Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Dobra, idiotyczne pytanie o nie ubieranie stanika pod bluzkę

Polecane posty

Tak nie mam większych problemowi itp bla bla bla .... w kropki wstawcie co sobie chcecie Będę wychodzić "do ludzi" więc się zastanawiam czy brak stanika pod bluzką bokserka(nie znam tych nazw, coś w tym guście) będzie a)zauważalny b) czy może razić ? Jestem młoda dziewczyna i mam mały biust. A jest za ciepło na coś na wierzch Odpowiedni gładki stanik jest mokry po prostu

to zalezy jaki ksztalt maja Twoje piersi. jesli ladny to mozesz nie zakladac stanika. i jesli nie bedzie Ci dokuczalo 'podskakiwanie' biustu

ja po prostu uwazam za niesmaczne gdy zrobi sie chlodniej,sutki stwardnieja i bez stanika to baaardzo widac i kazdemu (nawet mi jako kobiecie) wzrok zjezdza na nie...tylko tyle

Gość Życzliwa Panna
Nie zakładaj, małe piersi bardzo ładnie wyglądają bez biustonosza, bo są jędrne i sprężyste, taką radę daje Ci ja, kobieta:D

Gość ja nie nosze - a mam 32 lata
:P urok posiadania malych tzytzkow

Gość a nie nosze - a mam 32 lata
Ja mam male i jedrne :)

Co oznacza do ludzi jeśli masz na myśli normalne wychodzenie to rób jak chcesz jeśli jakieś ważniejsze spotkanie to jest to rażące chociaż dla mnie jest to nieestetyczne w obydwu przypadkach nie wygląda to ładnie a wy twierdźcie sobie co chcecie;) A cycki mam małe i ładne;)