Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypierdekl Świata na Amen

Nawet nie chce mi sie pisac jak spedze

Polecane posty

ten przecudnowny wekend majowy, ehhhh kazdy gdzies wychodzi a ja bede siedziec w bloku w 4 scianach 35m. kw. Czuje sie beznadziejnie, nikt mnie nie zaprosił, nie wiem dlaczego, tylu znajomych sie wybiera , ale zadna osoba nawet nie zapytala mnie czy sie do nich dołącze, nie mam problemu alko, umiem zachowac sie w towarzystwie, jestem spokojna i wyciszona,nawet bardzo niesmiała, wstydu bym im nie przyniosła, a tu każdy mnie osrał Najlepsze to ze matka z ojcem wyjezdzaja do swojej siotry, tzn juz wyjechali ale mnie nie wzieli, nawet nie pytali sie czy z nimi pojade, gdy widzialam ze wychodza, ojciec tak spojrzał na mnie, i rzucił, BAW SIE DOBRZE, cham jebany :(, nie rozuiem mojej matki dlaczego nie powiedziala ze jedzie do cioci, wczoraj przez przypadek uslyszalam przez tel jak gadała z ciotka, , jak tak mozna ??pierwsza nie zaczne tematu, nie bede wylewaz swoich zali do niej, ale ona nawet nie pofatyguje sie zeby mi powiedziec dlaczego mnie nie wzieła, ja sie pytac nie zamierzam, czuje sie kopnieta w dupe przez cały świat

Gość moze wlasnie dlatego
nikt o Tobie nie pomyslal, bo jestes nudna i za spokojna.

Gość madzianka005
oj tam oj tam, długi weekend buhahaha, dzisiaj pracuje, w poniedziałek pracuje ;] w chuj długi weekend mam :D:D:D

nie przejmuj sie, ja tez i podejrzewam, ze bardzo duzo osob tutaj ma podobny problem.. poklocilam sie z moim Ł, siedze w domu, tez przez nikogo nie zaproszona :)

Gość madzianka005
no to nie ma co rozpaczać, jebac wszystkie fochy i klotnie, chodźmy na piwo ;] skad jjestes? Wroclaw pozdrawia :D:D:D

Gość moze wlasnie dlatego
tak, wypijcie sobie przed kompem"wspolnie"piwko, hihi:O rozcie dupska i zorganizujcie sobie czas i nie traktujcie tego weekendu jak niewiadomo czego, to po prostu kolejne wolne dni.jeju:O

Gość madzianka005
plener z piwkiem, w teren :)

Gość pewnie chciała Ci dać
trochę wolności.

Jestem z nad morza, widze ilu turystow chodzi po plazy z całymi rodzinami, ze znajomymi poełni uradowani, a ja tylko sama jak paluch Kazdy przyjechał na wekend majowy by miło spedzic czas w gronie najblizszych a mnie nawet ropdzona kopneła w dupie, co oni mysleli, ze z kims mam plany?? wiedza ze nie , ehhhh, płakac sie chce jak widze za okna tylu ludzi bedąc razem w gfronie najblizszych :( Nie wiem dlaczego matka mi nie pwiedziala ze wyjzedza, nie wiem dlaczego mnie nie wziela, co tam orgie seksualne maja odprawiac?? kolejna bania, przykro mi sie zorbiło

wyjdz z domu, idz na plaze, na spacer na rower-nie siedz, bo cie depresja dosiegnie...

Gość Maryjetta.
Zrob sobie na plazy wlasne ognisko i usmaz kielbaske,moze ktos sie dolaczy i dla odmiany poczestuje wlasna kielbaska? ;p

N aplaze to ja lubie chodzic gdy nie ma takich tłumów, a teraz jest tyle ludu ze jeden na drugiego wpada Za ognicho to bym mandat doskała niestety :( Ide sie najebac wóda, zgarną mnie do aresztu i bede miala wspomnienia chodziaz z majowki, lepsze te niz żadne, moze wtedy moi znajomi i moja rodzina sie dowie ze nie jestem taka grzeczna, spokojna i cichutka jak do tej pory ma mnie za kozla ofiarnego, zrobie zadymye najebana i bedzie coool

Gość Maryjetta.
hahaha ;D Ja bym poczekala az lud na plazy sie nawali i potem wslizgla sie 'na krzywy ryj',podjadla kielbach,napila sie i zaliczylabym upitego chlopaczka

Gość Maryjetta.
A tak wgl to mysle ze autorka ubolewa bo nie bedzie sie miala czym pochwalic na nk. A jej znajomi wrzuca multum fotek z grilla. Dla pocieszenia autorka wrzuci foto z 'dziubkiem' robione do lustra.

Nie mam konta na N-K na Faceb...coś tam, ... wiem.. nienormalne aby 20 latka nie miala kont na portalach spolecznosciowych :(

Gość Maryjetta.
Nie ubolewaj mala. Tez siedze w domu. Pogram na kompie,obejrze tv. Nie rozpaczaj. Tamci sie nazra,zgrubna i beda jeczec. A ty bedziesz sie z tlusciochow smiac