Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anyway.

Simsy 2

Polecane posty

Gość Anyway.

Witam wszystkich. W najbliższym czasie zamierzam kupić sobie jakiś dodatek do The Sims 2. Moglibyście mi powiedzieć, który jest najlepszy, który najgorszy? A może zrobilibyście mi klasyfikację wszystkich? Od najlepszych do najgorszych? Albo chociaż najlepszą trójkę... 0czekuję odpowiedzi od osób, które naprawdę się na tym znają, a nie od osób, którzy zarzucać mi będą brak znajomych, dziecinność etc.

Gość ja też nie mówię kocham,
ja najbardziej lubię pory roku :) ile masz lat? dzieciaki np. wola zwierzęta :)

Gość ja też nie mówię kocham,
mam w domu chyba wszystkie simsy i dodatki jakie tylko wyszły :D

Gość kmadmpwg
najlepsze jak dla mnie 4 pory roku, ale fajne jest tez osiedlowe zycie

3 jest podobno kiczowata, lepsza 2, ja wolę bynajmniej. ja też bym njbardziej byla za 4 pory roku ;] mozna sie niezle pobawic.

Gość cafe allegro
i tak najlepsze są simsy 1

Gość Anyway.
do "ja też nie mówię kocham," jestem gimnazjalistką, a dodatek zwierzęta jest u mnie na ostatniej pozycji.

Gość Anyway.
Do"Prawa-tywa" Ja wolę simsy 2, aniżeli trójkę. a w wiadomości coś Ci literki umknęły. chyba, że efekt "JESTEM sto lat za murzynami" był zamierzony. ; )

Gość sylwka82,
Ja mam wszystkie części TS1, TS2 i TS3 :D Także myślę, że mam prawo do oceny :D napiszę Ci w kolejności - od tych, które lubię najbardziej. -Osiedlowe życie (najbardziej je lubię za podobieństwo do TS1- Abrakadabra - też można czarować:D) -nocne życie (za samochody przede wszystkim) -cztery pory roku (jakoś bardziej realne stały się simsy dzięki temu dodatkowi) -na studiach (sama nie wiem dlaczego, ale bez tego dodatku nie wyobrażam sobie the sims 2) -Podróże -czas wolny -zwierzaki -własny biznes ogólnie nic by się nie stało jakbym nie miała tych 2 ostatnich, ale też mi nie zawadzają:D gdybym mogła sobie pozwolić tylko na 3 częsci to kupiłabym nocne zycie, cztery pory roku i osiedlowe życie.

Gość nie nadążam za facetami..
a mnie wkurzały 4 pory roku, ubieranie zajmowało za dużo czasu tak jak i taksówka mam sentyment do nocnego życia :( ogólnie to miałam dodatki: nocne życie własny biznes uniwersytet 4 pory roku rezydencje ogrody (to jako starter) teen stuff chyba osiedlowe życie tez ale co za dużo to niezdrowo jak dla mnie nocne życie, zresztą 2 jest tak rozbudowana że nie potrzebuje żadnych dodatków, kocham simsy 😍 a mam ponad 20 lat ;p

Gość sylwka82,
haha, ja też mam ponad 20 i to duuużo ponad :P a niektórzy twierdzą, ze to gra dla dzieci (np. moja matka i chłopak ciągle się ze mnie nabijają, że w to gram ; ) ) Dla mnie też TS2 są lepsze niż 3, w ogóle mam sentyment do starszych gier, TS1 mam nadal zainstalowane i gram w nie o wiele częściej niż w TS3 :)

Gość zalamana jej gadaniem
ja nie mam TS3 /TS1 przeszlam całe ale naj dla mnie jest dwójka. wole to niżspotkania ze znajomymi :o tonaprawde smulator życia

Gość Moxi
Mnie np. własny biznes okropnie się nie spodobał. Ej Prawa-tywa, ile razy wejde na kafe, ty ciągle tu siedzisz :D

sylwka , a w którą czesc grasz? Werona , dziwnowo czy to trzecie?

