Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgdsfg

pomoc w przetłumaczeniu PROSZĘ!!!

Polecane posty

Gość sdgdsfg

Część, czytam książkę po angielsku i mam prośbę. Czy moglibyście pomóc mi przetłumaczyć te zdania tak aby były zrozumiane. Proszę... I repeated over and over in my head, the mantra offering little comfort and even less direction amid the screeching midday traffic. There was nowhere to wipe my sweaty hands except for the suede Gucci pants that hugged my thighs and hips so tightly they'd both begun to tingle within minutes of my securing the final button.

Gość aha i achhhh
Powtarzana w kółko w myślach mantra dała mi marną pociechę i jeszcze gorzej wskazała kierunek (drogę) pośród hałaśliwego ruchu w samo południe. Do wytarcia spoconych dłoni nie miałem/am nic, oprócz zamszowych spodni od Gucciego, opinających moje uda i biodra tak ciasno, że poczułem/am mrowienie w kilka minut po zapięciu ostatniego guzika.

Gość aha i achhhh
upne żebyś zobaczył/a odpowiedź. I czekam na dziękuję oczywiscie :p

Gość sdgdsfg
Dziękuję :* i buziaka w podzięce zostawiam :*

Gość aha i achhhh
jak jestes kobietą, to wystarczy usmiech, :D lesbą nie jestem, chociaz czasem żałuję :D

Gość sdgdsfg
tu się ktoś pode mnie podszył, i już podziękował. Ja dziękuje bardzo i mama nadzieję, ze szczęsliwie spędzisz długi weekend