Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamamba123

co mi jest ?

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie. wydobywaja sie ze mnie duuze ilosci bialego , rzadkiego sluzu.. kilka dni temu byl polaczony z przezroczystym jako ze mialam dni plodne.. czuje dyskomfort , troszke piecze mnie pochwa i w ogole.. a dzis na 3 miesiace jade za granice co robic????

Gość Grzybek _ (c)halucynek?
Ja mialam podobnie, lekkie swedzenie, pieczenie i biale uplawy. Robielam nasiadowki z runianku poczatkowo, byla ulga ale nie na dlugo, potem stosowalam clotrimazolum masc,ale nie pomogla (jest od grzyba) w koncu poszlam do apteki i pani bez recepry sprzedala mi globulki PIMAFUCIN i po kilku dniach pomoglo, tylko jak zazywasz pimafucin ilosc biales wydzieliny sie zwiekszy wiec wskazane jesli nie uzywasz na codzien wkladki higieniczne, bo w pochwie zachodzi reakcja i sie oczyszcza z grzybka. Tak mi sie wydaje ze to oto chodzi o czym piszesz.

Dodam jeszcze, ze jak raz zlapalas grzybka to bedzie Cie meczyl, musisz uwazac, uzywac zelu do higieny intymnej, nie podmywac sie zbyt czesto (mam na mysli kilka razy dziennie). Powoli wyjdziesz z tego, ale trzeba czasu, a potem ostroznosci.

Ta masc nie wiele Ci pomoze, jak masz mozliwosc idz do apteki i powiedz o co biega, moze dadza Ci cos bez recepty, PIMAFUCIN to antybioityk, mi sie udalo z zzakupem

ja tez uzywam lactacyd i tez kilka razy mialam grzyba, nie przyjemna sprawa, ale to jak sie przyczepi to dokucza byle jakis zarazek :/

Hihi a dokad wyjezdzasz :)

No jak uwazasz, ale ja radzilabym skoczyc i zadzialas czyms silniejszym, bo te 2 rzeczy sa zalagodne, ale coz. Probuj :) noż-widelec sie uda :).

Praca?

Gość z domowych
sposobów polecam jeszcze jogurt naturalny; ja nie dość że jadłam to jeszcze nakładałam na podpaskę, to zmienia florę bakterjną, pomaga na grzyba, możesz spróbować, napewno ci nie zaszkodzi :)