Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielka123

czekając na skurcze

Polecane posty

...dziewczyny już nie mogę, czekam na skurcze a tu nic. Termin mam na 04.05 ale z usg wychodzi cos ok. 10.o5. Bylam u lekarza w srode powiedziala ze 1/5 porodu mam już za sobą...nie wiem co to oznacza ale podono rozwarcie na 2 palce i miękka szyjka. Od srody lażę jak obętana po schodach w górę i w dól, chodzę na spacery. Jestem niby juz w 39 tyg. czasami wydaje mi sie ze to już gdy po chwili nic sie nie dzieje.....co robić

Gość 0000000000000000000000000
czekać dalej :D a tak poważnie to ja zauważyłam po sobie ze im bardziej chciałam juz miec te skurcze tym bardziej ich nie było, tak więc żyj normalnie i nie szalej, skurcze przyjdą w swoim czasie :D Powodzenia!

juz zwatpilam że w ogóle to nastapi...:((( wszyscy mnie wkurzaja bo dzwonia i pytaja i jak ....koszmar

ha, to co ja mam powiedzieć? Termin na dziś, żadnego rozwarcia, szyjka niezmieniona. Wczoraj byłam na KTG to miałam niby jakiś 1 skurcz, ale go nie czułam. Jutro mam iść znowu do szpitala na KTG i powiedzieli, że byc może już mnie tam zostawią. W dodatku, mam trochę mało wód płodowych, więc tym bardziej chcą mnie obserwować. Ty masz przecież jeszcze kilka dni czasu, no i 1/5 za sobą ;)

Gość alaaa ma kotaaaaa
też czekałam na skurcze a tu nic i nic...aż nagle chlusnęły wody ot tak znienacka i poszło ;)