Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklhgfsdaSADFGHJK

Poradźcie!

Polecane posty

Mam 6 miesięcznego synka z moim chłopakiem, wyprowadziłam się dla niego na drugi koniec Pl i tu urodziłam.. Wczoraj doszło do awantury, najpierw powiedział ze mam się zamknąć, jak zaczęłam do niego cos mówić to mnie wyzwał od szmaty, jak mu dałam za to w twarz to powiedział że jestem dzi...ką i ku...wą jeb...ną. Dzisiaj poszedł do pracy, przyjeżdża po mnie mój ojczym, on wie o tym i żadnej skruchy, zero przeprosin! powiedział że mam do niego nie wydzwaniać, ze mnie nienawidzi i ze sama sobie zaluzylam na to, ze nie ma zamiaru mnie przepraszac bo zrobil to w afekcie. POwiedzial tez ze zabierze mi dziecko bo nie mam srodkow zadnych do zycia! Powiedzcie co mam robic? Czy moge mu teraz odebrac [prawa ojcowskie w takiej sytuacji?

6 tygodniowego synka, pomylilam sie ;/

Zapomniałam dodać, ze oddał mi w twarz kiedy go uderzyłam. nie wiem co robic, on nawet zadnej skruchy nie wykazal, co wiecej usprawiedliwia sie w tym co zrobil.. nie wiem jak dam rade z malym bez pracy, mam tylko siostre i ojczyma, matka nas zostawila, siostra ma dwojke dzieci, sa dwa pokoje i tylko ojczym pracuje...

tak, jest ojcem dziecka na akcie urodzenia, a poo uderzeniu nie ma sladu..

ja popieram PanneK...policja zeby nie bylo iz ucieklas tak sobie i zabralas dziecko oraz idz do adwokata

wczesniej kilka razy doszlo do popychanek..jeszcze twierdzi ze ma na to swiadkow ze to ja sie go ciagle o wszystko czepialam..

do adwokata nie ma szans, jestem bez kasy..

Cała noc nie spałam, myślałam o tym co się stało.. Myślałam jeszcze głupia żeby mu wybaczyć ze względu na synka.. A on nawet nie przeprosił, zero skruchy.. Nie widzi nic złego w tym co zrobił bo miał powód, że sobie zasłużyłam.. Jestem zdruzgotana..

Czy ktos mi doradzi co powinnam zrobic?