Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka 18

Żenująca sytuacja w przebieralni.

Polecane posty

Gość kasieńka 18

Wczoraj po szkole pochdziłam sobie trochę po sklepach. W jednym z nich rozwrzeszczany cztero może pięciolatek biegał i robił co chciał. W pewnym momencie podszedł do kabiny i zerwał materiał, który zakrywał przebierającego. Wszyscy się patrzą, a tam młoda dziewczyna bez stanika w samych spodniach... Szczerze mówiąc nie było mi do śmiechu, bo pomyślałam sobie, że to ja mogłam być na jej miejscu. Wyrwałam więc ten materiał temu szczeniakowi (siłą, bo nie chciał oddać) i zakryłam biedną dziewczynę... A najgorsze jest to, że matka tego bachora nic sobie z tego nie zrobiła... :O

Nienawidzę dzieciaków, które biegają po marketach kiedy robię zakupy. Piszczą jak opętane. Od razu mi się wtedy przypomina "dzień świra" :)

Gość kasieńka 18
Ja lubię dzieci, ale to wczoraj to było totalne przegięcie.

A czy ja napisałem, że nie lubię dzieci ? Napisałem, że nie lubię takich, które nie są wychowane i się drą, piszczą, a ich rodzice nic z tym nie robią.

Gość Grzegorz Kleszcz
przecież to nie wina bachorków ani też nie wina piesów :) petających się pod nogami (oby tylko) - tylko wina poyebów którzy nie powinni mieć dzieci ani piesów :O

Zgadzam się, co nie zmienia faktu, że takie dzieci są irytujące, jak was pies ugryzie to najpierw uderzycie psa w nos, potem właściciela (uderzenie psa w nos obezwładnia go).

Gość moje drogie
qwerton zjebie, autorka nie pisala w ad do twojej wypowiedzi, ale tak ogolnie :o co sie rzucasz?

Tylko żeby nie było, że bije dzieci :) wkurzają mnie po prostu te które z winy rodziców zachowują się tak, a nie inaczej.

Gość kasieńka 18
Qwerton no właśnie to samo mam na myśli... Najgorsze było to, że matka jak gdyby nigdy nic zawołała swojego "Misia" do siebie i dalej oglądała staniczki... :O

moje drogie W którym momencie się rzucam ? Ja po prostu rozmawiam z autorką. Nie będę odpowiadał na Twoją obelgę, bo do poziomu motłochu się nie zniżam.

Gość fc pukerman
oo miałam kiedys podobną sytuacje matka sie przebiera jej płod biega po przymierzalni i zagląda wszędzie ...masakra i patologia...nie potrafią dzieci wychować ale tzipy nadstawiają każdemu

To jest straszne, pomyśl, jak taki dzieciak będzie się później zachowywał w szkole. Matka oczywiście będzie przeświadczona o tym, że jej dziecko to aniołek, a nauczyciele nie będą sobie mogli poradzić.

Gość nie żenująca tylko
śmieszna, tyle że zakompleksione pruderyjne wychowane w chory sposób ludzie wstydzą się swojego ciała, no i co to takiego, że ktoś kawałek cycka zobaczył? trauma na całe życie? więcej luzu ludzie i cieszcie się życiem

Gość kardynal riszelie
nie żenująca tylko śmieszna, tyle że zakompleksione pruderyjne wychowane w chory sposób ludzie wstydzą się swojego ciała, no i co to takiego, że ktoś kawałek cycka zobaczył? trauma na całe życie? więcej luzu ludzie i cieszcie się życiem no pewnie wy matki polki to możecie bez żenady wystawiać swoje żylaste cyce do karmienia i w ogóle chodzić z gołą dupą jak zwierzęta!! upodlenie kobiet!!!! zero godności. pokazuj ciało komu chcesz. może niektórzy nie są szmatami i po to są parawaniki żeby sie schować.

Gość kasieńka 18
To ciekawe jak ty byś się czuła na jej miejscu :O Starsznie mi się żal tej dziewczyny zrobiło, a ten materiał co miał zakrywać był przymocowany na jakichś słabych żabkach i mały ściągnął go bez problemu... :O

nie żenująca tylko Dla Ciebie śmieszna, ale dla dziewczyny w przebieralni niekoniecznie. Nie wiem jak było, czy to ja śmieszyło czy wściekło, ale mówimy tu o zachowaniu dzieciaka, który jeśli będzie wychowywany w taki sposób nie będzie wiele warty...

Gość Grzegorz Kleszcz
owszem - pokazanie młodego fajnego cycka nie jest niczym hańbiącym albo złym ALE jeśli pokazywaczka pokazuje go (je) z własnej inicjatywy a nie z powodu wybryku bachorka :O

Gość fc pukerman
no prawiczki mają używanie :D teraz pewnie wszyscy pobiegną do centrum handlowego i beda polowac na okazje

kurwa no jakie straszne Nie to ten bachor wraz ze swoją matką powinien się wybrać.

Gość 98298920
nudzicie się widze.... :( a mi wlazł raz jakiś facet, nie wiem czy był tak nieprzytomny czy co, stałam i miałam na sobie tylko strój kąpielowy. Parę sekun wcześniej byłabym totalnie goła... :( Nie miał 4 lat i nawet nie raczył przeprosic....

98298920 To czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie potrafi, czy jak to tam szło :P

Gość Zajebala bym cudzego
Kopneła bym w RYJ tego szczeniaka, i pisze serio, pierdoole konsekwencje prawne, obcego dzieciara bym o sciane rzuciła jakby to widziala, a swojego nigdy nie tknelam agresywnie nawet bo wiedzial ze tak sie nie robi, a mam 4 dzieci, ktore nigdy nie uderzylam, lecz obcego bym zapierdolilaaaa Zajebalabym obcego bachora,, do cudzych nie mam pochamowan, rozjebalabym łeb

Też jestem nerwowy, ale głowy bym nie rozwalił :P haha po co za coś takiego do pierdla iść. To matce się powinno wytłumaczyć, to ona winna temu, że nie wychowała dzieciaka

Gość kasieńka 18
wypierdalaj 🖐️