Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielononiebieskooka

Drodzy męzczyźni, odwagi !!!

Polecane posty

Gość pewna dziewczyna:_
Ja sobie nie ubzdurałam, że sie mnie boją a wręcz przeciwnie. Każdy facet na pewno ma coś do zaoferowania. Już nie róbcie z siebie jakiś ofiar losu , które soba nic reprezentują.

I co z tego, że każdy ma coś do zaoferowania? To nie znaczy wcale, że na to coś jest popyt. O ile jakiś tam chłopaczyna boi się wyznać uczucie koleżance jest czymś powszechnym to ktoś kto całe życie czuł się odrzucany, niechciany nie ma już ochoty znosić tego więcej. Żyj i daj żyć innym. Nawet jeśli nie są w twoim typie.

I w tym cały problem, że darker ma rację, jak ja niemam czym dziewczynie zaimponować, a do tego nie jestem przystoiny, bogaty ani macho to wiem , że niemam najmniejszych szans.

Gość yuti
Grzeslaw ale wypowiadającym się tu panienkom nie chodzi o to, żebyś miała szansę. one po prostu chcą sobie połechtać ego spławiając kolejnego frajera

"Żyj i daj żyć innym. Nawet jeśli nie są w twoim typie" dlaczego wszystkie dziewczyny wrzucasz do jednego worka?

"dlaczego wszystkie dziewczyny wrzucasz do jednego worka?" A dlaczego mi dostaje się od tchórzy tylko dlatego, że nie próbuje podrywać (nieudolnie) dziewczyn? Taka próżna jesteś?

Gość Złoty rybak
Pewna...a ty jesteś pewna siebie, pewna-stabilna,taka sobie jedna czy twój nick to przypadek?

Najlepiej jak facet startuje gdy widzi zainteresowanie z drugiej strony a że dziewczyny rzadko owe przejawiają to koło sie zamyka :P

Gość tracimy samoocene
a zyskać nic nie możemy bo i tak żadna na nas nie poleci

Gość ale pieprzycie. i co ta ona ma
zrobić? W ramach doceniania odwagi? Pójść z nim na kawę albo do łóżka? No wybaczcie :classic_cool:

"W ramach doceniania odwagi? Pójść z nim na kawę albo do łóżka? No wybaczcie " Ja właśnie o to samo pytałem a tam mi ta dziunia pisze, że doceniają :D Przecież to przepona od śmiechu nie wytrzymuje :D

Gość na pewno każdy
facet ma coś do zaoferowania. Co powiesz o jednym z kafeterian 168 cm, gruby, krzywe zęby, łysina jak kolano, 30 lat, strukturalnie bezrobotny, nigdy nie miał dziewczyny. Pewnie ma zaganiacza 30 cm :classic_cool: Litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość yuti
na pewno każdy który jest taki model :D?

Gość plotki o prawiczkach TV
Czy wiecie drodzy telewidzowie, że prawiczek CREAM nie ma matury a ma prawie 30?

Gość uczuciowy
dajcie spokoj ja jestem uczuciowym facetem , zawsze staralem sie juz od samego poczatku dac kobiecie do zrozumienia ze mi na niej zalezy bylem mily , kulturalny nie nachalny , szczery i co i w wiekszosci przypadkach zostalem przez nie potraktowany conajmniej nie powaznie ,dzisiaj kobiety nie szanuja takich mezczyzn , nie mowie ze wszystkie takie sa ale zycie nauczylo mnie jednego i wiem to z doswiadczenia , szybciej mozna wzbudzic swoje zainteresowanie u kobiety jesli sie ja trzyma na dystans i traktuje delikatnie z gory bedac przy tym oczywiscie kulturalnym , niz wielce sie do niej zalecac , bo kobiety takie sa jak im pokazesz ze ci zalezy to maja cie w du...ie dlatego ze automatycznie stajesz sie dla nich malo atrakcyjny bo wiedza ze latwo moga cie miec , a jak wiadomo wszystko co jest w zyciu trudniej dostepne jest bardziej atrakcyjne .

Nie zamilkłam. Chyba nie muszę siedzieć Cały czas na Kafe? A co do Twoich odpowiedzi Darker to na prawdę, musiała Ci jakaś dziewczyna nieźle dać w kość skoro jesteś tak bardzo " anty" nastawiony w stosunku do wszystkich kobiet... do złotego rybaka: mój nick jest przypadkowy ale mogę określić siebie jako pewną dziewczynę, która kieruje się swoimi zasadami w życiu.

