Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkkakaa

zobaczcie jak gośc chce oszukac na alegro.Jaki cwany

Polecane posty

Gość kasiulkkakaa

http://praca.owi.pl/ogloszenie/praca_z_kontem_allegro_400zl_tyg,353396 szuka osoby ktora ze swojego konta z pozytywnymi komentarzami wystawi jego przedmioty za opłatą(rzekomo)jego pewnie zablokowali za oszustwa...Juz za samo ogloszenie powinna zajac sie nim prokuratura.Ale zyjemy w olsce oszuka z 1000 osób ustawi sie na lat i wtedy sie tym zainteresują ale bedzie juz za pozno

Gość kasiulkkakaa
g

Gość kasiulkkakaa
umiecie klaskać stopami ?

Gość oj podlaczam sie pod temat
daj dobry link

Gość link nie dziala .........
link nie dziala

Gość kasiulkkakaa
http://www.money.pl/forum/temat,8,2144756,2144756,15,0,praca;dla;osoby;z;kontem;allegro;-;sprzedawca.html pełni takich ogłoszeń i ile zaninteresowanych:O

Gość link nie dziala .........
dajesz tego linka cipko?

Gość bonifacy strzela z hacy
linka nie umiesz skopiowac tepa strzało

Gość kasiulkkakaa
cipko hehehe :D dawno tak do mnie nikt nie mówil odkad umnarl tato

wez te tez nie chodzi

Gość kasiulkkakaa
to trudno nie umiem wkleić..normalnie kopiuje link nie wiem jak to inaczej zrobic

a mówisz ze gość szuka naiwnych jak ty linka skopiowac nie umiesz ;D i po topiku nikt z tb nie bedzie pisał bay:P

Gość kasiulkkakaa
trudno.....wazne ze ja wiem i igdy nic nie kupie na alegro wiedzac ze sa takie zabiegi i pozytywne komentarze nie daja pewnosci

Gość kasiulkkakaa
ma sztucznego

Gość po pierwsze to linki wrzuca
sie do skracarki. Po drugie tylko debil udostepni komus swoje konto, widzac adres firmy na amorki.pl . Po trzecie, rzeczony debil i tak odpowiada za to co sprzedaje. Po czwarte, na allegro jest duzo taniej, wiec bede tam kupowac

Gość kasiulkkakaa
ok zgadza sie ze debilAle tacy są....poza tym jest bieda ludzie sa tak zdesperowani ze nawet nie pomyslą tylko ucieszą sie z ebeda mieli za co nakarmic dziecko...Zrobią problemy sobie..ijeszcze masa osob da sie oszukać..

Gość lkjdfojlkj
a ja powiem tak ja włąśnie tak pracuję, wystawiam przedmioty firmy pochodzęcej z chin, za każdą sprzedaną rzecz dostaję pieniadze, jeszcze ani razu się nie przejechałam, i jetem bardzo zadowolona, a co do linka to wystarczy wymazac spację bo kafe samo wstawia spację

Gość z chin ??to ciekawe
to ciekawe bo np odziez niby z chin to najwieksze oszustwa...kolezanka bluzeczki z hin nie zobaczla a ja kurtki..dwie firmy okazało sie ze jedna i ta sama tylko zmieniajaca nazwe

Gość lkjdfojlkj
wystawiam np suknie ślubne, czy oryginalne zegarki, klienci są zadowoleni, a ja dostaję pieniadze, oni zawsze opłacają allegro, to znaczy przesyłają mi pieniadze a ja płacę, tylko ja się nie zgodziłam żeby na aukcji było podane ich konto bankowe tylko moje, więc jak mnie zrobia w konia ja oddaję klientowi pieniadze.

Gość nnmmm,
lkjdfojlkj - iak to wyglada w praktyce

Gość lkjdfojlkj
dziewczyna daje mi clecenie np wystawić suknie ślubną, ja ja wystawiam powiedzmy za 600zł od sprzedaży mam jakieś 50zł, zależy jaka kwota jest za przedmiot, ja wystawiam, ona nawet daje mi szablon aukcji w http, jak suknia sie sprzeda to ja dostaję pieniadze, a aukcji jest podany mój adres oraz MOJE KONTO BANKOWE, wiec klienci wpłacają pieniadze na moje konto bankowe, jak klient wpłąci ja daje wiadomość ze pieniadze są, oni wysyłają suknie, klient dostaje ja wysyłam im pieniadze, kwote po odtrąceniu mojego zarobku,

Gość nnmmm,
a jaka masz pewnośc że oni ta sukienke wysyłaja ????

Gość lkjdfojlkj
TAKĄ MAM PEWNOŚĆ ze dostaję komentarz do aukcji, albo kontaktuję się z kupującym.

Gość nnmmm,
no to dawaj namiary na taka robote

Gość lkjdfojlkj
no co ty, konkurencji sobie robić nie będę, tutaj to piszę o czym trzeba pamiętać aby się nie zrobić na szaro....

Gość bb jn ikmikp
ale jaki oni maja w tym interes żeby z cudzego konta handlować??

Gość ;lcmljl;kmlk
bo majś swoje konta i chcą jeszcze większą sprzedawność mieć, albo przy użuciu mojego konta to ja odpowiadam klientom na pytania oni mają mniej pracy, ja nie nażekam, zajęcie mam pieniadze takze moze nie duże ale zawsze to coś jestem mamą więc nie mam możliwości pracy w terenie, tylko w domu, tylko przy takiej pracy trzeba myśleć, zeby nie dac sie zrobic w konia.czyli żeby tam było konto bankowe osoby która wystawia a nie tego co daje zlecenie bo wtedy to napewno oszustwo.

Gość witajcie kochani !!!!
odpowiedziałam na to ogłoszenie ta pani bardzo szybko na nie odpowiedziała i mi dała warunki jak ta praca polega, i rzeczywiście to bujda na resorach, znam sie na tego rodzaju pracy bo mi się udało trafiłam na uczciwą firmę, nie dajcie się oszukac, jak by ktoś chciał jakieś wskazówki jak sie nie wyrolowac to z checia pomogę.

Gość eee nonono
Jest cos takiego jak podatki ktore trzeba placic od sprzedazy jak sie wiecej handluje( czyli co placisz za kogos bo sprzedajesz ze swoich danych) ;P nie mowiac o tym ze robisz sie konkurencja dla innych super sprzedawcow ->ktorzy Cie podpierniczaja do US . Moja kolezanke tak zalatwili donosem ( nie miala firmy zarejestrowanej) sporo placila kary skarbowce.