Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angggel_:)

jestem strasznym samotnikiem, kocham siebie nie lubie ludzi :( co na to poradzic

Polecane posty

czy ktos z was jest podobny do mnie, niby rozmawiam z ludzmi czasami sie z nimi smieje, chodze nawet na imprezy,uwielbiam poszalec po klubach ale potem przychodzi czas gdy nie chce slyszec o innych o rzadnych spotkaniach, nie mam ochoty z nimi gadac, nie chce znać facetów poznanych na imprezach, nie wyobrazam sobie ze miałabym sie z kims na stale zwiazac, nie lubie zobąwiazań, konwenansów, nie lubie sztywnych spotkan i udawania miłej atmosfery na snobistycznych przyjeciach, tak samo nie lubie randek, gdzie nikt nie jest sobą, zapada glupia cisza albo na sile gadania o dupie marynie, owszem lubie poznawac ludzi ale nie w ten sposób, chciałabym jezdzic po swiecie i tam poznawac spotykac ciekawych innych ludzi,n ie wiem jestem dziwakiem,czy ktos mnie rozumie, dodam ze popadam w samouwielbienie, kocham tylko swoja rodzine mame tate braciszka, innych nie lubie :(

Gość Moxi
Jestem twoim całkowitym przeciwieństwem :)

raczej oczekuje kogoś kto mysli jak ja :)

:) to tak jak ja. Inni ludzie mnie męczą swoimi opowieściami i zawsze mówią tylko o sobie.

no tak, ale czasami mi się wydaje że ja gorzej przeżyje swoje swoje życie, że nie zyje pelnią życia dlatego że taka jestem :(

no masz racje mam wiele z tej 4 i 5, ale mam tez cechy z innych takze..jakie to ma znaczenie ktora cyfra jestem

Gość Paulina8322
Wiesz.. psychologia mowi tak: jeżeli nie kochasz innych ludzi, nie kochasz i siebie..

kocham siebie bo podobam sie sobie, zewnetrznie i wewnętrznie, uwielbiam byc sama ze sobą i rozmawiac ze sobą

Gość Paulina8322
wydaje ci sie tylko pewnie..

tak faktycznie, Ty wiesz co ja czuje ;/