Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIcka1234

Czy ktoś zna..??

Polecane posty

Czy ktoś zna przedszkole "Kolorowa Kraina" w jazgarzewie? chciałabym posłać tam swojego maluszka le nie jestem do końca przekonana i chciałabym poznać waszą opinię.

Gość wiera 11
Witam... Znam to przedszkole. Nie polecam. Nie daj się tak łatwo zaślepić słowami właścicielki. Nie oddawaj tam swojego Skarba mimo "najładniejszego placu zabaw" - nic innego tam nie zasłguje na uwagę. Dziecko musi czuć się bezpieczne i dziecko powinno być tam najważniejsze.

Gość Zapłakana :((
nie byłoby problemu jakbyś sobie nie zrobiła bachora

zapłakana stuknij sie w glowe, czy ktos tu mowi o problemie? jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie po prostu nie udzielaj. wlasnie duzo opinii niegatynych slyszalam na tn temat i zastanawialam sie jak to jest z tym przedszkolem.. a czy mozna jakis dokladniejszy opis co tam sie dzieje? ;/

Gość wiera 11
Witam... Po 1... godziny korzystania z toalety są wyznaczone tylko i wyłącznie wtedy kiedy dzieci są w budynku (poza tymi godzinami dzieci załatwiają się w krzaczkach, co powodowało odparzenia ). Ps. Dzieci w budynku są tylko do śniadania - nawet przy niekożystnych warunkach atmosferycznych np. burza Po 2 ... Bardzo często nawet w zimie czy w deszczu odbieraliśmy dziecko za bramy przedszkola lub z samochodu nauczyciela... Po 3... na ok 40 dzieci jest JEDEN! nauczyciel (dzieci od 2 do 6 lat) - grupa mieszana. Po 4... bardzo duża rotacyjność osób pracujących w przedszkolu...(jeśli trafiła się dobra nauczycielka długo nie wytrzymywała takich warunków pracy - w mojej opinii robiły co mogły) Po 5... a tu uwaga plus - mojemu dziecku bardzo smakowało podawane tam jedzenie. Pozdrawiam Wiera