam Gdzie można poznać/spotkać dziewczynę ? Jestem po studiach, pracuje z samymi facetami. Bywam z racji zawodowych obowiązków w wielu miejscach ale jakoś nie mogę na nikogo trafić. Grono znajomych pomimo, że szerokie to dość hermetyczne i zamknięte, wyjść na tzw. miasto coraz mniej z racji obowiązków. Większość dobrana w pary. Chyba tylko czekać pozostaje, aż los coś zainicjuje i coś się wydarzy... Ma ktoś podobne dylematy ? :) Pozdrawiam

Gość a ja tam mysle
ja mam tak samo tylko ze odwrotnie- nie moge spotkac a co lepsza poznac faceta, kazdy zajety a jesli juz jest wolny to okazuje sie maczo:O a normalnych facetów brak😭

Gość a ja tam mysle
no sory ale nie podejde do faceta i nie spytam czy sie ze mna umowi:O jestem niesmiała...

Gość In_extenso
Ja bym nawet nie chciał żeby kobieta tak do mnie podeszła i powiedziała, że chce się umówić. To mało kobiece. Facet powinien zaczynać... :) Może niektórzy mają więcej szczęścia, a niektórzy mniej. :)

Gość a ja tam mysle
ja tez mysle ze to facet powinien zagadc, zawalczyc jakos

Gość też mam to samo, ale
jestem kobietą. pracuję z samymi kobietami, nie licząc jednego kolegi, którego zresztą szczerze nie cierpię :P małe, zamknięte grono przyjaciół, wszyscy do tego sparowani, planują śluby itd., jak chcę gdzieś wyjść, to albo muszę iść sama, albo dołączyć się do młodszych znajomych z uniwerku, takich którzy jeszcze się uczą i żyją imprezami, a też nie do końca o to mi chodzi. próbowałam poznawać na czatach, miałam nawet konto na tej beznadziejnej sympatii :/ usunęłam po tygodniu, dno i wodorosty. nie wiem już sama, czy w ogóle są jakieś opcje poznania. podobno jak się szuka, to nie można znaleźć, ale jeśli nic w tym kierunku nie zrobię, to umrę w samotności.

Gość a ja tam mysle
nie wiem czy jestem młoda czy nie, mam 23lata ale nigdy nie zdobyłabym sie na to zeby zaczepic faceta na ulicy

Gość Dziewczyna..
Owszem :) Ja mam podobne odczucia :) Z tym, że jestem Dziewczyną :)

Gość In_extenso
Koleżanko droga ja mam podobnie jak Ty z tym, że ja nigdy nie próbowałem czatów czy portali randkowych. Na portalach społecznościowych również nie mam konta (mam pewną swoją teorię na temat dlaczego :) ). Ja jak nic nie robiłem to również nie zaroiło się wokół mnie od kobiet. Jestem sam już od dłuższego czasu i chętnie bym się zaprzyjaźnił z jakąś miłą niewiastą...:)

Gość Dziewczyna..
Kiedyś mój przyjaciel powiedział: trzeba po prostu żyć :)! Nie szukać, nie planować.. po prostu żyć :) I faktycznie jak zaczełam realizować swoje marzenia, poznałąm w ten sposób 2 fajnych mężczyzn, w których się zakochałam. Pierwszy był miłością zabronioną, a drugi nie wiedział czego chciał. No ale do 3 razy sztuka :)

Gość In_extenso
Byłem w Święta na disco ale tak dobrze bawiłem się ze znajomymi, że nawet nie wiedziałem kiedy uciekł mi wieczór. Poza tym na disco nie poznasz w miarę "rozsądnej" dziewczyny. :)

Gość a ja tam mysle
nie, nie chodze na dyskoteki, nie lubie miejsc gdzie jest tloczno, głośno, lubie być sama lub z jakas fajna osoba na uboczu, porozmawiac, posmiac sie a nawet pomilczec kiedy trzeba:)

Gość In_extenso
A ja z kolei lubię wychodzić gdzieś się pobawić ale lubię też posiedzieć w romantycznej atmosferze z kimś... Generalnie na wszystko jest czas i pora. W każdym razie siedzieć w domu i zamulać nie za bardzo... a ja tam mysle - chcesz o tym porozmawiać ? :D

Gość Dziewczyna..
Masz rację :) W takich miejscach jak kluby :) Rzadko się pojawiają wartościowe osoby. Z całym szacunkiem do klubowiczów. Większość ocenia Ci e jak na targu wybierając kawałek mięsa. Niestety. W lubie nie byłam prawie 2 lata :)) A jestem wesoła i towarzyska... I jak Słysze że ktoś po 25 r.ż. jest stałym bywalcem klubów... to jest to dla mnie bynajmniej dziwne... i zastanawiające.

