Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaa....

Komu jest źle.. ?

Polecane posty

Gość Ewaaa....

Chciałabym.. mieszkanko własne mieć.. Dobrą pracę.. Normalnego ojca.. A nie takiego skur* który nic oddać nie chce mi, ani siostrze.. Alkoholik, nic go nie interesuje, rachunki płaci mama, kredyty spłaca mama...a on ma w poważaniu.. Spakuję się chyba i wyjadę za granicę... Zostawię to wszystko..

Gość Ewaaa....
Są juz po rozwodzie, znaczy separacji. To prawie to samo, tylko przy separacji nie jest konieczny podział majątku. Nie chcemy go dzielić, bo on sprzeda i przechla... a dobrze wiemy jak w tym kraju ciężko się czegokolwiek dorobić.. Na razie siedzi w więzieniu.. Mamy dwa domu, został eksmitowany do tego drugiego.. Tylko już czuję, że to będzie jedno wielkie piekło jak wróci.

Gość Ewaaa....
No tak, nawet tu mnie wszyscy mają w poważaniu.. :P Superrrr

Gość idz do pracy i zarob na
własne mieszkanie

to zrobić rozwód i niech sobie to sprzeda i przechla. wtedy już nie będzie mógł się do was wprowadzić.

Gość Ewaaa....
No tak...ale mu się najnormalniej w świecie nie należy to... NIc nie wniósł do tego majątku, jeszcze go zniszczył..- ale prawnie jest również jego. Masakra. Przechla i na starośc zażąda alimentów. Ciężko jest zarobić na własne mieszkanie.. Ceny sa kosmiczne.. Tak, pewnie wyjade i będę ciężko pracowała na to mieszkanko. Mam tu rodzinę-mamę, siostrę, faceta. Najnormalniej w świecie mi żal wyjeżdżać.. I klops..

Gość Ewaaa....
;p