Gość sylwka82,
jako że jestem bardzo dziwna najbardziej lubię Dziwnowo. Ale gram we wszystkich okolicach ;) TS1 przeszłaś? Ja nie wiedziałam, ze Simsy można w ogóle przejść :P Przecież to jest gra bez zakończenia :D

no ale jedynka byla nudna bez perspektyw, kupiłam wszystkie rzeczy, wszystkiego spróbowałam a miałam deluxe także roboty zombiaki wszystko mi sie znudziło aaa i wkurzyło mnie jak zrobilam dziecko białemu i murzynowi i wyszło...białe :o w dwójce fajne jest to że dzieci sa podobne do rodziców :) albo tak mi sie wydaje...

Gość sylwka82,
Ja do 1 mam po prostu ogromny sentyment :D Ale żeby nie było - najbardziej lubię 2 : ) W szczególności za to, że można stworzyć kogoś totalnie podobnego do jakiejś realnej osoby - zwłaszcza gdy ma się dodatki z netu (w przeciwieństwie do TS3, gdzie te postacie są okropne , mają jakieś takie grube twarze:O Dlatego najmniej odpowiada mi 3 seria) I dobrze Ci się wydaje, w 2 dzieci są podobne do rodziców. btw, też czasami wolę symulację życia w simsach niż prawdziwe życie :D

a własnie widzialam kiedys bardzo ładne simy , ale w dwójce ich nie było a mam kilka dodatków , jaką strone polecasz? w sumie widzialam kiedys parasimonius czy jakos tak ale boje sie że wirusa sciagne a sliczne mebelki tam są no i boje sie że grę rozwale

Gość sylwka82,
Coś Ty... żadnego wirusa nie ściągniesz :D Ja ściągam dodatki z czego tylko się da ;D mam ich już ponad 10 gb:D Chodzi Ci o http://www.parsimonious.org/ ? To jedna z moich ulubionych stron :D Ale absolutnie najlepsze są modthesims.info i http://www.thesimsresource.com/ Z fryzurami polecam http://www.raonsims.com/main/main.php a z samochodami http://www.sims2carsource.net/ Znam wiele świetnych stron z dodatkami, także jakbyś jeszcze chciała, to daj znać:D

Gość sylwka82,
swoją drogą, na oficjalnej stronie TS2 też są świetne rzeczy, w szczególności domy piękne są :D Tylko oczywiście trzeba mieć oryginalne simsy zarejestrowane żeby sobie ściągać.

Gość xfuggy..
mhm , z tego co pamiętam to własny biznses i zwierzaki są najlepsze.a i studia jeszcze :)_

ok dzieki to najpierw posciagam z tych, chociaż w sumie nie mam oryginalnych simsów :o

Gość Moniqee
Jeśli ktoś mówi, że jesteśmy sto lat za murzynami, bo gramy w sims 2 to chyba przegrzał się na słońcu, bo dwójka jest 1000x lepsza niż trójka!!! Wiele osób , które grały w 2 i 3 to potwierdza i wiele osób woli 2 od zjebanej, "nowoczesnej" trójeczki. Właśnie tak jak ktoś już wspomniał, wystarczy porównać wygląd postaci tychże gier. Próbka Sims 2: http://thumbs2.modthesims.info/img/6/6/9/0/0/MTS2_jameLia_386966_justinn.jpg a tutaj Sims3: http://i38.photobucket.com/albums/e148/darav730/JustinTimberlake.jpg Chyba widać różnicę?

Gość sylwka82,
zalamana jej gadaniem - to chyba nie problem, jedynie z oficjalnej strony nie będziesz mogła ściągnąć nic. Moniqee otóż to :D A ten pierwszy Justin jak żywy :D

Gość glonojad troll
bella śliczne ubranka :)