Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_samaaaa

czy wrócić do niego?

Polecane posty

Gość ona_samaaaa

Nie jesteśmy już ponad 3 miesiąc to ja z nim zerwałam bo obarczał mnie winą za każdą kłótnie, nigdy nie widział swojej winy w późniejszym czsie przestał dostrzegać moje potrzeby a widział tylko i wyłącznie czubek swojego nosa... I teraz nie wiem bo mam wielki dylemat. Piszę do mnie od jakiegoś czasu, że się zmieni, że mnie kocha i nie chce być z żadną inną. Ale tutaj pytanie czy aby na 100% przemyślał swoje postępowanie... I teraz nie wiem czy dać mu szanse czy spotkać się z nim?. Jak myślicie?

Gość Kandra
To Ty musisz zdecydować. Nie znam Ciebie ani Twego wybranka. Nie wiem jak długo byliście razem. Nie chcę Cię straszyć, czy nastawiać negatywnie, ale każda kolejna szansa to tylko odwlekanie nieuniknionego. Choć z drugiej strony każdy zasługuje na nasępną szansę. Popełniamy błędy, bo jesteśmy ludźmi. Często nie doceniamy tego co dał nam los. Dodatkowo istnieje tzw. docieranie. Każda rodzina to indywidualny twór. Spotyka się dwoje ludzi, wszystko pięknie, zakochani. Poza sobą świata nie widzą. Postanawiają zamieszkać razem. I tu pojawiają się komplikacje. Bo okazuje się, że każdy wniósł do tego związku bagaż przyzwyczajeń. Życie to sztuka kompromisów. Tylko od Ciebie zależy, czy pójdziesz na kolejny. Jednak zastanów się, czy życie z nim warte jest utraty szacunku do samej siebie.