Gość a ta zasada to:
ON MA DO MNIE PODEJŚĆ :classic_cool: Nie jesteś wyjątkowa. Wszystkie szare mychy tak mają

Gość jagoda_90
zgadzam się z pewną dziewczyną co do tego, że faceci nie są konkretni. Wiecznie wszelkie niepowodzenia zwalają na to że to dziewczyny sa takie straszne bo lecą na rzeczy materialne ale zrozumcie to w końcu że NIE WSZYSTKIE Takie są! "Nie jesteś wyjątkowa. Wszystkie szare mychy tak mają " z tego wynika że wyjątkowe są dziewczyny które chodza z tyłkiem na wierzchu wg ciebie?

Gość jagoda_90
tak na prawde to podobaja się wam tylko te NIEWARTOŚCIOWE.

Gość klawisz policyjny
k**wa to nie chodzi tylko o "kocham cię" mowa tu o uczuciach i mówieniu o nich co ciężko wam przychodzi, panowie mówienie o uczuciach nie znaczy od razu, by mówić że się kogoś kocha myślałem że uczucia są do przeżywania a nie do gadania o nich. samo gadanie o uczuciach jest osobiście dla mnie tak nudne jak gadanie o ciuchach.

Gość klawisz policyjny
Co jak co ale kobiety wprost uwielbiają gdy prawi się im komplementy i gdy odczuwają rosnące nimi zainteresowanie. Oczywiście ma być to zainteresowanie płynące pd wartościowych mężczyzn czyli takich którzy są w ich typie. Raczej nie docenią "odwagi" zrobienia pierwszego kroku gdyż uważają, że to właśnie należy do obowiązków faceta. widzisz ile się dowiedziałeś o dziewczynach przez siedzenie na kafe ? :P

Gość moonligt88
widać, że darker ma wiele do powiedzenia o sprawach damsko-męskich? ale ile jest prawdy w tym co pisze? Czy warto skreślać już wszystkie dziewczyny z tego, że jedna cię olała ?

zielononiebieskooka => Problem w tym, że tych wartościowych dziewczyn strasznie mało... :P

Gość zielononiebieskooka
wiem , że jest ich mało ale warto szukać takiej dziewczyny!

Szukać, szukać i szukać... Ok, warościowej dziewczyny nie poznasz po wyglądzie, trzeba ją trochę poznać. Jenyne uczucie o jakim facet może mówić poznawszy dziewczyne jest conawyżej podniecenie (lub alternatywnie smród). Głębszych uczuć doznajemy dopiero po kilku spotkaniach, kiedy coś wiemy o kobitce, ale wtedy to możemy liczyć najwyżej na przyjaźń.

fiskus => Poznasz po wyglądzie. Jeśli kobieta ubiera się ze smakiem to można się nawet wysilić. Zamęczyć to się człowiek nie zamęczy, bo takie może ze 2 do roku można spotkać. :o Można wyjść z założenia, że co piękne to dobre. Tyle, że piękno to nie fizyczność (to tylko ładne), a co z umysłu pochodzi. ;). Zawsze jakaś to metoda. Wbrew pozorom większość kobiet nie potrafi się ubrać nawet dysponując budżetem 20.000 na same ciuchy :o A już na pewno dziobaki w getrach, luźnych swetrach, nastroszonych włosach i przy dużych okularkach odpadają :o

"musiała Ci jakaś dziewczyna nieźle dać w kość skoro jesteś tak bardzo " anty" nastawiony w stosunku do wszystkich kobiet..." Ja nie jestem nastawiony "anty". Mam tylko alergię na bzdety które wypisujecie. "ale zrozumcie to w końcu że NIE WSZYSTKIE Takie są!" Wystarczająco wiele aby nie brać drobnego marginesu błędu pod uwagę. "widzisz ile się dowiedziałeś o dziewczynach przez siedzenie na kafe ?" To akurat z moich doświadczeń w szkole i na studiach. "wiem , że jest ich mało ale warto szukać takiej dziewczyny!" To trzeba się na Ukrainę wybrać. Nie jestem zorientowany, wiza jakaś potrzebna czy nie?