Gość a ja tam mysle
czemu nie:) tylko jak? bo tu maila nie podam;)

Gość Dziewczyna..
Widzę że się zawiązuje znajomość :) Powodzenia w takim razie :) No i szczęścia :))

Gość a ja tam mysle
jaka tam znajomosc:D po prostu pogadac zawsze mozna:)

Gość In_extenso
Ja nie jestem stałym bywalcem. Kiedyś owszem bywałem często ale teraz to już raczej od święta. Ja również maila nie podaje. :) Coś wymyślę. Będę tutaj na chwilę popołudniu. Wychodzę i wieczorem również wychodzę (nie na disco :) ). Pozdrawiam i miło, że ktoś się odezwał. :)

Gość a ja tam mysle
ja tez uciekam sprawy swoje pozałatwiac:D napisz pozniej, jakos kontakt ustalimy:D Pozdrawiam🖐️

Gość In_extenso
Witam ponownie Zgodnie z obietnicą mail - in_extenso@wp.pl Tymczasowy mail. Jeśli ktoś ma ochotę to niech napisze. :) Mam nadzieje, że może ktoś się skusi. Pozostałych zapraszam do dalszej dyskusji. Jakie macie podejście to poznawania ludzi w necie i w realu ? Pozdrawiam :D

Gość In_extenso
Mam nadzieje, że jeszcze ktoś coś tutaj napisze. Do jutra :)

Gość tep7
jak wyślesz foto cycków to się skuszę :)

Gość In_extenso
Siema Co tutaj tak cicho ? Zapraszam do dyskusji. :)

Gość parram parram
In_extenso a ile masz lat i skąd jesteś? :>

Gość Dziewczyna..
Wczoraj Ci odpisywałam na posty :) Ale jakoś nie zwracałeś na nie zbytniej uwagi :))

Gość In_extenso
Dziewczyna.. Czytałem ale pisałaś, że trzeba po prostu żyć - nie szukać nie planować i szczęście samo przyjdzie więc sądziłem, że Ty wolisz sobie po prostu czekać. Ja również jestem podobnego zdania ale niestety nikt nie określił ile ma trwać czekanie ? Poza tym lekko krytyka mojego wyjścia na disco sprawiła, że myślałem, iż zakwalifikowałaś mnie jako stałego bywalca tego typu miejsc a tak nie jest. :) I ja zawsze zwracam na wszystko uwagę. :) Mam 26 lat i powiedzmy, że jestem z południowej części naszego kraju. Pozdrawiam

Gość Dziewczyna..
Moim zdanie za bardzo wszystko odniosłeś do własnej osoby. :) Ja osobiście kocham taniec.... ale w klubach jest jak jest :) Nie pisałam to pod kątem Twojej osoby :) Tylko to moje spostrzeżenia.... chodzi o to jak jest w klubach... no by najmniej w tych Warszawskich :) Jesteśmy rówieśnikami :)

Gość In_extenso
Powiem Wam, że właśnie w takie dni wolne jak dzisiaj najbardziej brak osoby, z którą można spędzić cały dzień... Dziewczyna.. Ja nie byłem nigdy w warszawskim klubie. :) A co się stało, że poprzednie Twoje związki się zakończyły ? Jeśli to nie tajemnica oczywiście...:)

Gość Dziewczyna..
Hm :)) Nie było ich zbyt wiele :) Byłam więcej razy zakochana, niż w związku :) Dużo się przemieszczałam. Zmieniałam miejsca zamieszkania... dlatego też miałam świadomość, ze nie mogę się w tej chwili z nikim związać. No a jak już bylo tak... ze chcialam, okazywalo sie, ze albo jest ktoś nie dojrzaly :) albo... że ma żone :) Mozna by bylo o tym wszystkim książkę napisać :)

Gość In_extenso
To musisz być nietuzinkową osobą... :D