Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigletkalodz

nie wierze w taka glupote dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pigletkalodz

sluchajcie, az noz mi sie wkieszeni otwiera jak glubie sa baby i jak bardzo niedouczone, ale zachowuja sie jakby pozjadaly wszyskie rozumy, niby swiatle i wiedza WSZYSTKO o okresie i zaplodnieniu a taka chale potem odstawiaja:/ otoz moja znajoma, lat 23, twierdzi ze jest w ciazy, bo facet nalozyl gume na penisa i powkladal jej kilka razy , bez zadnego wytrysku czy czegos takiego! znajoma owa robila juz 3 testy ciazowe, jeden 2 dni po "stosunku", drugi 10 a trzeci w dzien spodziewanego okresu, z samego ran na czczo. oczywiscie wszystkie negatywne, bo jak mialo byc inaczej ale ona i tak mowi ze intuicja jej mowi ze jest w ciazy i bardzo sie boi, bo ona tego nie chce:/ zeby nie bylo, sama jestem kobieta i wstyd mi, ze nasz gatunek jest taki tepy:(

Gość pigletkalodz
swoją drogą dzięki niej mam zapas testów ciążowych obsikanych moczem

Gość Ruchamy pilotów i stewardów
Nie dziw się koleżance. Zapewne z rana po bzykaniu nawiedził ją lekko przeźroczysty byt, który oświadczył jej, że jest w stanie błogosławionym 🖐️

Gość pigletkalodz
smiejecie sie, ale jak uwazam ze jak laska ma takie myslenie nie powinna uprawiac wcale seksu, bo zrobi sobie jeszcze krzywde:/ nie wiem jak to mozliwe, ze dziewczyna z wielkiego miasta, dobrze sytuowana, studiujaca na uniwersytecie moze miec takie pojecie! ba, cala masa dziewczyn lekko pobawi sie chlopakiem i sa pewnie ze beda wkrotce rodzic. aha dodam ze ta moja znajoma juz w dzien stosunku, wieczorem, zalila mi sie na mdlosci i zgage i uwazala ze tona stowe ciaza!!!!

Gość pewnie ze nie
wystarczy isc na wiochę pl

Gość pomocna5487658
Myślę że to skutek braku rzetelnej edukacji seksualnej w szkołach. Ja mam też 23 lata i o seksie dowiadywałam się z pisemek dla nastolatek bo WDŻ w podstawówce, gimnazjum i LO uczyły nas katechetki albo inne nawiedzone baby. Z jednej strony kościół grzmiący że to grzech a z drugiej światłe media mówiące że każdy stosunek może zakończyć się ciążą - nerwica seksualna gotowa.

Uświadom jej że w ciąże bardzo trudno jest zajść, kobieta jest w rzeczywistości zdolna do 100% zapłodnienia przez 6 godzin tylko, a jajeczko zyje 12. Niech se obserwuje śluz i bada szyjke macicy, a najlepiej niech smignie do gina i kupi tabletki - na pewno wyjda taniej niz prezerwatywy a i lepsze zabezpieczenie i przyjemniej bez gumki. Jara sie ze ma z kim sie bzykac to piperzy takie glupoty jak by byla z puszczy wypuszczona 💤